TBS White Musk Oil Parfume

The Body Shop heeft echt heerlijke producten die allemaal heerlijk ruiken. Eén van de meeste bekende geurlijnen van The Body Shop is toch wel White Musk, waar ik zelf wel van hou maar niet helemaal kapot van ben, ik vind het gewoon lekker. Maar in de White Musk lijn zag ik ineens een Perfume Oil staan, ik was hier erg benieuwd naar en besloot hem mee te nemen, want ik had nog nooit van een olie parfum gehoord.

Laten we beginnen met de White Musk, hoe ruikt dat eigenlijk?

Top: Fluwelen muskus, lelie, sensual ylang ylang, een beetje verse moederhars en basilicum.
Hart: Fluwelen muskus, oosterse jasmijn, lelie, rozen
Basis: Fluwelen muskus, oosterse jasmijn, lelie, iris, rozen, zoete vanilla, verse amber, patchouli, eikenmos, vetiver, en fruitige perzik.

Bron: VeraCamilla.nl
Het is een erg fris luchtje met toch wel een beetje een sterke ondertoon. Je moet er echt van houden. Ik ken echt mensen die het heerlijk vinden en andere mensen vinden het echt weer helemaal niks.

Het is een erg klein maar schattig flesje met 15 ml, maar je doet er erg lang mee. Het is niet de bedoeling dat je het opspuit zoals parfum maar dat je het met het staafje wat erin zit op je polsen en hals aanbrengt en op de plekken waar jij het fijn vind natuurlijk. De olie ruikt veel sterker dan alle andere producten in de lijn vind ik dus je hebt hier echt maar een klein beetje van nodig, want anders wordt de geur veelste intens vind ik zelf. De geur blijft erg lang zitten, het is dus niet als een parfum of eau de toilette dat de geur snel weg is, dat is dus wel een dikke plus!

Hier zie je het kleine staafje wat er in zit. Ik ben er zelf niet heel erg fan van, ik heb liever een spuitflesje want als je het flesje open hebt ben ik bang dat hij omvalt en alles eronder zit en het is ook niet echt geschikt om mee te nemen onderweg omdat als je hem open hebt er alles uit kan lopen. Echt een ding om op je make-up tafel te laten staan en niet mee te nemen.

Al met al vind ik het een heerlijke geur, wat lang blijft zitten. Maar zal toch liever de parfum kopen want dat is veel fijner aanbrengen en zou je ook makkelijk mee kunnen nemen zonder dat je het gevaar loopt dat alles eronder komt.

Je kan de olie voor € 10,00 bij TBS kopen

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter