Search
Close this search box.

Te donkere foundation als bronzer gebruiken

Je denkt de goede kleur foundation te kopen in de winkel en je komt eenmaal thuis is de foundation veel te donker voor jou. Een goede miskoop dus. Maar wat moet je nou met die veel te donkere foundation doen. Je zou hem kunnen mengen met een te lichte foundation zodat het je goede kleur wordt. Je kunt wachten tot dat je een paar tinten donkerder bent door de zon. Maar je kunt je te donkere foundation natuurlijk ook als bronzer gebruiken!

Goed, ik heb een fantastische BB Cream van Estee Lauder, maar hij is me gewoon veel te donker, gebruiken doe ik hem dus niet. Maar laatst had ik het briljante idee om hem gewoon als bronzer te gebruiken. Waarom niet dacht ik, je hebt tegenwoordig zoveel vloeibare blushes en bronzers. Een beetje multifunctioneel product is wel handig dacht ik.

Helaas had mijn camera niet echt zin om mee te werken voor de foto’s maar hoe je het gebruikt is het volgende. Breng eerst je dagelijkse gezichts make-up aan. Daarmee bedoel ik een lekkere crème en foundation. Breng nu een heel klein beetje te donkere foundation aan onder het bot van je kaak (of de plek waar jij normaal altijd je bronzer aanbrengt) en smeer dit uit met een foundation kwast. Zorg dat je dit goed blend voor een natuurlijk resultaat. En klaar ben je met het aanbrengen van je bronzer  euhm te donkere foundation.

Jammer dat ik niet zulke mooie foto’s heb kunnen maken vandaag, maar met de uitleg en titel kom je natuurlijk al een heel stuk verder en wie weet kun je nu wel iets doen met je te donkere foundation!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Ik kende de tip al, maar toch erg leuk om nog eens te lezen want ik denk niet dat veel mensen het kennen ;)
    De laatste foto vind ik trouwens erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *