Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 mascara

Tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 mascara

Voor de kerst bestelde ik de Tarte Light Of The Party set. Een ontzettend groot en mooi etui met verschillende kleuren oogschaduw en een palette in palette met daar weer andere kleuren oogschaduw, blush en highlighter in. Ook zat er een mini mascara van de Lights, Camera, Lashes in. Ik testte hem uit nieuwsgierigheid uit en ik was blown away wat een fantastische mascara. Toen een vriendin naar Amerika ging kon ik maar één ding vragen, neem de full size voor me mee!

Tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 mascara

Eerlijk is eerlijk, ik vind het een beetje een ordinaire verpakking, meteen het doosje al. De paarse kleur en de slangenprint doet in mijn ogen niet veel goeds. Maar dat is natuurlijk persoonlijk. Nu moet ik zeggen dat ik sowieso niet heel erg gecharmeerd ben van de verpakkingen van Tarte, maar de producten zijn geweldig. Dus de verpakking moeten we dan maar voor lief nemen.

Tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 mascara

Wat je niet vaak ziet is dat de ingrediënten vermeld staan bij mascara’s. Het is best een waslijst en bovenaan vinden we dat de mascara vrij is van parabenen, minerale olie, SLS, gluten en een paar andere dingen. Ook in de mascara zelf zitten verzorgende ingrediënten zoals olijfolie, rijstemelk.

Tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 mascara

En ook heel goed om te weten, Tarte test niet op dieren!

Tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 mascara

De naam van de mascara is veel belovend, het doet zelfs een beetje over de top aan. En eigenlijk kan ik dat alleen maar bevestigen. Het is zeker geen subtiele mascara, want als je me langer dan vandaag kent weet je dat ik daar niet van hou. Lights, Camera, Acti… LASHES!

Op de verpakking staat dat het een vier in één mascara is. Omdat ik de mascara natuurlijk zelf heb gekocht kreeg ik er geen persbericht bij. Maar volgens het internet moet het een mascara zijn met deze vier functies: het geeft lengte, volume, krul en verzorgt de wimpers. Alles wat je je dus kunt bedenken doet deze mascara.

Tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 mascara

Tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 mascara

Ik zei dat ik het doosje al niet zo mooi vond. Ik vind de mascara zelf echt spuug lelijk. Het is niet mijn ding, niet super handig (want je kan hem niet neer zetten) en het is gewoon anders. Volgens mij is dit echt zo een “je vindt het geweldig of je vindt het niets uiterlijk”. Het neppe leer is wel netjes afgewerkt en ziet er zeker niet goedkoop uit, maar mooi is natuurlijk een tweede. Maar aan de  andere kant, ik vind het ook wel weer bij het merk passen.
Tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 mascara

Maar op deze mascara ben ik wel verliefd geworden. Het is duidelijk dat hij het bij mij niet van zijn looks moet hebben. Maar dan blijft natuurlijk de werking nog over. En ik kan je vertellen, die is fantastisch. Als je natuurlijk van aangezette, aanwezige wimpers houdt. Ik had deze mascara op in een aantal Snapchats (mijn gebruikersnaam is byaranka) en kreeg echt talloze snaps terug met ‘wimpergoals’, ‘welke mascara is dat?’. Nou dat is deze

Tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 mascara

Het borsteltje is klein en basic, maar ik heb ondertussen wel geleerd, hoe groter de borstel, hoe teleurstellender. Kleine borsteltjes bevatten vaak meer mascara en geven je wimpers echt het wauw effect. Ook belooft deze mascara je wimpers tot 330% meer volume te geven.

Tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 mascara

Dit zijn mijn wimpers zonder enige mascara.

Tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 mascara

Dit zijn mijn wimpers met de Tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 mascara. Dit is één laag en je zou hem ook nog kunnen opbouwen.

Tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 mascara

Ik vind deze mascara echt geweldig. Ik heb echt killer lashes en het blijft de hele dag perfect zitten zonder uit te lopen of een zwarte waas achter te laten. De mascara is helaas niet in Nederland te koop maar wel bij de Amerikaanse Sephora voor $ 21,00. Niet goedkoop, maar ook zeker niet onbetaalbaar. Wat vinden jullie van deze mascara?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

 1. Oh jeetje wat een knaller!
  Vind het nog mee vallen qua prijs voor eeb écht goede mascara.
  Stiekum vind ik de verpakking juist super cool, hahaha, maar ik begrijp wat je bedoeld.
  Ik val in de catogorie dat ik ‘m heel mooi vind…….
  Maar het gaat vooral om het resultaat en het gemak van het borsteltje, en wat dat betreft is ie echt een uitblinker zo te zien.

 2. Wow!! Ik wil deze ook! Mijn broer gaat weleens naar Amerika dus deze gaat op het lijstje! Fijn dat tarte niet op dieren test! Een hele grote plus!

 3. Wauw wat een super mooi effect!! Heb nog geen mascara’s geprobeerd van Tarte maar ben wel heel erg nieuwsgierig! Ziet er goed uit in ieder geval.

 4. Haha, de verpakking: persoonlijk vind ik hem zo lelijk dat ie er mooi van wordt. Echt over the top, ik vind dat wel leuk! Effect ziet er goed uit!

 5. Wauw wat een resultaat! De verpakking is inderdaad niet erg mooi maar toch heeft het wel iets haha. Wel jammer dat hij niet zo makkelijk te verkrijgen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *