Tag: talking about beautybloggin

Van Esther kreeg ik deze super leuke tag. Het gaat over beautyblogs en mijn verhaal daarachter en een paar weetjes. Ik vond het echt super leuk om die van haar te lezen en vond het ook erg leuk dat ik door haar getagd was. Hier komt de mijne!

Waarom ben jij een beautyblog begonnen? Vroeger was ik altijd al bezig met website’s. Op de basisschool zat ik vooral op Kindertent en myID. In de brugklas kregen we ICT en daar leerde ik kennis maken met HTML codes. In die tijd heb ik 2 jaar een fansite van Kylie Minogue gehad. Die site zag er toen behoorlijk professioneel uit. Ik ben er toen mee gekapt omdat ik het niet meer leuk vond. Nu 2 jaar geleden maakte ik kennis met de beautyblogs en vond het geweldig en het begon mij ook weer te kriebelen om iets met een website te doen en zo ben ik dus weer begonnen. (Alleen van mijn HTML kennis is niks meer terug te zien.)

Hoe kom je aan de naam van je blog? Ik had echt totaal geen inspiratie dus ik dacht By Aranka, alles van Aranka en geschreven door Aranka. De naam is niet erg geweldig, maar wel leuk persoonlijk.

Hoeveel bezoekers heb je ongeveer? Ik zit nu op iets meer dan 6000 unieke bezoekers per maand, maar mijn bezoekers aantallen stijgen hard! (:

Wie werken er allemaal mee aan je blog? Niemand anders, alleen ik.

Wat is het leukste wat je hebt meegemaakt door je blog? Ik blog nog niet heel erg lang (nog maar een maandje .nl) maar in dat maandje hebben wel verschillende bedrijven me benaderd en dat vond ik helemaal geweldig. Ook mijn bezoekers vind ik erg leuk, dat geeft me echt een drive om door te gaan.

Hoeveel comments krijg je gemiddeld per artikel? 10 ongeveer denk ik?

Werk je samen met bedrijven? Nee, niet echt.

Met wat voor een camera maak je de foto’s voor je artikelen? Een Panasonic Lumix Tz4, prima camera maar het liefst zou ik de Nikon D3100 van mijn zusje jatten.

Waar haal jij je inspiratie voor een nieuw artikel vandaan? Overal en nergens, nieuwe producten die ik koop, als ik onder de douche sta, als ik zelf met vragen zit en als ik dan het antwoord heb gevonden dan vind ik dat soms wel leuk om te delen op mijn site. Het komt echt overal vandaan mijn inspiratie.

Welke beautybloggers geven jou veel inspiratie? Cynthia van Misslipgloss en Charlotte van Pinkypolish

Krijg je weleens negatieve comments? Ja, soms wel. Maar daar trek ik me niet veel van aan. En als ze echt kwetsend zijn gooi ik ze meteen weg.

Plaats je iedere dag een nieuwe post? Ja, elke dag en soms, maar dat komt er niet altijd van.

Wat voor een soort layout heb je? En heb je hem zelf gemaakt? Een roze en ja ik heb hem zelf gemaakt met Artisteer. Alleen ik vind hem niet geweldig.

Hoe lang doe je ongeveer over een artikel? Dat verschilt heel erg. Soms ben ik er zo mee klaar en soms ben ik er echt een halve dag mee bezig.

Is je blog je bedrijf? Zo ja, hoe werkt het en wat vind je er van? Zo nee, zou je het willen? Nee, maar ik zou het wel heel erg graag willen. Maar dan moet ik eerst nog wel wat meer gaan groeien en meer bezoekers hebben. Maar ik vind het ook prima hoe het nu gaat.

Heb je  in het echt contact met andere beautybloggers? Nee, eigenlijk niet. Wel jammer.

Ik tag niemand, maar als je het leuk om hem over te nemen doe dat dan zeker! (:

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Renee
  6 maart 2011 at 14:24

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  yak man
  6 maart 2011 at 14:51

  Leuk! :) En wat leuk dat er allemaal bedrijven je hebt benaderd n_n

 • Reply
  Marjolein
  7 maart 2011 at 16:54

  Leuke tag!
  En ik ga hem overnemen, omdat ik het er nog over had met Floor dat ik deze supergraag wou doen!

 • Reply
  Kashmira
  7 maart 2011 at 18:12

  Wat ontzettend leuk dat je de tag hebt gedaan! Ik heb hem namelijk gemaakt ;) Leuk ingevuld ook!

 • Reply
  Esther
  9 maart 2011 at 13:52

  Leuk dat je hem gedaan hebt! Vind ’t zo’n leuke tag :D

 • Laat een reactie achter