Search
Close this search box.

TBS Coconut Shimmer Body Butter

Omdat ik van de week 30 euro bij The Body Shop had gekocht, kreeg ik hier een Shimmer Body Butter in de geur coconut bij. Ik was sowieso al erg fan van de coconut lijn van TBS dus dit kwam erg goed uit! Gelijk na het douchen testte ik hem uit. En ik vind hem héérlijk!

Deze heerlijke body butter is geschikt voor de normale en droge huid wat duidelijk op de deksel wordt aangegeven. In deze grote pot zit 200 ml dus je kan er een hele tijd mee voort. De body lotion is een hele erge romige lotion waar ik zelf heel erg van hou. Er is een behoorlijke geur van kokosnoot aanwezig maar niet een overweldigende geur. De body lotion trekt snel in maar laat wel een beetje een vettige laag achter, maar dat heb ik altijd wel met body butters. Ik zou het dus niet heel erg aanraden als je het op de benen smeert en daarna een legging wil aantrekken, want dan moet je behoorlijk trekken.

Op de foto’s hier boven kan je zien hoe het er uit ziet onuitgesmeerd en uitgesmeerd. Zoals je kan zien laat het een subtiele shimmer laag achter. Je lijkt niet gelijk een glimworm die helemaal onder de glitters zit. Wat ik heel erg fijn vind. Die glittertjes zijn erg leuk voor rond deze tijd, met feestjes of met de feestdagen.

Je krijgt deze shimmer body butter gratis bij minimale besteding van € 30,00 of je kunt hem los kopen voor € 17,00

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *