Zoeken
Sluit dit zoekvak.

TBS Vitamine E Face Mist

Misschien kunnen jullie je nog herinneren dat ik een hele tijd geleden naar de The Body Shop VIP avond was in samenwerking met BeautyScene. Dit was allemaal heel leuk en Karim was er ook, de visagist van The Body Shop. En die is helemaal fan van de Vitamine E Face Mist, het is gewoon zijn holy grail. Toen we vrije tijd hadden om te gaan winkelen in de winkel raadde hij het iedereen aan om te kopen en natuurlijk heb ik me weer om laten praten. En kocht hem. Maar vind ik er eigenlijk van?

Ik ben wel heel erg fan van de rest van de Vitamine E lijn, dus eigenlijk kon dit product alleen maar goed zijn. Maar als nog was ik een beetje terug houdend wat moest ik hier nou van verwachten. Het is een soort watertje wat je over je gezicht heen spuit om je gezicht te hydrateren, klinkt niet echt heel erg uitdagend.

Omdat hij er zo ontzettend enthousiast over was had ik hem dus gekocht en hem lekker gebruikt. Ik gebruik hem nadat ik mijn make-up op heb gedaan. Als ik de spray over mijn gezicht doe smelt mijn foundation en de rest van mijn make-up mooi met elkaar samen. Dat is dus wel een heel mooi effect. Je moet wel oppassen dat je dit niet te dichtbij doet maar van een behoorlijke afstand, want anders is de straal te intens en beschadigd het juist je make-up.

Over dat gedeelte ben ik dus erg te spreken en het ruikt ook nog eens heel erg lekker. Dat vind ik echt een pluspunt. Wat ik heb ook een vergelijkbaar product van Evian en dat is gewoon water en ruikt dus helemaal nergens naar. Alleen dan nu de ‘werking’ van het product. Het is gewoon een soort water wat je over je gezicht heen spuit. Van de Vitamine E en het vochtinbrengende effect krijg ik weinig mee, dus daarvoor zou ik het niet kopen. Maar buiten dat is het wel een fijn product, het geeft je make-up een prachtige finish en dat is ook wel weer wat waard.

De fles heeft 100 ml wat niet echt een grote hoeveelheid is. Je hebt ongeveer 2 á 3 spuitjes per keer nodig om je gezicht mooi te besprayen. Wat ook fijn is dat het niet op dieren is getest, fijn weetje voor jezelf en de lieve dieren om ons heen.

Alleen de prijs vind ik niet echt aantrekkelijk, dit flesje kost namelijk € 11,00 en voor € 3,50 koop ik dan liever mijn veel grotere fles Evian die ik ook over mijn gezicht heen kan sprayen voor exact hetzelfde effect. Het was een leuk product om nu te gebruiken dus, maar als deze op is ga ik hem zeker niet weer opnieuw kopen, omdat ik het gewoon te veel geld vind voor een face mist en je een veel goedkoper alternatief kan vinden in de winkels.

Dus sorry lieve Karim, het mag dan je holy grail zijn ik ben er niet van overtuigd. Het is een fijn product maar hetzelfde resultaat heb ik ook met een veel goedkoper product. Mocht je hem toch willen uitproberen? Je kan hem voor € 11,00 kopen bij The Body Shop

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

 1. Ah ik ben blij dat er nog iemand hetzelfde over dit product denkt! Ik begon al te vrezen dat ik de enige was die dit niet zo super fantastisch vond. Ik vind het ook gewoon leuk om te gebruiken, maar het doet verder niet veel voor me. Ik heb ook nog eens een vette huid en als ik, zoals je zegt te dicht spray, heb ik direct weer een vette huid.
  Ik denk niet dat ik het opnieuw zal kopen.

  Maar toch, iedereen vind dit zo fantastisch, ik begin dan te denken dat ik iets verkeerd doe :p

 2. Ik hoor zoveel positieve maar ook nare dingen over deze face mist, maar ik denk dat ik hem toch zelf een keer ga uitproberen.. Hij lijkt me nogsteeds erg fijn!

 3. Ik ben het met je eens dat het prijsje net iets te hoog ligt voor zo’n toch wel erg simpel product, maar ik vind hem echt heel fijn! Ik heb hem zelfs opnieuw gekocht, toen hij op was. Ik heb er ook echt een half jaar mee gedaan ofzo.

 4. Ik heb hem ook! Ik ben er ook niet super blij mee! Of hij nu echt helpt? Nee ik vind bij mij niet! Erg jammer! Hoop dat ik een vervanger kan vinden! ;)

 5. Mijn ‘holy grail’ is het rozenwater van Vitaverde. (Te koop bij Kruidvat, ongeveer 4 euro!)
  Ik heb zowel de Vitamine E face mist als de gewone spuitbus Evian gebruikt, en het Vitaverde rozenwater doet het gewoon veel beter! Echt een aanrader!

 6. je kunt the vitamine e mist nu ook voor 1 euro krijgen, als je 25 euro uitgeeft aan andere beautydingen bij the body shop. ben dr heel tevreden over ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *