Zoek
Sluit dit zoekvak.

TBS Berry Shimmer Lipstick

Ik ben ineens helemaal into de lipstick, vraag me niet waarom maar eerst vond ik het een te gewaagd product wat ik dus echt niet zou gaan dragen en nu draag ik het ineens bijna elke dag. Zo komt er dus elke keer wel weer iets bij wat ik ‘extra’ aan make-up ga dragen, ben benieuwd wat het volgende gaat zijn. Maar om eventjes bij het onderwerp te blijven, ik was dus afgelopen week in Amsterdam en The Body Shop had een leuke actie voor make-up 2 artikelen met 25% korting. Daar wou ik dus wel gebruik van maken en kocht deze prachtige lipstick. Oh I love him so much!

Het begon eigenlijk als een grap, ik pakte de donkerste kleur die er was en smeerde het op mijn lippen. Met de gedachte dat het er echt vreselijk uit zou gaan zien. Maar niets is minder waar, het stond geweldig, ik was meteen verkocht. Mijn vriendin testte hem ook enthousiast uit en haar stond ie geweldig. Wij helemaal blij naar de kassa en rekende hem af voor maar € 6,75 per stuk. Thanks korting en klantenkaart.

Maar laat ik nu even to the point komen, dat het een geweldige kleur is weten we nu wel (ik vind het een geweldige kleur). De stick heeft een prachtige zilveren huls met op de bovenkant het logo van TBS staan, heel netjes en toch ook heel simpel. De verpakking gaat makkelijk open en je draait hem soepel omhoog.

De lipstick aanbrengen gaat ook perfect, hij glijd echt heerlijk over je lippen heen en laat een prachtige kleur achter, die heel mooi staat. Niet te opvallend maar hij is zeker wel aanwezig. De lipstick gaat niet in de lijntjes van je lippen zitten en blijft mooi egaal op de lippen zitten. De houdbaarheid is alleen niet heel goed, na wat gegeten en gedronken te hebben moet je hem toch echt eventjes bijwerken. Maar dat vind ik persoonlijk niet echt een ramp.

De lipstick zelf is geurloos. Wel bevat hij een prachtige zilveren shimmer die erg mooi uitkomt op de lippen niet te opvallend, maar je ziet het toch wel duidelijk.

Hier zie je mijn kale lippen, sorry voor de velletjes ik heb op dit moment erg last van mij lippen en zijn erg trekkerig.

En hier met lipstick op, hij geeft iets meer kleur aan mijn lippen en heeft een prachtig shimmer effect. Ik vind hem echt heel erg mooi staan en ik ben er echt helemaal verliefd op! Dus ben je ook een beetje huiverig qua lipstick probeer dan zeker deze eens als je toch lipstick wil gaan dragen want het is echt een prachtige kleur en van geweldige kwaliteit, je moet hem alleen wat vaker bij stiften.

De lipstick is te koop voor € 10,00 bij The Body Shop

Oh in de winkel heet hij trouwens geen Berry Shimmer maar 49.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Hele mooie kleur!
    Maareh… heb je in de winkel een tester op je lippen gesmeerd? Ik zou het de volgende keer op de rug van je hand doen, want je weet niet wie hem voor jou getest heeft (misschien wel iemand met een koortslip).
    Of heb je eerst met een tissue het bovenste laagje eraf geveegd? Want dan kan het misschien wel…

  2. Wauw, wat een prachtige lipstick! Ik ben ook echt dol op The Body Shop! Ze hebben zulke prachtige producten. Ik wil nog steeds graag de bronzer en de baked blush! :)
    x

  3. De kleur staat je inderdaad mooi! Ik ben zelf nog vrij van het lipstick virus, maar ja, die beautyblogs zijn wel errug besmettelijk ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *