T.LeClerc make-up

Ik ben uitgekozen door Demak’up omdat ik een erg leuke review had over de wattenschijfjes ontving ik 3 pakketjes met T.LeClerc make-up en een aantal Demak’up producten onder jullie te verloten. Maar omdat ik zelf ook erg benieuwd naar dit merk ben besloot ik zelf een pakketje te houden om deze prachtige producten te reviewen voor mijn site en de overige 2 pakketjes nog gewoon te verloten. Ik was in ieder geval erg benieuwd naar de producten, en ik kan je alvast zeggen, wat een heerlijke producten zijn het!

Wat is T. Clerc nou eigenlijk op het internet zeggen zelf dit over hun merk:

Al in 1881 ontwikkelde Téophile LeClerc, apotheker in Parijs,  een bijzondere formule voor het maken van gezichtspoeders uit zuiver natuurlijke grondstoffen. Hij had daarmee veel succes bij de chique Parijse dames van zijn tijd, maar het zou duren tot 1995 voor zijn opvolgers met een complete make-up lijn kwamen.

Daarna is het snel gegaan. Dankzij de mooie kleuren en de hoge kwaliteit is het merk binnen een paar jaar uitgegroeid tot één van de favorieten onder modefotografen, visagisten en topmodellen. Niet in het minst door de poeders, die nog steeds volgens de oorspronkelijke formule worden gemaakt. Zij zorgen nog steeds voor bijzondere effecten die u met geen enkel ander merk kunt bereiken. Kijk eens naar die kleuren.. wat dacht u van een vleugje banaan of een zweem van orchidee? Vreemd? Probeer het en u zult versteld staan van het effect…

We beginnen met de lipstick in Charnel, een prachtige bruine kleur met shimmer erin. De verpakking van de lipstick is echt prachtig strak en het straalt echt luxe uit! Het doet me meteen denken aan een geweldig luxe gevoel. De lipstick brengt echt heerlijk aan, hij glijd als het ware echt over je lippen heen. En geeft een hele mooie subtiele kleur aan je lippen. De lipstick heeft geen geur dus heeft ook geen onprettig luchtje. De houdbaarheid is prima, maar na een glas drinken moet je hem wel eventjes bijwerken. De lipstick plakt zeker niet en voelt heel erg prettig op de lippen aan, dit word echt mijn nieuwe favoriete lipstick.

Zien jullie hoe prachtig hij staat, het is een prachtige nude lipstick, precies waar ik van hou! Hij kost trouwens € 21,95

En dan nog een prachtige zilveren, grijze oogschaduw met een geweldige pigmentatie en weer een geweldige verpakking. Het doosje heeft zelf een spiegeltje aan de binnenkant. Het is de kleur Rêve D’argent. Hij brengt echt heerlijk aan en wat ik ook prettig vind is dat hij niet brokkelt als ik er met mijn kwast overheen ga. Hij is echt perfect voor een basis look en daarom vind ik hem ook zo mooi. Alleen het is jammer dat hij ontzettend duur is, je telt namelijk € 25,95 neer voor deze prachtige oogschaduw.

En dan de pigmentatie, ik heb de foto’s in de namiddag genomen dus hij ziet er wat minder uit. Maar hij is echt goed gepigmenteerd. Ik vind hem in ieder geval erg mooi!

En dan nog de mascara, een product dat iedereen kan gebruiken en iedereen zoekt ook de perfecte mascara. Is dit een perfecte mascara of toch niet? Hij heeft in ieder geval weer een prachtige verpakking en ook een mooi borsteltje. Het is er gewoon eentje met haren en niet met plastic haren. Hij brengt prettig aan maar helaas geeft hij niet het wauw heeft. Je moet er vaak overheen gaan voordat je eindelijk een beetje verschil ziet. En als je hem een tijdje op hebt zakt hij weer behoorlijk in en lijkt het net of ik geen mascara meer op heb. Hij klontert gelukkig niet en dat vind ik dan wel weer een groot pluspunt.

De voor en na foto, zoals je kan zien is er niet heel erg veel verschil. Maar je ziet gelukkig wel een verschil. De mascara kost €25,95

Mochten jullie benieuwd zijn geworden naar de producten dan kan je ze kopen op zalando.nl en heb je er niet zoveel geld voor over maar lijkt het je zeker wat? Hou dan mijn site in de gaten want ik geef 2 setjes weg!

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Bonnie
  5 juni 2011 at 08:08

  Ziet er leuk uit! En gaaf dat zebjou hebben uitgekozem hihi.

 • Reply
  Mandy
  5 juni 2011 at 08:54

  Mooie producten ik vind ze zelf ook erg fijn, heb ze ook gekregen hihi;)

 • Reply
  maccia
  5 juni 2011 at 09:30

  Mooie producten!

 • Reply
  Silva
  5 juni 2011 at 09:33

  Mooie producten zeg!

 • Reply
  itske
  5 juni 2011 at 09:43

  erg mooie producten! vooral die mascara!

 • Reply
  Eline
  5 juni 2011 at 10:12

  ik vind die merk wel super eigenlijk!

 • Reply
  Sabine
  5 juni 2011 at 10:15

  Jammer van de mascara, maar de twee overige producten zien er prachtig uit! Zelfs de lipstick vind ik gaaf, terwijl ik dat noooit draag.

 • Reply
  Miss MATC
  5 juni 2011 at 10:37

  Mooie producten, spijtig van de mascara maar jij hebt echt wel mooi wimpers van jezelf! :o

 • Reply
  Lobke
  5 juni 2011 at 10:47

  Ik vind het niet zo bijzonder…
  De kleuren vind ik niet zo mooi.
  Xx

  • Reply
   Ellis
   5 juni 2011 at 12:33

   vind ik ook

 • Reply
  Joan
  5 juni 2011 at 11:35

  Mooie producten zeg, vooral die mascara ziet er goed uit!

 • Reply
  Maris
  5 juni 2011 at 13:02

  Erg mooie producten! :)
  x

 • Reply
  Evelien
  5 juni 2011 at 13:16

  Ze zijn idd superfijn.. vooral die lipstick is zooo mooi!

 • Reply
  Roos
  5 juni 2011 at 13:40

  Ah wauw, mooie producten!

 • Reply
  Mariska
  5 juni 2011 at 14:56

  Ziet er heel mooi uit. Heb trouwens nog nooit van dat merk gehoord. :)

 • Reply
  Sharon
  5 juni 2011 at 21:08

  Mooie producten!

 • Reply
  LottedeJ
  5 juni 2011 at 23:32

  Ik vind de kleur van de oogschaduw en de lipstick helemaal niks.. Je hebt wel hele mooie wimpers trouwens!

 • Reply
  Marijke
  6 juni 2011 at 10:05

  Mooie producten!

 • Reply
  Jorien
  6 juni 2011 at 13:40

  Ik ontdek jou site net via die van LLG, en wat schrijf je leuk! Deze producten zien er echt fantastisch uit :D

 • Reply
  Fre
  6 juni 2011 at 20:01

  die mascara ziet er fantastische uit!

 • Reply
  Elisa
  7 juni 2011 at 15:00

  leuke producten ^^ verpakking ziet er ook erg leuk uit :D

 • Laat een reactie achter