TAG: Show Your Screen!

Vandaag doe ik dan eindelijk de TAG die nog een tijdje op me stond te wachten, van Marjolein kreeg ik deze ontzettende leuke tag. Het is de bedoeling dat je je bureaublad laat zien en eventjes een korte uitleg geeft over de programma’s. Ik heb het niet heel erg bijzonder en ook geen aparte en spannende programma’s, maar wel een leuke achtergrond (al vind ik zelf dan)! Lees snel verder voor een korte uitleg van mijn bureaublad.

Als eerst de achtergrond, die heb ik volgens mij een keer van Deviantart afgeplukt, ik weet het alleen niet zeker meer, want zolang ik deze computer heb is ook al die achtergrond.

En dan de programma’s. Als eerst natuurlijk de prullebak altijd handig! Daarna Paint Shop Pro alleen dat is een probeer versie, dus die kan er wel af want dat is allang verlopen! uTorrent, daar download ik films en muziem mee. Norton Anti Virus voor de virussen tegen te gaan natuurlijk.  Daarna 2 dingen die ik nooit gebruik maar het staat maar gewoon op mijn bureau blad. Skype, alleen dat doe ik ook nooit meer. Word, altijd handig voor school om verslagen mee  te maken en samenvattingen, gelukkig hoef ik niet meer naar school dus het programma is nu een beetje ongebruikt. LimeWire, dat kan er ook wel af want dat doet het allang niet meer. iTunes, hier luister ik altijd mijn muziek mee en zet ik muziek op mijn iPod. VLC media player, hier kijk ik mijn films mee als ze niet gewoon afgespeeld kunnen worden. Chrome, mijn internet browser. Samsung Kies, om mijn mobiel mee te updaten etc. Artisteer 2, om mijn layouts mee te maken. Mijn webcam menu dan en dan nog iets wat ik niet weet wat het is.

Zoals je kan zien heb ik er dus veel opstaan wat ik niet eens gebruik! Maar goed dat ik dit doe want ik ga zometeen de helft van mijn bureaublad afmikken, dan staat het alweer een stuk netter.

En nog een paar programma’s die ik standaard onderin heb staan. Mijn documenten, altijd handig. iTunes, mijn muziek staat altijd aan (nu alleen niet), Chrome, internet! En msn natuurlijk.

8 reacties

 • Reageren
  Sharon
  15 juni 2011

  Leuk om te zien!

 • Reageren
  Evelien
  15 juni 2011

  Wooo wat een mooie achtergrond! ^_^

 • Reageren
  Laura
  15 juni 2011

  Hahah wat toevallig, die achtergrond heb ik ook een tijdje gehad! Echt super mooi is die. Ik “ruim” ook eens in de tijd de inhoud van de computer en het bureaublad een beetje op met zooi die je toch nooit gebruikt haha ;-)

 • Reageren
  Roos
  15 juni 2011

  Ah leuke achtergrond!

 • Reageren
  Nicole
  15 juni 2011

  mooie achtergrond!

 • Reageren
  Silva
  15 juni 2011

  Je achtergrond is zo mooi ^^

 • Reageren
  Eline
  19 juni 2011

  heel mooi hoor!

 • Reageren
  Joyce
  25 juni 2011

  Prachtige achtergrond! :) Love it!

 • Geef een reactie