TBS Facial Brush

Al een behoorlijk tijdje wou ik dit borsteltje hebben. Je denkt nu misschien wat is dit voor een borsteltje? Nou het is een borsteltje dat je kan gebruiken om je gezicht mee schoon te maken en dode huidcellen mee weg te halen. Ik had mijn kast voor cleansers staan maar wist nooit goed hoe ik dit nou moest gebruiken, nou heel simpel, met zo een borsteltje dus!

Dit is hem dan de Facial Brush van de Body Shop. Een klein borsteltje dus waarmee je je gezicht mee kan schoonmaken. Het borsteltje zit erg handig verpakt in een uitlek bakje, wat heel handig is. Als je hem gebruikt hebt is hij natuurlijk nat en kan hij uitlekken in dit bakje, dus je heb er ook geen smeerboel mee.

Hier zie je het uitlek bakje en daar past het borsteltje precies in. The Body Shop zegt zelf dit over het product:

Werkt licht scrubbend, stimuleert de circulatie. Na gebruik goed schoonspoelen en rechtop in de dop zetten.

Hier zie je de haartjes van het borsteltje, ze zien alleen niet echt duidelijk op de foto te zien. De haartjes voelen erg zacht op de huid aan en irriteren dus ook zeker niet. Wat ik wel een beetje verwacht had eerlijk gezegd. Maar dat viel gelukkig dus mee. Het borsteltje ligt ook erg fijn in de hand zodat je makkelijk je gezicht kan schoonmaken.

Maar hoe gebruik ik het product nou? Als eerst maak ik het borsteltje nat zodat hij een beetje vochtig is en daarna doe ik er een drupje cleanser op. Verdeel dit een beetje over het borsteltje heen en ga daarna mijn gezicht ermee scrubben met rond draaiende bewegingen. De cleanser gaat nu lekker schuimen en doet nu goed zijn werk. Na dit spoel ik het borsteltje goed uit en zet hem weer in het uitlek bakje. Ik spoel mijn gezicht weer af met water en het resultaat is een heerlijk zachte huid waar alle dode huidcellen behoorlijk van zijn verdwenen.

Hieronder nog een indicatie van hoe groot het borsteltje is, je kan beter zeggen hoe klein hij eigenlijk is want hij is helemaal niet groot. Een prima formaat om je gezicht mee schoon te maken. Ik vind alleen wel dat hij moeilijk de huid van je neus en rondom je neus schoon maakt. Maar de rest doet hij prima en daarna voelt het ook heerlijk aan. Ik ben er in ieder geval erg blij mee!

TBS Facial Brush is te koop voor  € 5,00 bij The Body Shop

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Marjolein
  14 maart 2011 at 08:09

  Handig ding! Misschien moet ik hem maar toch kopen, want hij is helemaal niet zo duur.

 • Reply
  maccia
  14 maart 2011 at 08:55

  Klinkt als een fijn product, maar ik ben tevreden met zo’n spa handshoentje voorlopig! Anders ga ik misschien de pore cleanser (soort matje) van sephora eens proberen of deze borstel. Vind het trouwens wel knap dat je merkt dat je dode huidcellen weg zijn, tenzij je last hebt van een schilferige huid!

  • Reply
   Aranka
   14 maart 2011 at 13:01

   Ik heb heel erg last van een schilferende huid, vandaar dat ik het verschil goed kan merken..

 • Reply
  Leonie
  14 maart 2011 at 10:42

  Deze staat ook op m’n lijstje! :)
  Hij lijkt me alleen niet zo handig als je snel last hebt van rode vlekken, aangezien hij de circulatie stimuleert..

 • Reply
  Charlotte
  14 maart 2011 at 10:50

  Denk dat ik die facial brush ga aanschaffen… Klinkt fijn! :D

 • Reply
  Silva
  14 maart 2011 at 14:33

  Hee, dat lijkt me best handig! Misschien moet ik hem eens kopen, de prijs valt mee!

 • Reply
  Anne
  14 maart 2011 at 17:29

  Lijkt me best handig!

 • Reply
  silke
  14 maart 2011 at 17:36

  Klinkt fijn ^^ , gebruik je deze elke dag?

 • Reply
  yak man
  14 maart 2011 at 18:55

  Handig zo’n ding! Ik had laatst in de folder van de Wibra ook zo’n eentje gezien voor 1 euro

 • Reply
  DalaLuz
  14 maart 2011 at 19:21

  Ik denk dat ik deze maar eens ga kopen, ik had al goedkopere gezien, maar die zijn wat te hard. En voor TBS valt de prijs inderdaad mee.

  • Reply
   Aranka
   14 maart 2011 at 19:55

   Volgens mij was hij in de aanbieding want er zat zo een groene actie sticker op.

 • Reply
  Johanna
  14 maart 2011 at 23:07

  Nou, je hebt me zeker nieuwsgierig gemaakt! Die neem ik bij mijn volgende TBS bezoek zeker mee. ;D

  xx

 • Reply
  Eva
  17 november 2011 at 20:34

  Zitten er van die harde haren in? Want het ziet er uit álsof je je huid helemaal kapot gaat scrubben!

 • Laat een reactie achter