Tarte Light of the Party Gift Set

 photo Tarte Light of the Party gift set12_zpsddceo9xh.png

Ik ben al een tijdje verliefd, maar ik durfde hem steeds maar niet aan jullie te laten zien. Een paar weken geleden bestelde ik dit prachtige Tarte palette uit Amerika. Ik was zo verliefd dat ik hem maar niet durfde te gebruiken en hij moest eerst onaangeraakt op de foto. Van de week heb ik hem durven te gebruiken en ik ben verliefd, ik zeg het gewoon nog een keer. Dit palette is écht feestdagen en stash waardig.

 photo Tarte Light of the Party gift set_zpshexsobd8.png

 photo Tarte Light of the Party gift set1_zpszmj2ctkn.png

Tarte, een make-up merk die prima in het rijtje Too Faced, Urban Decay, Becca, NARS en ga zo maar door past. Alleen hier in Nederland horen we niet zo veel over. Ook niet gek, want het is ook niet in Nederland te koop helaas. Als je buitenlandse beautybloggers volgt ken je het merk wellicht al, want het is echt een kwalitatief prachtig merk (met ook een wat hoger prijskaartje).

 photo Tarte Light of the Party gift set2_zpsovefrtft.png

Speciaal voor de feestdagen komen veel make-up merken met prachtige limited edition producten waar je hart sneller van moet gaan slaan. Van dit palette doet het dat zeker, maar toch was het niet liefde op het eerste gezicht. Omdat ik het natuurlijk niet kan testen heb ik reviews van anderen moeten lezen en niet iedereen was even enthousiast. Maar ik kon het palette maar niet uit mijn hoofd krijgen en wilde het gewoon zelf proberen. Je raad het al, binnen de kortste keren was hij onderweg naar mij!

 photo Tarte Light of the Party gift set3_zps2ykyt4jg.png

Het Tarte Light of the Party Gift Set is echt een enorm gouden etui met pailletten. Ik moet zeggen dat ik van de buitenkant niet echt warm loop en hem erg lomp in mijn stash vind. Maar aan de andere kant, het past wel weer goed bij de kerstdagen. Maar van mij had het wel in een wat compacter doosje gemogen.

 photo Tarte Light of the Party gift set4_zpswfadobaf.png

Als we het etui dan open ritsen komen er 20 prachtige kleuren oogschaduw te voorschijn, een apart palette, een mascara en een kwastje om de oogschaduw mee aan te brengen. De kleuren zijn vooral heel natuurlijk en helemaal mijn ding. Echt, ik kan hier uren kwijlend naar kijken.

 photo Tarte Light of the Party gift set5_zpsdjxmz1ds.png

 photo Tarte Light of the Party gift set6_zpsacowix6p.png

In de deksel vind je een mascara van Tarte, de Lights Camera Lashes mascara en een kwastje met twee verschillende kanten. Het kwastje is van goede kwaliteit en is prima in gebruik. Alleen ik heb mijn eigen kwasten en die gebruik ik liever dan zo een klein kwastje uit een palette. Maar voor onderweg is het een handig kwastje!

 photo Tarte Light of the Party gift set7_zpsbpywlcwa.png

Jongens, deze mascara is echt een match made in heaven! Hij is zo ontzettend fijn en precies de mascara waar ik naar op zoek ben. Na een paar keer aanbrengen zitten mijn wimpers perfect. Ze zijn lang, hebben body en volume! Balen dat het een mini is en niet in Nederland te koop is want ik wil deze in full-size! Ook blijft hij perfect op zijn plek zitten gedurende de dag!

 photo Tarte Light of the Party gift set8_zpsj0e1o2lh.png

In het grote palette vinden we ook nog een kleiner en apart palette die er uit kunt halen. Achter dit palette vinden we nog een grote spiegel. Maar in dit palette vinden we ook nog een aantal prachtige producten!

 photo Tarte Light of the Party gift set11_zps14imwlb1.png

Namelijk een prachtige bronzer, blush, highlighter en zes verschillende kleuren oogschaduw. Ik vind de kleuren weer perfect gekozen en zijn echt helemaal mijn ding. Dit is echt een palette voor mij speciaal gemaakt lijkt het wel.

 photo Tarte Light of the Party gift set14_zpsiaaywvvy.png

Swatches van de oogschaduws: Popcorn Strand, Dancer & Prancer, Yule Be Suprised, Wrapped Up, Shining Star en Mulberry & Bright.

 photo Tarte Light of the Party gift set15_zpsuglvnjyx.png

Van links naar rechts de highlighter in de kleur Pink Champagne, de blush in Amazed en de bronzer in de kleur Social Butterfly.

 photo Tarte Light of the Party gift set20_zpsho9kc6st.png

De foto is een beetje overlicht, maar zo zie je wel goed het effect van de highlighter op mijn wang en het contrast van de bronzer. De blush geeft een mooie en gezonde kleur aan mijn wangen, het ziet er echt heel erg mooi uit. De producten hebben een hele zachte en romige structuur en geven prachtig pigment af dat goed te blenden is zonder dat het kleur verliest.

 photo Tarte Light of the Party gift set10_zpsy6npbuar.png

 photo Tarte Light of the Party gift set9_zpspukafyg1.png

Dan hebben we natuurlijk het palette zelf met 24 prachtige oogschaduw kleuren die nog best een grote pan hebben. Ik denk dat ze ongeveer te vergelijken zijn met een 10 eurocent muntje. De kleuren zijn vrij veilig en hebben een mix tussen matte en shimmer. Ik vind de kleuren en in combinatie met elkaar echt prachtig. Ik kan niet wachten om ze te gaan gebruiken en swatchen. Ook deze oogschaduws zijn heerlijk zacht en romig.

 photo Tarte Light of the Party gift set16_zpssubgp1y9.png

Bovenste rij van links naar rechts: Sugar Cookie, In a Flurry, Fizz The Season, It’s Snow Time, Eggnog en What a Wonderfull Pearl. Misschien lijken de swatches een beetje tegen te vallen maar het zijn allemaal kleuren die heel dicht bij de huid liggen. En voor matte kleuren ziet het er vrij goed uit! Alleen In a Flurry vind ik wat tegenvallen.

 photo Tarte Light of the Party gift set17_zpsse692ltl.png

Dit is de tweede rij met de kleuren: Miracle Of Light, Rum Pum Plum, Tartetini, Baby It’s Gold Outside, Peach On Earth en Come What Grey. Deze swatches zien er ook erg goed uit ze zijn ook heerlijk romig qua structuur. Alleen Tartetini ziet er niet zo goed uit, jammer.

 photo Tarte Light of the Party gift set18_zpspbkmgtky.png

Dan hebben we de derde rij met alleen maar prachtige kleuren: Under The Mistle-Taupe, Ring-a-Ling, Fireside Chat, Party Favored, Gingerbread Mansion en Chrome For The Holidays. Al deze kleuren zien er echt fantastisch uit.

 photo Tarte Light of the Party gift set19_zpsulhxhslg.png

En dan hebben we nog de laatste rij met vrijwel alleen maar matte kleuren die er echt fantastisch uitzien, ook qua pigmentatie. het zijn te kleuren: Sleigh Watch, Mulled Wine, Cocoa With Fun, Black Velvet, Haute Chocolate en Midnight Kiss.

 photo Tarte Light of the Party gift set21_zpsvf4ovndi.png

 photo Tarte Light of the Party gift set22_zps5fhua5ek.png

 photo Tarte Light of the Party gift set23_zps5vlz2tws.png

Ik heb een look gemaak met losse palette en daarvan de blush, bronzer en highlighter gebruikt. Ook bijna alle kleuren oogschaduw uit dat palette heb ik gebruikt in de look. De kleuren hebben over het algemeen echt een prachtige pigmentatie en goede kwaliteit. Ze blenden fijn, verliezen geen kleur en voelen heerlijk zacht en romig aan.

 photo Tarte Light of the Party gift set13_zpslguzfwdk.png

Ik ben echt verliefd op dit palette en het is echt een parel in mijn make-up stash. Het enige jammere vind ik dat het zo een groot en lomp etui is. Dat had van mij wel wat subtieler en compacter mogen zijn. Voor deze set heb ik $ 59,00 betaald wat omgerekend ongeveer € 55,00 is. Ik heb hem besteld via de Sephora in Amerika maar helaas is hij daar al uitverkocht. Wat vinden jullie van dit palette?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

39 reacties

 • Reply
  chucky1012
  27 november 2015 at 06:10

  Wauw, prachtig!
  Zo een mooie ooglook heb je met deze schitterende en zeer goed gepigmenteerde kleuren oogschaduw gemaakt!

  Xoxo

 • Reply
  Aarti
  27 november 2015 at 06:17

  Wat een mooie palette zeg ik geloof je meteen dat je er verliefd op bent. En mooie look heb je gemaakt. Fijne dag gewenst liefst Aarti

 • Reply
  Femke
  27 november 2015 at 06:20

  Oh wauww, yess… Ik vind dit echt een prachtige set, wat een mooie kleuren en fijne producten :-)! Ik snap jouw match made in heaven helemaal, zou ook zo mijn match kunnen zijn! Ik vind de etui waar de producten in zitten wel heel erg mooi trouwens :-)!

 • Reply
  Esmee
  27 november 2015 at 06:40

  Wat een geweldig palette. Ik heb hem vaker voorbij zien komen op YouTube maar wauw! Looks good! Hoeveel verzendkosten en invoeringskosyen moest je hiervoor betalen eigenlijk?
  XOXO esmee

 • Reply
  Kelly
  27 november 2015 at 06:58

  Wauw hij is zo mooi! Dat had ik het geld wel waard gevonden

 • Reply
  thebeautyblognl
  27 november 2015 at 07:17

  ooohhh waauuuww! I WANTTTT

 • Reply
  mariëlle
  27 november 2015 at 08:02

  Ik vind de prijs voor deze set best redelijk eigenlijk, hij is écht en heel bruikbaar ook! En pfff die verpakking, oh my god!

 • Reply
  Nadia
  27 november 2015 at 08:12

  Wat een prachtig palette, niet alleen de verpakking, maar ook de inhoud!

 • Reply
  Joyce
  27 november 2015 at 08:15

  Wat een prachtige set! Ik vind de pailletten trouwens wel iets grappigs hebben voor de feestdagen, hihi. En die prijs vind ik nog redelijk meevallen als je bekijkt wat je ervoor terugkrijgt!

 • Reply
  Eva
  27 november 2015 at 08:53

  De set had ik al gespot bij de Sephora laatst in New York. Hmmm misschien krijg ik nu toch een beetje spijt als ik de swatches zo zie. Too Faced heeft overigens ook al van die leuke paletten voor de feestdagen…
  Liefs,
  Eva

 • Reply
  Varenka W
  27 november 2015 at 09:03

  Ben niet snel bereid zoveel uit te geven aan een pallete maar als ik ooit de kans krijg om deze te scoren ……… Nooit van gehoord, maar ben al helemaal om.
  Snap je verliefdheid volkomen hahaha
  Fijn om te leren kennen, weer eens wat anders.

 • Reply
  Merel
  27 november 2015 at 10:20

  Prachtige kleuren en je kan er zoveel kanten mee op. Blijf het jammer vinden dat je die veelzijdigheid niet laat zien. Verder wel een heldere review.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  27 november 2015 at 10:24

  Wauw snap dat je hier volkomen verliefd op bent. Heel erg gaaf en een hele fijne review!

 • Reply
  Denise
  27 november 2015 at 10:47

  Oh wauw, deze set heb ik nog nooit eerder gezien. Ziet er super mooi uit! :-)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  27 november 2015 at 11:11

  Ik ben verliefd, hoewel ik de buitenkant ook wat minder vind

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  27 november 2015 at 11:12

  Wat een prachtig pallet! Alles in een! Daar houd ik van. Ik ben zelf ook zo blij met mijn Naked on the run. Ook een alles in 1 pallet <3

 • Reply
  joycelieverse
  27 november 2015 at 11:13

  dat pigment tho! My oh myy wat is ie prachtig. En voor dat geld valt het eigenlijk best mee. Als je ziet wat je er voor terug krijgt. LOVE IT.

 • Reply
  Paola
  27 november 2015 at 11:33

  Prachtig, maar door de prijs niet iets wat ik zou kopen!

 • Reply
  Danielle
  27 november 2015 at 12:03

  Wow, 30 kleuren oogschaduw, een blush, bronzer en highlighter en een minimascara voor 55 euro, vind ik niet duur, zeker niet als het van die kwaliteit is. Ja, het is veel geld, maar daarvoor krijg je ook wat terug. Snap dat als je moet leven van zakgeld, bijbaantje of stufi of net begonnen bent met werken en nog niet veel verdiend, dat het dan niet te betalen is, maar de prijs-kwaliteit verhouding is geweldig! Voor een chaneldoosje met 4 kleuren, betaal je immers hetzelfde.

 • Reply
  Shaz
  27 november 2015 at 12:36

  Prachtige set! Ik vind het echt jammer dat dit merk niet makkelijk verkrijgbaar is. Hun blushes staan op mijn wishlist.

 • Reply
  Iffy Alvi
  27 november 2015 at 12:46

  Het is echt een prachtige gift set, ik vind het zo jammer dat Tarte niet in Nederland te koop is.

  XO

 • Reply
  femketje
  27 november 2015 at 12:49

  woahh die verpakking alleen al :D

 • Reply
  holly
  27 november 2015 at 13:50

  Ik had hem ook besteld, alleen dan bij rose’s beauty store. Alleen ik heb hem nooit ontvangen. Erg balen. Ik bestel dus ook niet weer wat bij een buitenlandse website. Ben nu helemaal jaloers nu ik jouw pallette zie.

 • Reply
  Daphne
  27 november 2015 at 13:54

  Oh deze palette heb ik al een paar keer voorbij zien komen bij Amerikaanse beautybloggers, ik ben ook verliefd!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  27 november 2015 at 14:56

  Wauww!! Alleen de verpakking al! Dit is echt een plaatje!

 • Reply
  manon
  27 november 2015 at 16:25

  Ik vind de donkere kleuren daadwerkelijk geweldig !

 • Reply
  Elize| girlobthewhitebike
  27 november 2015 at 17:42

  Wauw, wauw, wauw!

 • Reply
  Sara
  27 november 2015 at 17:55

  W.O.W. wat een beauty: zowel de buitenkant, de binnenkant als de kwaliteit van dit palette is echt schitterend. Zoals in bovenstaande reacties ook al werd gezegd: €55 euro is een flinke som geld, maar je krijgt er ook wel echt heel erg veel voor terug. De prijs valt me daarom voor zo’n luxe merk echt mee.

 • Reply
  Alieke
  27 november 2015 at 19:27

  Wat een ontzettend mooi palette! Ik ben J-A-L-O-E-R-S!!!

 • Reply
  Mariska
  27 november 2015 at 22:22

  Dit palette ziet er heel erg mooi en luxe uit eigenlijk! :)

 • Reply
  Nicole
  28 november 2015 at 08:07

  Ohmy de Tarte producten zijn zo bizar mooi. Echt een heel erg gaaf palette.

 • Reply
  Caitlyn
  28 november 2015 at 09:15

  Wat een luxe cadeautje voor jezelf!
  xx

 • Reply
  Lys
  28 november 2015 at 14:34

  Ik vind dit één van de mooiste palletten voor deze feestdagen, echt prachtig! 55 euro valt ook erg goed mee voor de hoeveelheid producten die je krijgt. Jammer dat Tarte/Sephora niet verzendt naar België, zou het anders meteen bestellen!

 • Reply
  Marleen
  28 november 2015 at 14:48

  Ah, I love it! Hij is zo mooi en de verpakking, die vind ik juist prachtig!

 • Reply
  Marjoleinee
  28 november 2015 at 22:55

  Wauw, echt een prachtig palette!

 • Reply
  roxanne
  29 november 2015 at 19:26

  weet iemand waar dit palette te koop is? op sephora is hij uitverkocht

 • Reply
  Lien
  29 november 2015 at 20:55

  hoeveel verzendkosten vraagt de Amerikaanse sephora?

 • Reply
  Nicole
  2 december 2015 at 14:13

  Wauw! Ik heb dit palette al een aantal keer in mijn digitale winkel mandje gegooit maar nooit gekocht. Hij is echt heel mooi!

 • Reply
  Alice Mandaro
  9 december 2015 at 15:58

  Prachtige tinten!

 • Laat een reactie achter