TBS Honey Bronze Bronzing Powder

Bronzer, een product wat ik tot nu toe nog niet in mijn bezit had, het trok me niet en ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik ermee aan moest. Ja, ik weet wel wat ik ermee moet doen maar het lokte me niet om het zelf te doen of te proberen. Tot dat ik op de VIP Party van BeautyScene was, was ik verkocht. Ik moest een bronzer hebben en deze leek mij zeer geschikt, een mooie matte bronzer en dan kon ik meteen mooi genieten van de kortingsactie.

Ik zal niet erg veel aandacht aan dit product besteden omdat jullie er waarschijnlijk al tig artikelen van voorbij hebben zien komen, maar toch wou ik even mijn bevinden met deze bronzer delen. Als eerst sta ik er van versteld hoeveel er in zit namelijk 11 gram, in mijn MAC MSF zit nog minder! Met andere woorden, dit is een product waar je wel eventjes van kan genieten, zeker omdat ik niet mijn hele gezicht ermee doe alleen de plekken die ik wil accentueren.

Ook handig is dat er een lekker grote spiegel in zit, dus mocht je hem met je mee nemen heb je meteen een behoorlijk grote spiegel bij de hand! Ik vind het doosje trouwens ook erg mooi een mooie bruine overlopende kleur en dan met een gouden opdruk met logo erin, ik vind het geweldig!

De poeder zelf heeft ook een hele mooie opdruk, een echte honing opdruk. Wat natuurlijk erg toepasselijk is op de collectie Honey Bronze. De poeder is voor de rest gewoon geurloos, je ruikt dus geen lekkere zoete honing er doorheen (wat wel een beetje jammer is natuurlijk (; ).

De pigmentatie van die product is ook dik in orde, je ziet het alleen niet heel erg goed op mijn hand omdat de kleur behoorlijk dicht bij mijn huidskleur ligt, ik heb trouwens nummer 03.  De poeder is heerlijk zacht en er komt makkelijk wat vanaf, maar niet zoveel dat er allemaal poeder achter blijft doordat hij te zacht is als je er met je kwast overheen gaat.

Ik ben blij dat ik een bronzer heb gekocht, ik heb hem al met plezier gedragen met de afgelopen mooie dagen.

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Sharon
  5 juli 2011 at 07:40

  Oeh hier wacht ik nu op haha, heb ‘m besteld bij TBS! :D Pretty!

 • Reply
  Paola
  5 juli 2011 at 07:47

  Ziet er mooi uit. Ik heb zelf veel moeite om bronzer subtiel aan te brengen..

 • Reply
  Joyce
  5 juli 2011 at 08:03

  Looks pretty, het product lijkt me fijn maar de verpakkingen van de lijn trekken me niet zo.

 • Reply
  Alyssa
  5 juli 2011 at 09:15

  Ik vind dit een erg mooie bronzer! Ik gebruik zelf eigenlijk nooit bronzer..anders zou ik deze wel kopen.

 • Reply
  Silva
  5 juli 2011 at 11:42

  Erg mooi, maar helaas te licht voor mij ;)

 • Reply
  Maris
  5 juli 2011 at 13:25

  Erg mooie bronzer! Ik heb er nu een van Essence en die bevalt me ook wel goed! :)
  x

 • Reply
  Miranda
  5 juli 2011 at 14:03

  Ik vind dit zo’n mooie bronzer..

 • Reply
  Esmay
  5 juli 2011 at 14:40

  Hij blijft gewoon mooi!

 • Reply
  Roos
  5 juli 2011 at 14:42

  Oh wauw, hij is mooi!

 • Reply
  Nicole
  5 juli 2011 at 17:32

  ik vind hem echt zo mooi!
  maar gebruik zelf geen bronzer dus voor mij zou het niets zijn :P

 • Reply
  Marjolein
  5 juli 2011 at 19:10

  Oeh ziet er mooi uit! Lijkt me een hele fijne bronzer.

 • Reply
  LottedeJ
  5 juli 2011 at 19:24

  Mooi! Ik denk dat deze voor mij te licht is, maar hij ziet er op jouw huid wel goed uit. De verpakking vind ik ook zo leuk!

 • Laat een reactie achter