Zoek
Sluit dit zoekvak.

TBS Shimmer Cube Spring Bronze & Lip Gloss Vanilla

 photo TBS_zps1a25b009.png

Natuurlijke tinten kunnen altijd maar The Body Shop vond deze Spring Bronze kleuren helemaal bij het voorjaar passen. Aardse tinten in combinatie met prachtig koper en goud. Je kan er heel makkelijk een zwoele look mee maken! Om het helemaal af te maken voorzie je je lippen van een prachtig laagje Vanilla gloss!

 photo TBS2_zps35ba3623.png

The Body Shop Shimmer Cube Spring Bronze – € 22,-

De Shimmer Cubes zijn al een hele tijd erg populair. Het zijn super leuke kitjes met vier verschillende oogschaduw kleuren met een hele goede pigmentatie. In het doosje vind je vier losse blokjes die je heel makkelijk uit de verpakking kan halen. Speciaal voor het voorjaar komen er twee nieuwe varianten uit, deze prachtige natuurlijke set in Spring Bronze en nog een hele mooie in roze tinten in Tickle Me Pink.

 photo TBS3_zps0e4aaad5.png

Zoals ik al zei zijn de shimmer cubes weer losse doosjes in het palette zelf, super handig, als je er dan meer in je bezit hebt kan je je eigen cube samenstellen met je favoriete kleuren. Ook de oogschaduws zijn per kleur af te dekken zodat je ze ook eventueel als mono mee kan nemen.

 photo TBS4_zpsa06d2765.png

De pigmentatie van de shimmer cubes zijn echt geweldig! Ik had er al veel goede verhalen over gehoord maar had nog nooit een shimmer cube gehad en ik ben enthousiast! De kleuren blenden super makkelijk en brengen makkelijk aan zonder zijn pigment te verliezen. Ook brokkelen de oogschaduws niet zodat je helemaal geen last hebt van fall-out! Laat maar meer kleurvarianten shimmer cubes mijn kant op komen!

 photo TBS1_zps6338fbbc.png

The Body Shop Lip Gloss Vanilla – € 7,-

Om de look helemaal af te maken is er de vanilla lipgloss. Een prachtige gloss met een doorzichtige dekking maar een prachtige finish met allemaal gouden glitters. De gloss plakt niet en blijft goed zitten. En je raad het al, hij smaakt heerlijk naar vanille. Niet te overheersend maar lekker subtiel, precies goed!

 photo TBS5_zpsd1a02a4f.png

Kijk eens wat een prachtige glans de lipgloss geeft!

 photo TBS6_zps9ecdce6e.png

Look met de producten, ik ben super enthousiast! De oogschaduws hebben een geweldige pigmentatie en zijn ook nog eens super handig in gebruik door het mix & match systeem. De lipgloss is zoals een lipgloss hoort te zijn, prachtige glans, plakt niet, ruikt subtiel en blijft prima zitten. De producten zijn vanaf nu bij The Body Shop te koop!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

  1. Wauw, de Shimmer Cubes hebben echt prachtige kleuren! De lipgloss vind ik zelf iets minder, maar dat komt omdat ik niet van lipgloss en niet van glitter op mijn lippen hou.

  2. Ik had al een aantal shimmer cubes voorbij zien komen waar ik niet zo enthousiast over was, deze daarentegen is wel degelijk goed en ook een mooie pigmentatie. Het gebruik van de gloss maakt het helemaal af. Heel leuk!

  3. Wauw, die oogschaduw ziet er qua kleur/pigmentatie/textuur perfect uit gewoon. Zo mooi! Alleen zou ik dat oranje wel niet zo snel dragen, maar je kan het wel hebben zeg!

  4. Wat een mooie kleuren hebben deze shimmercubes! Ik heb zelf een palette met groene tinten en daar ben ik ook erg tevreden over! Deze kleuren vind ik erg mooi matchen met je oogleden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *