Telsell beauty producten

We worden er ’s ochtends mee dood gegooit, de thuis winkel programma’s. Programma’s die je allemaal dingen willen aansmeren en waarin ik niet echt geloof. Oké sommige dingen zouden best handig kunnen zijn maar dan zijn ze verschrikkelijk duur of dan is de presentatie zo raar dat ik het niet eens zou willen kopen. En vaak komt het zo ongeloofwaardig over dankzij de filmpjes die ze erbij doen met het voor en na effect. Of het zijn andere personen of het is flink gephotoshopt. Maar Telsell verkoopt ook erg veel beauty producten, wat vinden jullie daar nou van?

Zoals hierboven hebben we een product dat ervan overtuigd is dat het je wimpers heel veel langer maakt. Nou ik geloof daar eigenlijk niks van, en je moet ook nog eens 40 euro voor zo een product uitgeven, of we gek zijn?

Ook hebben ze Justin Bieber zo gekregen dat hij zijn holy grail laat zien met betrekking op gezichtsverzorging. Dat het hem de geweldigste huid geeft zonder puistjes en andere oneffenheden. Klinkt allemaal heel leuk en nog veel leuker als Justin dit zegt, want voor veel meiden is dit een voorbeeld. Misschien krijgen de jonge kijker hun ouders dan wel zo ver om het te kopen en zo een setje is nog hartstikke duur ook.

Wat ik grappig vind is dat er nergens in beauty land geschreven word over de producten die ze op Telsell verkopen. Hebben jullie ze wel eens voorbij zien komen? Want ze verkopen ook een foundation die de mooiste effen huid beloofd. Nou ik als beauty-liefhebber zou dat best willen hebben maar ik geloof gewoon niet in die producten, ik weet niet waarom. Ik vraag me af hoe jullie over de beauty producten van Telsell en andere home shopping programma’s denken. Dus laat vooral jullie mening hier achter, misschien zitten er wel mensen tussen die het geweldige producten vinden.

Hoe denken jullie over de beauty producten van home shopping programma’s?

 

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Daniëlle
  19 juni 2011 at 15:22

  Nee, Justin Bieber, haha, sorry ik ben geen fan.. :’) Ik geloof sowieso niet in producten, of specifiek beauty producten, van telsell programma’s. Het resultaat is te mooi om waar te zijn denk ik. Ook verveelt het me gewoon, die eeuwen lang durende herhaling met hoe geweldig het allemaal zou zijn..

 • Reply
  Mariska
  19 juni 2011 at 15:24

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet eens naar kijk! Als ik het op tv zie ga ik gelijk zappen, dus heb ik geen idee ook om welke producten het gaat haha!

 • Reply
  Elien
  19 juni 2011 at 15:26

  die mascara’s die zogezegd je wimpers véél langer maken, werken echt helemaal niet!!

 • Reply
  Charlotte
  19 juni 2011 at 15:31

  Ik vind het ook allemaal nogal… nep overkomen, daarom zou ik het ook niet kopen. Sowieso zie ik een product het liefst eerste “echt” in een winkel voor ik het koop, en als ik een product ken, dan pas wil ik wel eens via internet bestellen als dat goedkoper is. Maar Telsell is bijna creepy zo nep :S

 • Reply
  Silva
  19 juni 2011 at 15:36

  Ik geloof het niet. Niet dat ik er echt naar kijk ;)

 • Reply
  Carolien
  19 juni 2011 at 15:52

  Ik geloof er niks van, maar van sommige producten zou ik wel eens ECHTE reviews willen lezen (bijvoorbeeld die foundation)

  • Reply
   Carolien
   19 juni 2011 at 16:07

   Ik weet trouwens wel van sommige producten dat ze niet werken. (Toen mijn oma dement werd bestelde ze wel eens Tell sell spullen) De ‘H2O steam cleaner’ en een soort van stofzuiger, die deden het echt totaal niet.
   En op tv heb ik gezien dat ze de Ahh bra en zo’n pen voor autokrassen testten. Stelde allebei niks voor :)

 • Reply
  Joyce
  19 juni 2011 at 16:17

  Ik denk er hetzelfde over als jij, ik vind het niet betrouwbaar en vervelend dat ik het niet gewoon in de winkel kan proberen. Een pannenset ofzo zou ik er wel aan kunnen schaffen.

 • Reply
  Sharon
  19 juni 2011 at 16:18

  Ik geloof er niet in. De presentaties zijn altijd super overdreven waardoor ik gelijk zoiets heb van ‘neeeh thanks’ :)

 • Reply
  Miranda
  19 juni 2011 at 16:54

  Ik geloof er niet in.Alles ziet er zo overdreven uit , waardoor het ongeloofwaardig eruit ziet.

 • Reply
  Sharon
  19 juni 2011 at 17:29

  Ik kijk het nooit, maar ik erger me er wel aan dat er ’s ochtends echt 4 zenders zijn met Tell Sell :/ Beter gooien ze dat op 1 zender en gaan die andere zenders eens leuke programma’s uitzenden.

 • Reply
  Paola
  19 juni 2011 at 17:50

  Ik vind zelf de producten van Tellsell altijd erg duur.. Ik geloof er nooit zo in!

 • Reply
  Claudia
  19 juni 2011 at 18:08

  Haha vreselijk die schreeuwerige reclames altijd, zou er daarom ook nooit intrappen, en al helemaal niet door Justin Bieber ;)

 • Reply
  Gwen
  19 juni 2011 at 21:02

  Ik irriteer me zó aan telsell reclames dat ik 9/10 wegzap als het op TV is. Mocht ik ooit langer blijven hangen dan is het puur omdat ik wil weten wat zo’n belachelijk product wel niet moet kosten. Ik vind alles zó overdreven, jammer dat die producten niet op een normale manier verkocht kunnen worden denk ik dan.

 • Reply
  Kiki
  19 juni 2011 at 21:27

  Ik geloof er ook niet zo in en zeker niet voor het geld wat ze ervoor vragen. Maar over Proactiv zijn op Make up Alley zeker wel reviews te vinden hoor. En TiffanyD (YouTube kanaal) zweerde erbij. Dus als je je afvraagt of het werkt moet je zeker haar skincare filmpjes even bekijken.

 • Reply
  Marjolein
  19 juni 2011 at 22:26

  Hmm, ik geloof niet in de Tell Sell producten. Niet alleen cosmetica maar ook die fitnessapparaten en andere onzin waardoor je kilo’s eraf zouden vliegen. :P

 • Reply
  LottedeJ
  19 juni 2011 at 22:42

  Haha wat leuk! Hier heb ik eigenlijk nooit echt over nagedacht, ik kijk die programma’s ook nooit omdat ik het, net als jij, toch allemaal maar onzin vind. En ik heb inderdaad ook nog nooit op een beautyblog een review over een product van die shows gezien!

 • Reply
  Roos
  20 juni 2011 at 17:54

  Ik geloof er niet in, en dat plaatje met justin bieber maakt het ook niet veel beter.

 • Reply
  Marscha
  20 juni 2011 at 18:27

  Justin Bieber zal ook wel gewoon betaald worden om goede dingen te zeggen over pro activ. Ik denk niet eens dat het zijn eigen mening is. Net als alle andere vrouwen/mannen die erin voor komen.

 • Reply
  Esmee
  22 juni 2011 at 10:57

  Jammer dat Justin Bieber meewerkt aan deze onzin, terwijl hij weet dat veel jongeren een voorbeeld aan hem nemen!

 • Reply
  Lobke
  24 juni 2011 at 17:51

  Sorry maar dat van Justin Bieber is gewoon slecht gefotoshopt…
  kom op zeg die hand…
  Ik zoek gewoon mijn holy grails via internet lang leve de beautyblogger :mrgreen:

 • Laat een reactie achter