Search
Close this search box.

Tag: I Love December

Lieve Esther tagde mij in een hele leuke tag die Kelly heeft verzonnen, namelijk de I love December tag! Deze tag staat helemaal in het teken van de warme decemberdagen en alles wat daar natuurlijk bij hoort. Benieuwd wat ik op de vragen heb beantwoord? Kijk dan zeker eventjes verder!

Welke producten mogen deze maand zéker niet ontbreken, op het gebied van beauty?

Een goede dagcrème en bodylotion zijn voor mij nu écht een must. Ik heb anders een ontzettend droge en trekkerige huid van het koude weer en daar hou ik absoluut niet van. Ook een lekkere lippenbalsem is niet weg omdat mijn lippen echt strak staan van de kou.

Wat is je favo winter drankje?

Warme chocolademelk met slagroom natuurlijk! En als het eventjes kan ook een lekker stukje apfelstrudel erbij! In deze periode van het jaar ben ik ook weer een groot fan van thee, een beker wintergloed thee is ook nooit weg!

Welke kleuren nagellak draag je het liefst in de december maand?

Ik draag eigenlijk niet speciaal andere kleuren in deze tijd van de maand, misschien is het wel iets minder fleurig dan in de zomer maar toch zijn mijn favorieten nog steeds rood en roze. Natuurlijk moeten er nu wel glittertjes in zitten.

Wat voor een geurkaars brand je het liefst met de feestdagen?

Een lekkere geurkaas die een warme geur heeft. Op dit moment heb ik de Sweet Sunrise van Rituals staan, een heerlijk warme geur voor in mijn slaapkamer.

Wat is je favoriete kerstfilm?

Oh, dat weet ik zo niet. Vroeger was dat altijd Kruimeltje en Sisi (omdat die er altijd op waren in deze periode van het jaar). Maar nu zou ik het echt niet weten.

Wat is je favo kerstnummer?

Net zoals een kerstfilm heb ik dat niet echt, maar ik denk dat ik dan toch wel snel neig naar All I Want For Christmas van Mariag Carey.

Hoe zou jij het liefst de kerstdagen vieren? Hoe ziet jou ideale kerstavond er bijvoorbeeld uit?

Met de hele familie. Dit jaar ben ik eerste kerstdag bij mijn schoonouders met het hele gezin en aanhang en de tweede kerstdag lekker thuis met de hele familie. Lekker met elkaar eten vind ik altijd enorm gezellig!

Wat hoop je dat er onder de kerstboom ligt?

Wij doen eigenlijk nooit naar kerstcadeau’s, dus eigenlijk denk ik daar niet zo over na. Maar toch als ik een wens zou mogen doen een macbook of een Vlieger en van Dam tas, haha!

Wat trek jij aan op NYE?

Eh, ja daar heb ik nog helemaal niet over nagedacht. Ik denk gewoon een lekkere warme spijkerbroek, warme trui met sjaal en mijn UGG’s. Waarschijnlijk staan we de hele avond buiten en binnen met vrienden, dus zo speciaal hoef ik me niet te kleden!

Tot slot, wat zijn jouw goede voornemens voor 2013?

Hier doe ik dan niet aan mee, haha. Ik zou eens wat minder moeten snoepen, maar ik weet toch dat dat me al niet gaat lukken. Ik ben een echte snoepkont.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

  1. Aaaah ja, ik krijg hier echt de winterkriebeltjes van. ik vind dit echt een leuke tag. Hello kerstfeeeeling, come to mama! En oh, ik krijg nu gelijk zin in geurkaarsen… en dan het liefste zo een heerlijke warme geur. <3____________<3

  2. Hmmm minder snoepen, ook wel een voornemen van mij.. Sowieso dat ik het na 2 weekjes al niet meer volhoudt, ho, wat zeg ik nu, ik denk zelfs maar 3 dagen…

  3. Heeft Nikkie van Nikkietutorials deze niet bedacht? Zij heeft hem nl al op 1 december gepost. Het zou een beetje oneerlijk zijn als iemand anders dan de eer krijgt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *