TBS Vitamine E

Toen ik van de week bij de TBS was zag ik de hele Vitamine E lijn mooi uitgestald. Ik was erg benieuwd naar deze lijn omdat ik er al veel positieve dingen over had gehoord en ik nu ook erg benieuwd was. Ik vroeg een medewerker raad en ik zei dat ik een erg droge huid had, ze zei meteen dat ik dan met deze lijn aan het goede adres was. In totaal heb ik 3 producten gekocht, niet meteen alles want ik wil het eerst testen of ik het wat vind.

Maar eerst wat doet de Vitamine E lijn nou eigenlijk? Het is erg geschikt voor de droge huid of voor de mensen die graag een gehydrateerde huid willen hebben. Want al deze producten hebben een hydraterende werking, of met andere woorden gezegd vocht in brengende werking. Deze lijn is dus erg geschikt voor mij en zeker in deze tijd van het jaar.

Ik heb de volgende producten gekocht: de Vitamin E Intense Moisture Cream, Vitamin E Moisture Serum en het Vitamin E Hydrating Toner. Ik heb de producten elke dag getest en ik kan jullie nu al zeggen ik ben heel erg tevreden!

We beginnen bij het serum. Dit heb ik echt gekocht omdat iedereen er zo enthousiast over was.

Dit is een serum wat je voor je dag of nacht crème aanbrengt. Dit is om het vochtgehalte op een hoger peil te houden en de huid te beschermen. De huid voelt meteen glad aan na dit product te gebruiken en met veelvuldig gebruik blijft je huid ook veel beter in conditie.

Er zit 30 ml in het flesje en het heeft een handige pomp verpakking, wat ik een groot pluspunt vind want het is zo erg hygiënisch in gebruik. Vooral omdat het voor je gezicht is vind ik dat fijn. En nu de werking hoe vind ik het werken? Ik vind het echt super fijn werken. Je hebt echt maar een klein beetje nodig 2 pompjes zijn voor mij genoeg om je hele gezicht mee te doen. Het serum voelt een beetje gel achtig aan maar smelt om het zo maar te zeggen meteen op de huid zoals je hieronder ook wel kan zien. Wat me vooral opvalt dat het product echt super snel in de huid trekt. Als je je voorhoofd doet en daarna naar je wangen gaat en je bent met je wangen klaar dan is je voorhoofd al helemaal ingetrokken, het gaat echt heel erg snel! Na het aanbrengen van het serum voelt mijn huid echt heerlijk zacht aan en ook zeker wat meer gehydrateerd.

Dit is één pompje van het serum. Het serum kost trouwens € 15,00 maar ik kijk net op mijn bon maar ik heb er maar € 5,00 voor betaald foutje zeker, haha!

En dan hebben de Vitamin E Intense Moisture Cream. Deze had ik op aanraden van een medewerker gekocht.

Een luxueuze, zijdezachte dagcrème speciaal voor droge huid, die helpt vocht in te sluiten, waardoor ze langdurig intensief verzorgend en beschermend werkt. Bij regelmatig gebruik helpt ze ook de natuurlijke vochtbarrière van de huid te herstellen, waardoor de huid glad en ontspannen aanvoelt en goed beschermd is.

De crème zit verpakt in een potje met een extra afdek dekseltje wat fijn is zodat je weet dat er niet makkelijk bacteriën bij kunnen komen. In de verpakking zit 50 ml dat lijkt misschien weinig, maar je hebt echt maar heel erg weinig van dit product nodig.

En wat vind ik van deze crème? Ik gebruik hem gewoon als een dag crème wat ook prima kan. Nadat ik het serum heb opgebracht breng ik de crème aan. Het is absoluut geen makkelijke crème die is eventjes uit het potje haalt maar hij is behoorlijk dikkig je moet dus wel eventjes met je vingers erin om er wat vanaf te krijgen. Maar de crème is wel heerlijk romig en ruikt naar Zwitsal (naar mijn idee, zo ruiken trouwens alle producten van deze lijn). Als hem op mijn gezicht aanbreng voelt het heerlijk zacht en deze crème trekt ook al zo ontzettend snel in. Daar moest ik in het begin wel aan wennen ik dacht dat ik het gedeelte aan de ene kant van mijn gezicht nog niet gehad had omdat het al helemaal ingetrokken was. Nadat ik de crème heb gebruikt voelt mijn huid heerlijk zacht aan en is er niks meer te zijn van mijn verschrikkelijke droge huid en trekt ook niet meer. Het werkt dus perfect!

Om dit er vanaf te krijgen ben ik er 3 keer overheen gegaan. De crème kost trouwens € 17,00

En dan hebben we als laatste de toner, die heb ik maar meegenomen omdat je die er dan voor € 5,00 bij kreeg. Nou dat valt best mee.

Een verfrissende, vochtregulerende tonic om de laatste restjes reiniger te verwijderen zonder de huid uit te drogen. Houdt je huid zacht, soepel en fris en laat de huid fluweelzacht aanvoelen.

Deze toner vind ik echt heel erg fijn en hij maakt mijn gezicht echt goed schoon! Nadat ik mijn gezicht helemaal gereinigd heb met make-up remover etc haalt hij er toch nog behoorlijk wat af. Na het gebruiken van dit product heb ik altijd nog een grijzig watje over. Ik had gedacht dat hij erg waterig zou zijn zoals al mijn andere toners maar deze is een beetje olie achtig qua substantie. Ik vind de verpakking niet echt handig om het op het watje te krijgen maar daar zal ik maar eventjes aan moeten wennen. Ook deze voed mijn huid goed met vocht, ik heb totaal geen droge huid na het gebruiken van deze producten.

De toner kost normaal € 10,00

Ik ben echt heel erg tevreden met deze producten en ze doen echt geweldig goed hun werk. Ik ben echt blij dat ik de producten heb aangeschaft. Ik denk dat ik zeker in de toekomst meer van deze lijn ga kopen!

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Emily
  15 maart 2011 at 07:30

  Ik kan de plaatjes niet zien?

 • Reply
  Leonie
  15 maart 2011 at 09:26

  Ik heb nog maar de eerste alinea gelezen hoor, maar ik heb ook een droge huid en de medewerkster raadde mij een face wash aan voor de oudere huid. ‘Ja hij is voor de oudere huid maar daar moet je je niks van aantrekken want de face wash voedt heel erg goed’.. Seriously.. Een beetje eenduidigheid in de adviezen die ze geven kan ook geen kwaad :’) Uiteindelijk heb ik ’t niet gekocht hoor.. Maargoed ik ga verder met lezen ;)

 • Reply
  Aranka
  15 maart 2011 at 11:45

  Haha, grappig dat iedereen wat anders aanbeveelt. Maar bij mij werkt het prima, dus daar ben ik wel erg blij mee! ^^

 • Reply
  Sabine
  15 maart 2011 at 11:59

  Ik ben erg benieuwd naar de geur van deze producten. Dat vind ik namelijk erg belangrijk ^^

  • Reply
   Aranka
   15 maart 2011 at 12:13

   Het ruikt heel erg naar Zwitsal, vind ik zelf :smile:

   • Reply
    Kimberley
    19 maart 2011 at 18:48

    Ik heb de lijn zelf ook en het ruikt inderdaad heel erg naar Zwitsal. De eerste paar dagen merk je dat vooral heel erg.

 • Reply
  Anne
  15 maart 2011 at 12:27

  Lijken me erg fijne producten!!

 • Reply
  Silva
  15 maart 2011 at 16:27

  Die serum wil ik eigenlijk eens proberen :)

 • Reply
  Johanna
  15 maart 2011 at 21:56

  Die dagcréme wil ik eigenlijk wel proberen, maar volgens mij is de enige reden daarvoor dat je romig en Zwitsal zei…;D

  xx

 • Reply
  Nathalie
  16 maart 2011 at 17:10

  Hier was ik al heel benieuwd naar, dus dank voor dit artikel. Heb ook een droge huid, ga snel een tester halen ;)

 • Laat een reactie achter