TBS Dreams Unlimited

Ik ben een erg groot fan van TBS, ik loop er dan ook regelmatig binnen. Van de week liep ik deze heerlijke nieuwe lijn tegen het lijf. Ik heb hem op mijn polsen gespoten en heb er de hele dag nog heerlijk aan geroken. Ik was om en ik besloot vanmiddag dan ook deze heerlijke geur te halen met een body lotion.

Je hebt de parfum in 2 soorten de 20 ml (20 euro) en de 50 ml (28 euro). Het is geen eau de toilette wat ik eigenlijk had gedacht maar een eau de parfum! Het is een heerlijk frisse lucht. Ik vind hem zelf heel erg lijken op DKNY Be Delicious Fresh Blossom. Ik heb de 20 ml gekocht want 50 ml is voor mij een beetje te veel. Ik heb nog zo veel parfum staan en er komt eigenlijk nooit wat op. Maar in verhouding is de 50 ml veel goedkoper.

Dreams Unlimited is een frisse geur met sesamolie, sheaboter en paranotenolie.

Als je de parfum kocht kon je voor 3 euro er nog een body lotion bij kopen. Nou voor 3 euro doe ik daar niet moeilijk over en ik heb hem meegenomen! Wat een heerlijk zachte body lotion is dat zeg. Zo ruik ik overal heerlijk naar deze geur. De body lotion kost los 10 euro. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe luchtje en body lotion en ga hem ook zeker nu vaak gebruiken! De verpakking vind ik trouwens ook heel erg leuk, er staan hele leuke teksten op!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Silva
  5 november 2010 at 19:09

  Superleuk! En dat je dan ook voor 3 euro maar nog lotion erbij kan krijgen, echt zo vet!

 • Reply
  anne
  5 november 2010 at 21:45

  jammie!

 • Reply
  Tamarah
  6 november 2010 at 00:37

  ik ben echt superbenieuwd naar dit geurtje!

 • Reply
  Tasja
  6 november 2010 at 11:13

  erg leuk!
  TBS heeft altijd de leukste aanbiedingen en producten. 3 euro voor een bodylotion is echt nix :D

 • Reply
  Kim
  6 november 2010 at 19:44

  Verliefd op die geur, jawel! is het trouwens niet 30 ml ipv 20?

  xx

 • Reply
  Teddy
  7 november 2010 at 11:23

  Ik heb deze geur ook en vind ‘m ZO lekker! Ik wil ook nog heel graag de bodylotion.

 • Laat een reactie achter