Tag: Waarom draag jij make-up?

Het leek me wel weer eens leuk om een tag te doen, de laatste waren alweer samen met Tim die we in een filmpje opnamen. Dit maal gaat de tag over waarom ik make-up draag. Ik vond het altijd heel erg leuk 0m bij anderen te lezen dus vandaag kunnen jullie hem ook bij mij zien. Benieuwd waarom ik eigenlijk make-up draag? Lees dan snel eventjes verder.

1. Wanneer ben je begonnen met het dragen van make-up?
Ik heb vroeger make-up nooit interessant gevonden, mijn moeder gebruikte het niet dus ik was er automatisch al niet mee bekend. Op de basisschool hadden mijn vriendinnetjes wel eens mascara op en ik moest ze dan altijd meteen een beetje uitlachen. Make-up op? Dat is toch voor oude wijven?! Op de middelbare interesseerde het me eigenlijk ook niet echt tot dat mijn beste vriendin ineens begon met echt make-up dragen en die vond het altijd geweldig om mij ook op te maken. Ik vond dit zo tof dat het make-up avontuur zo bij mij begonnen is.

2. Hoe voel je je zonder make-up?
Zonder make-up voel ik me kaal, maar zeker niet onzeker. Ik draag make-up omdat ik het leuk vind, niet omdat het mezelf beter of mooier moet maken. Ik heb er geen enkel probleem mee om zonder make-up de deur uit te gaan en dat doe ik ook vaak genoeg, het maakt me echt niet uit. Ik heb best wel geluk met mijn huid, wimpers en de rest van mij gezicht. Ik heb eigenlijk geen make-up nodig. Maar ik vind het gewoon heel erg leuk om me ’s ochtends op te maken.

3. Wat vind je leuk aan make-up?
Ik vind make-up zo leuk omdat je er lekker mee los kan gaan, niets is te gek. Oké, ik hou me altijd wel in maar het zou wel kunnen. Altijd mooie kleurtjes bij elkaar zoeken, het glimt lekker en je kan er zoveel mooie dingen mee maken. Ik vind het gewoon geweldig! Gewoon speelgoed voor wat oudere vrouwen :).

4. Wat zijn je 3 ‘holy grail’ items?

1. Mascara, dat is echt een product dat ik ALTIJD gebruik
2. Poeder foundation, MAC Studio Fix is echt mijn favoriet. Vloeibare foundation word heel erg lelijk bij mij dus ik zweer echt bij poeder foundation en het maakt mijn gezicht net iets egaler!
3. Blush, omdat ik een gezond kleurtje op de wangen echt ontzettend leuk vind en mooi vind staan.

Zo dit was de tag dan alweer, mocht je hem zelf willen overnemen dan mag dat natuurlijk of hem hier onder in de comments invullen, want ik ben eigenlijk ook wel heel erg benieuwd naar jullie verhaal!

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  Laura
  26 oktober 2012 at 15:19

  Super leuke tag! Mascara is ook mijn nummer 1.

 • Reply
  Esmay
  26 oktober 2012 at 15:42

  Leuke tag! Zonder make-up zie je er goed uit zeg :D
  Met make-up ook uiteraard , maar dat mag wel even gezegd worden!

 • Reply
  Charile
  26 oktober 2012 at 16:00

  Echt een leuke tag!

 • Reply
  dita
  26 oktober 2012 at 16:24

  Leuk!

 • Reply
  Anna
  26 oktober 2012 at 16:53

  Ik draag niet veel make-up. Meestal hou ik het maar bij een laagje mascara en soms nog wat oogpotlood op. Ik ga ook vaak genoeg de deur uit zonder make-up. Als ik wel make-up draag, doe ik dit, omdat ik vind dat ik er soms toch wat mooier/leuker uit zie met make-up, en om mezelf misschien toch wat ”aantrekkelijker” te maken. Helemaal voor mezelf doe ik ’t dus niet, maar het is zeker niet zo dat ik make-up draag alleen voor anderen of omdat zij willen dat ik ’t draag. Het scheelt natuurlijk ook wel dat ik geen foundation/blush/concealer draag. Zo is ’t verschil meteen wat minder groot!

 • Reply
  Beautyraiseplace
  26 oktober 2012 at 17:44

  Ahh ik hou ook zo van make-up!
  Leuke tag xx

 • Reply
  Hester
  26 oktober 2012 at 18:42

  Leuk om je antwoorden te zien, en dat je pas zo ‘laat’ met make-up bent begonnen. Zonder make-up ben je ook een echte naturel beauty, maar ik vind dat de make-up op de laatste foto toch wel echt wat voor je doet, Naiss!

 • Reply
  Kelly
  26 oktober 2012 at 19:02

  Jij bent gewoon een natural beauty, wel grappig dat jij ook redelijk “laat” pas me makeup begonnen bent. Ikzelf was 17 volgens mij. Wel leuk om te lezen dat het niet moet maar dat je dat zelf gewoon erg leuk vindt!

  xx

 • Reply
  Lotte
  26 oktober 2012 at 19:17

  Erg leuk om te lezen! Mijn moeder draagt geen make-up en gebruikt helemaal geen verzorging, dus ik heb het niet van thuis, maar in groep 8 droegen een paar meisjes mascara en ik vond dat niet nodig. Maar in de brugklas had ik een brugklasgala en doen wou ik wel oogschaduw en oogpotlood op en toen is mijn moeder dat speciaal voor mij gaan kopen! Zoo lief!

 • Reply
  Jana
  26 oktober 2012 at 20:44

  Leuke tag :D x

 • Reply
  Miss Mags
  26 oktober 2012 at 22:30

  Leuke Tag. Vind het altijd erg leuk wat iemand anders weer op die vragen als antwoord heeft.

 • Reply
  Anne Solveig
  27 oktober 2012 at 11:21

  Leuke tag!

 • Reply
  Sophia
  27 oktober 2012 at 18:07

  Ik vind dit zo’n leuke tag! :)

 • Reply
  Angelique
  28 oktober 2012 at 01:11

  Leuke tag en je hebt hem leuk ingevuld:-)

 • Reply
  showmesomestyle
  29 oktober 2012 at 12:53

  Leuke tag!! Ik zou eigenlijk niet meer weten waarom ik er ooit aan ben begonnen, maar ja, stoppen, dat nooit!!

 • Reply
  NoraI
  7 november 2012 at 09:14

  Leuke TAG xxx

 • Laat een reactie achter