Te donkere foundation als bronzer gebruiken

Je denkt de goede kleur foundation te kopen in de winkel en je komt eenmaal thuis is de foundation veel te donker voor jou. Een goede miskoop dus. Maar wat moet je nou met die veel te donkere foundation doen. Je zou hem kunnen mengen met een te lichte foundation zodat het je goede kleur wordt. Je kunt wachten tot dat je een paar tinten donkerder bent door de zon. Maar je kunt je te donkere foundation natuurlijk ook als bronzer gebruiken!

Goed, ik heb een fantastische BB Cream van Estee Lauder, maar hij is me gewoon veel te donker, gebruiken doe ik hem dus niet. Maar laatst had ik het briljante idee om hem gewoon als bronzer te gebruiken. Waarom niet dacht ik, je hebt tegenwoordig zoveel vloeibare blushes en bronzers. Een beetje multifunctioneel product is wel handig dacht ik.

Helaas had mijn camera niet echt zin om mee te werken voor de foto’s maar hoe je het gebruikt is het volgende. Breng eerst je dagelijkse gezichts make-up aan. Daarmee bedoel ik een lekkere crème en foundation. Breng nu een heel klein beetje te donkere foundation aan onder het bot van je kaak (of de plek waar jij normaal altijd je bronzer aanbrengt) en smeer dit uit met een foundation kwast. Zorg dat je dit goed blend voor een natuurlijk resultaat. En klaar ben je met het aanbrengen van je bronzer  euhm te donkere foundation.

Jammer dat ik niet zulke mooie foto’s heb kunnen maken vandaag, maar met de uitleg en titel kom je natuurlijk al een heel stuk verder en wie weet kun je nu wel iets doen met je te donkere foundation!

19 reacties

 • Reageren
  Hilde
  16 juli 2012

  Goed idee! Ik heb hier ook nog een te donkere foundation liggen, ga het zeker proberen (:

 • Reageren
  lisanneleeft
  16 juli 2012

  Voor mij gevoel is foundation toch altijd wat meer oranje dan bronzer… Dat houdt me eigenlijk een beetje tegen :p

 • Reageren
  Charile
  16 juli 2012

  Goede tip!

 • Reageren
  Sara
  16 juli 2012

  Ik kende de tip al, maar toch erg leuk om nog eens te lezen want ik denk niet dat veel mensen het kennen ;)
  De laatste foto vind ik trouwens erg mooi!

 • Reageren
  BeautybySunseeree
  16 juli 2012

  Staat goed :) Je kan ook een donkere foundation gebruiken om te contouren x

 • Reageren
  Charlotte
  16 juli 2012

  Handige tip zeg!
  en het staat je goed:)
  x

 • Reageren
  Comemoda
  16 juli 2012

  Handige tip!

  XOXO

 • Reageren
  Miranda
  16 juli 2012

  Oh dankjewel voor de tip :D

 • Reageren
  Daantje
  16 juli 2012

  Heel goed idee! nooit over nagedacht

 • Reageren
  Cherr
  16 juli 2012

  Goed idee! Zo kan je een product waar je eigenlijk niks aan hebt toch nog gebruiken!

 • Reageren
  Esmay
  16 juli 2012

  Handige tip! :D

 • Reageren
  jana
  16 juli 2012

  Handig :D x

 • Reageren
  Tugce
  16 juli 2012

  Dit is echt heel handig, heb nog een heleboel te donkere foundations liggen.

 • Reageren
  Emma
  16 juli 2012

  handig idee, ik heb een te donkere foundation liggen!
  x

 • Reageren
  Justine
  16 juli 2012

  Een heel slim idee!

 • Reageren
  Kelly
  16 juli 2012

  Wat een slim idee!

  xkelly

 • Reageren
  Dita
  17 juli 2012

  Had ik nog nooit aan gedacht..handig!

 • Reageren
  Janniek
  17 juli 2012

  Handige tip!

 • Reageren
  Esther
  20 juli 2012

  Handig!!

 • Geef een reactie