TAG: Mijn eerste blogpost, perspakketjes en oude lay-outs

TAG: Mijn eerste blogpost, perspakketjes en oude lay-outs

Er gaat een hele leuke tag rond op blogs, een tag waarbij je terug in de tijd gaat en je aller eerste blogpost, pakketjes en dat soort dingen laat zien of verteld. Van Lotte kreeg ik deze tag en ik vind hem zo leuk dat ik het niet kan laten hem niet in te vullen. Benieuwd naar mijn eerste layout en artikelen? Lees dan snel verder! Trouwens, dit is een foto van mijn eerste event, heel wat jaren geleden! Herkennen jullie sommige bloggers?

Wat was de allereerste blog die je ooit schreef?

Goede vraag, dat ga ik eerst even terug zoeken! Ik had verwacht dat dat iets was met make-up maar dat was het helemaal niet! Ooit voor het bloggen vond ik het geweldige ‘mooie’ foto’s te maken en die heb ik gedeeld met jullie. Daar was ik altijd mee bezig, leuke foto’s maken en natuurlijk foto’s voor Hyves, dat was in die tijd hip. Alleen meer dan twee foto’s heb ik niet gedeeld, haha!

Waarom begon je met bloggen?

Ik heb altijd al een site of profiel gehad in mijn kinderjaren. Het begon op Kindertent, waar ik echt jaren heb gezeten en daar best populair vond. Ik vond het fantastisch de mooiste blends, icons en andere collages van sterren te maken. Na een tijdje deed iedereen dat dus begon ik met leuke weetjes te delen. Maar aan alles komt een einde, zo ook aan mijn Kindertent tijd. Daarna heb ik nog een hele tijd een Kylie Minogue fansite gehad, maar dat was het niet helemaal voor mij. Na een hele internet stilte bij mij ontdekte ik blogs, het begon dan ook al heel snel te kriebelen bij mij om weer iets op het internet te doen, zo is mijn blog geboren!

TAG: Mijn eerste blogpost, perspakketjes en oude lay-outs

TAG: Mijn eerste blogpost, perspakketjes en oude lay-outs

TAG: Mijn eerste blogpost, perspakketjes en oude lay-outs

Welke lay-outs heb je allemaal gehad?

Eigenlijk niet heel veel verschillende. Ik heb er zelf twee gemaakt met Artisteer, daarna kreeg ik mijn vorige layout die Jessica voor mij heeft gemaakt. Alleen de oude layout paste niet echt meer bij mijn site. Ik had het over veer meer dingen dan alleen beauty en het was vooral heel erg roze. Het moest iets volwassener worden en dat is mijn huidige layout wel! Hierboven mijn oude layouts!

Wat is je favoriete artikel van eigen hand?

Ik heb zoveel artikelen geschreven dat het wel een hele waslijst wordt met artikelen. Maar ik vind het leukste om reviews te schrijven over producten waar ik heel enthousiast over heb. Nieuwtjes met jullie te delen en mijn persoonlijke mening te kunnen geven. Van recepten word ik ook heel vrolijk, ik word echt blij van in de keuken staan en als mijn foodfoto’s dan goed zijn gelukt maak je me helemaal blij!

TAG: Mijn eerste blogpost, perspakketjes en oude lay-outs

Wat was het allereerste perspakketje dat je mocht ontvangen?

Dat weet ik nog goed, dat waren de nieuwe producten van Demak’up! Ik weet nog wel dat ik thuis aan het springen was in de woonkamer, zo bijzonder vond ik het een pakketje te krijgen van een bepaald merk, ze vonden me blijkbaar interessant genoeg om iets toe te sturen! Ik weet nog wel dat ik enorm me best heb gedaan op een review van deze producten. Leuk om zo even terug in de tijd te gaan!

Welke blogger is je grote voorbeeld?

Voorbeeld is een groot woord, ik vind dat je je aan niemand moet spiegelen. Ontdek je eigen kracht maar inspiratie kan je wel uit andere blogs halen. Door het ontdekken van Beautygloss en Misslipgloss ben ik erachter gekomen dat bloggen bestaat, daarin zijn ze mijn voorbeeld geweest. En invloeden voor de inhoud van je blog haal je overal vandaan. Buitenlandse blogs volg ik totaal niet, daar heb ik gewoon helemaal niets mee.

Wanneer je alles over zou mogen doen, wat zou je dan anders doen?

Daar doe ik niet aan, als ik terug kijk in mijn leven had ik ook beter mijn best op school gedaan. Had ik andere keuzes achteraf gemaakt. Op dat moment doe je wat jou het beste lijkt of wat jij wilt, daar is een reden voor. Ik zal niets anders doen, ik vind het zo een onzin om terug te kijken en wat zou je anders doen. Mocht het niet helemaal zijn gelopen zijn zoals jij dat had gewild is het een wijze les voor je. Alleen soms had ik eerder het bloggen willen ontdekken, wat een fantastische wereld ging er voor me open. En ik kon mijn hobby weer oppakken, stukjes schrijven op het internet!

Ik geef de tag door!

Natuurlijk, ik wil eerst Lotte bedanken voor het taggen. Iedereen die hem wil overnemen is vrij om dit te doen! Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  Jessica
  19 februari 2015 at 15:19

  Leuk om te lezen! Je hebt eigenlijk helemaal niet zoveel layouts gehad! Ik was alweer vergeten dat in de layout voor je vorige mijn logo ook verwerkt zat haha, herinner me nu opeens weer dat ik die toen voor een opdracht voor school maakte.

  Dat Demake’Up pakket is ook een van mijn eerste opgestuurde producten, grappig om te zien :)

 • Reply
  Anouk
  19 februari 2015 at 15:32

  Zo’n leuke tag om te lezen! Kindertent daar had ik vroeger ook een account, zo leuk was dat toen al haha

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  19 februari 2015 at 15:34

  Wat leuk om te lezen en zien hoe erg je gegroeid bent!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Nicolish
  19 februari 2015 at 15:44

  Echt een super leuke tag! Wat leuk om oude layouts te zien.

 • Reply
  Lisa
  19 februari 2015 at 15:50

  Vind deze tag zo leuk om te lezen, vooral om oude lay-outs terug te zien.

 • Reply
  inspiredbylifee
  19 februari 2015 at 15:58

  Leuk om te zien, oh je hebt helemaal niet veel lay-outs gehad, haha volgens mijn ben ik nog meer verwisseld van layout

 • Reply
  Margot
  19 februari 2015 at 16:09

  Wat leuk om te lezen! Leuk om de verschillende layouts zo onder elkaar te zien.

 • Reply
  Danielle
  19 februari 2015 at 16:11

  Ik vind het echt een leuke tag. Leuk om jou antwoorden te lezen. Ik heb hem zelf vandaag ook ingevuld :)

 • Reply
  Caroline
  19 februari 2015 at 17:20

  Wat een leuke tag! Hopelijk kan ik deze in de verre toekomst ook eens doen. :D

 • Reply
  Daphne
  19 februari 2015 at 17:24

  Echt leuk om zo te zien!

 • Reply
  Anita
  19 februari 2015 at 18:59

  Wat een leuke tag! Leuk ook om je antwoorden te lezen:)

 • Reply
  Bianca
  19 februari 2015 at 19:37

  Leuke tag, ik ga hem overnemen :) Haha, dat demak’up pakketje was denk ik ook het eerste perspakketje ooit van mij :)

 • Reply
  Nesrin
  19 februari 2015 at 19:57

  Super leuk zo een graai uit de oude doos. Ook dit laat goed zien hoe jij als persoon bent, je bent zo heerlijk jezelf! Dit is ook echt je look & feel op je blog moet ik als lezeres zeggen.

  Misschien heb ik het gemist maar wanneer ben jij begonnen met bloggen?

 • Reply
  Edith Sofia
  19 februari 2015 at 19:59

  Wat een leuke tag, erg leuk om te lezen!

 • Reply
  Jana
  19 februari 2015 at 20:06

  Leuk om jou antwoorden bij deze tag te lezen :D Volgens mij was mijn eerste perspakketje ook van Demak-up! Ik vond het echt geweldig toen :D Nu vind ik het nog steeds geweldig dat ik dit krijg ^^

 • Reply
  Mira
  19 februari 2015 at 20:12

  Leuk om te lezen. Ik benoemde jouw site gisteren nog in een tag. Ik kom hier echt heel graag voor reviews, die zijn altijd fijn en duidelijk:)

 • Reply
  beautybylj
  19 februari 2015 at 20:14

  Wat super leuk om te lezen! X

 • Reply
  Lotte
  19 februari 2015 at 20:19

  Ah wat leuk dat je de tag al zo snel hebt gedaan! Ik kan me nog bijna al je lay-outs herinneren, haha. En dat DeMak’Up event weet ik nog! Ik was er niet bij, maar ik weet nog dat dat voor veel bloggers hun eerste event was, haha.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  19 februari 2015 at 20:22

  Leuk geantwoord zeg

 • Reply
  chucky1012
  19 februari 2015 at 21:26

  Leuke antwoorden van deze tag ;-)

 • Reply
  Mirne
  19 februari 2015 at 21:53

  Oh ja, kindertent. hahaha, daar heb ik ook nog gezeten.

 • Reply
  Maaike
  19 februari 2015 at 21:57

  Ik vind deze tag echt super leuk om te lezen. Had niet verwacht dat De Make Up je eerste pakketje was!

 • Reply
  Amy
  20 februari 2015 at 08:56

  Hele leuke tag vind ik dit, iedere blogger heeft weer eigen ervaringen!

 • Reply
  Anne Solveig
  20 februari 2015 at 10:36

  Super leuk ingevuld!!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  20 februari 2015 at 11:38

  Ik vind deze tag echt leuk om te zien bij bloggers die ik al een tijdje volg :)

 • Reply
  Deisy
  20 februari 2015 at 11:56

  Hele leuk tag en mooi om te zien hoe je gegroeid bent. Ik ben zelf ook met kindertent begonnen haha.. dat was wel een bijzondere tijd toen ;-) Liefs, Deisy

 • Laat een reactie achter