Tag: Ben jij een echte beautyfreak?

Ik ben eigenlijk nooit echt een tag fan. Je ziet ze natuurlijk wel eens voorbij komen, maar die vind ik dan ook echt leuk om te doen. Net zoals deze van Joyce kreeg ik een ontzettend leuke tag of ik een echte beautyfreak ben. En naar het antwoord op deze vraag was ik eigenlijk best wel benieuwd. Ben ik eigenlijk wel een beautyfreak, hopelijk kom ik er in deze tag achter en jullie ook! Zo leren jullie weer eens wat over mij!

Wat is het laatste beautyproduct wat je hebt gekocht waar je echt voor hebt moeten sparen? 

Waar ik echt voor heb moeten sparen.. Hmm, dat is een goede. Beautyproducten zijn meestal niet echt producten waarvoor ik moet sparen want veel duurder dan 50 euro worden ze meestal niet. Maar ik ben een maand geleden wel los gegaan in de MAC en Inglot, ik hoefde daar niet voor de sparen maar heb de rest van de maand wel wat krapper bij kas gezeten. Niet erg want ik had echt prachtige dingen bij Inglot en MAC gekocht. Wat ik nog wel wil kopen is een Chi stijltang, dat wordt misschien weer iets waar ik voor moet sparen.

Als jij een beautyproduct was, wat zou je dan zijn en waarom? 

Ik zou een 88-palette willen zijn. Door veel mensen geliefd en je kan het met alles combineren en er zit voor iedereen wat wils in! Ik vind het altijd zelf best wel belangrijk dat mensen me aardig vinden of mogen. Een 88 palette vind bijna iedereen handig, mooi en bruikbaar. Dus als ik het allemaal een beetje met elkaar vergelijk zou ik dat het liefste willen zijn!

Hoeveel vriendinnen heb je, waarmee je helemaal gek kan worden over die perfecte blush of die fantastische oogschaduw? 

Ik heb er 2, maar die zijn niet zo doorgeslagen als mij. Ze vinden het erg leuk maar zouden zelf niet iets van Chanel of MAC kopen. Hun gaan graag voor de budget. Maar de laatste tijd heb ik wel een slechte invloed op één vriendin en koopt nu ook Urban Decay, Estee Lauder en ga zo maar door. Woeps..

Wanneer was de laatste keer dat jij make-up hebt weggegooid? 

Nooit, ik kan het niet over mijn hart verkrijgen.. Oh wacht, een hele tijd geleden heb ik zo een vies cream oogschaduw palette van Casuelle weggegooid.

Hoe begon de make-up gekte bij jou?

Ik was eigenlijk altijd een meisje die zich niet heel erg met make-up bezig hield. Tot dat mijn beste vriendinnetje zich daar wel mee bezig ging houden. Zij vond het leuk om mij op te maken en ik vond het resultaat behoorlijk geslaagd. Dus ik begon een mascara en foundation te kopen. Dit was wel pas in de 3de klas. Daarna ging het snel, ik vond meiden website’s erg leuk om te volgen zoals Girlscene. In die tijd maakte Mascha nog filmpjes voor die site en die keek ik altijd trouw. Op een dag dacht ik bij mezelf, waarom ga ik niet een keer naar haar website toe. En toen begon het de wereld van het beautybloggen. Ik was verkocht en mijn bankrekening is sinds dien een stuk leger.

Als een niet-make-up-freak je vraagt hoeveel nagellak of oogschaduw je hebt, geef je dan een eerlijk antwoord?

Eumh nee, maar dan heb ik er wel weer een persoon naast staan die het nog eerder roept dan ik zelf. Heel handig, dus ik hoef eigenlijk nooit antwoord te geven en het alleen maar met een rood hoofd te bevestigen.

Hoe vaak ga jij langs de drogist zonder dat je echt iets nodig hebt?

Ik breng altijd een bezoekje aan alle drogisterijen in de stad, als ik in de stad ben. Nou en dat is ongeveer 3 – 4x per week. Koop ik elke keer wat? Nee, echt niet. Ik heb het eigenlijk allemaal wel gezien. Maar als er een nieuwe collectie ligt ben ik er wel altijd met de kippen bij want dat wil ik natuurlijk niet missen.

Hoeveel tijd besteed je per dag op internet, lezend over beauty?

Ik wil bijna zeggen 24/7 maar dat zou toch een beetje te ver gaan. Ik denk dat ik toch wel 5 uur per dag ermee bezig ben. Hier reken ik dan ook eventjes de tijd van mijn website bij want dan ben ik toch eigenlijk ook een beetje aan het lezen over beauty. En ik heb natuurlijk een hele waslijst die ik volg op Bloglovin!

Wat is je favoriete make-up item? 

Favoriet is een beetje moeilijk te zeggen. Ik gebruik het allemaal in combinatie met elkaar. Ik wil mijn Sleek Oh So Special en Storm palette zeggen. Maar die gebruik ik echt niet zonder mijn favoriete oogschaduw basis van Too Faced. Maar goed ik moet voor favoriet gaan, dan zeg ik het Sleek Oh So Special palette.

Heb je een wishlist en hoeveel items staan daar op? 

Hehe, zullen we het hier niet over hebben? Oké ik heb er één en ik zal eventjes een kleine selectie maken wat erop staat. Een MAC Skinfinish wil ik echt nog heel graag hebben, die ik kan gebruiken als highlighter. De Dior highlighter in Pop Diamond moet echt binnenkort van mij zijn. Kwasten, mijne beginnen een beetje uit elkaar te staan, dus Zoeva of Sigma here I come! MAC lipsticks, heerlijk om te hebben. Chanel nagellakjes, ik ben ze bijna aan het sparen ik moet ze gewoon hebben! En meer noem ik niet op want anders begin ik nog te watertanden.

Geef deze tag door aan 3 bloggers waarvan jij weet dat het echte make-up freaks zijn. 

Ik geef deze tag niet aan 3 bloggers door, maar denk je “goh, wat een leuke tag” Neem hem dan zeker over!

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Gwen
  31 juli 2011 at 11:48

  Elke keer als ik iets van mijn wishlist koop komt er wel weer een nieuw item voor in de plaats op die lijst. Neverending haha!

 • Reply
  Miranda
  31 juli 2011 at 11:51

  Dit is echt een leuke tag:D

 • Reply
  Suzanne
  31 juli 2011 at 11:55

  leuk om te lezen ;)!

 • Reply
  Paola
  31 juli 2011 at 12:13

  Deze tag vind ik echt super leuk!

 • Reply
  Tamara
  31 juli 2011 at 13:00

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Marjolein
  31 juli 2011 at 13:43

  Goh, wat een leuke tag! Ik ga hem overnemen :D

 • Reply
  Joyce
  31 juli 2011 at 13:44

  Leuk dat je hem overgenomen hebt! Weet wel zeker dat je een beautyfreak bent!

 • Reply
  Shelley
  31 juli 2011 at 14:47

  Leuke tag !
  Bij mij is het stukje van hoe je een beautyfreak bent geworden precies hetzelfde :)

 • Reply
  Eline
  31 juli 2011 at 21:09

  ik ben helemaal geen beautyfreak :)

 • Reply
  Evelien
  1 augustus 2011 at 20:40

  Leuke tag, echt grappig om te lezen!

 • Laat een reactie achter