Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Syoss Oleo Intense Micro Spray-Treatment

Door het koude weer heeft mijn haar echt wel wat extra aandacht nodig, het is droog, pluizig en totaal niet zacht. Gelukkig heb ik deze ideale spray in huis. Omdat ik nu vaak mijn haar föhn omdat ik het ’s ochtends was en niet wil dat mijn haar buiten bevriest heeft mijn haar ook extra hitte bescherming nodig. Dit product heeft het beiden, een goede bescherming die pas optimaal wordt wanneer je je haar föhnt, klinkt ideaal toch?

De hele Oleo Intense lijn van Syoss heeft een thermo-active werking. Door de warmte wordt het product zeg maar geactiveerd en doet het zijn werk. Ideaal dus als je je haar wilt droog föhnen en het wordt meteen goed verzorgd. Het voed je haar intensief, maakt het glad en laat het prachtig stralen maar dit alles zonder het te verzwaren.

Ideaal is dus ook dat je haar meteen beschermd is door de hitte van een föhn of misschien daarna nog wel een stijltang of krultang. De spray is heel makkelijk in gebruik en je brengt het aan in je natte haar. Het ruikt trouwens echt heerlijk, lekker zoet! Het is trouwens wel behoorlijk aanwezig, daar moet je natuurlijk wel van houden. Normaal na het föhnen is mijn haar hartstikke pluizig en stug, gewoon niet mooi. Dan moet ik het altijd nog wel weer met een borstel in model brengen. Maar nu ziet het er echt prachtig uit, mooi glad, zacht en het voelt ook nog eens goed gevoed aan.

Ingredientenlijst.

Handige verstuiver als dop!

Ik ben echt tevreden over deze Oleo Intense Thermo Care Micro Spray-Treatment. Ik gebruik het nu altijd voor het föhnen en mijn haar ziet er gewoon een stuk beter uit dan dat ik het niet gebruik en het is meteen beschermd tegen de hitte. De spray kost € 9,15 maar er is nu een hele aantrekkelijke actie bij de Kruidvat van 2 Syoss producten voor € 6,00 dat scheelt meer dan 50%!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

 1. Hahaha die actie bij kruidvat! Een is nu nog duurder dan twee. Ik vind dat altijd erg raar, maar ik maak er zelf wel gebruik van natuurlijk.

 2. Ik ben niet zo’n syoss fan, ze beloofden ook heel veel van de shampoos en conditioners en die vond ik ook erg tegenvallen, dat zou voor mij de reden zijn om dit product ook niet te kopen

 3. Ik heb net ook drie syoss producten gekocht! 2 bij het Kruidvat voor die actie en 1 bij de Etos voor 3 euro. Hele fijne producten vind ik het !

 4. Fijne review! Het lijkt me een heerlijk product:-) Ik gebruik van Syoss een droogshampoo en een spray om mijn haren tegen de hitte te beschermen van de fohn. Ik ben over beide producten erg te spreken!

 5. Klinkt erg goed en fijn dat het zo goed werkt voor jou. Ik fohn mijn haar echt bijna nooit, laat mijn haar altijd gewoon aan de buitenlucht drogen, dus ik zal hem niet snel aanschaffen.

 6. Ziet er goed uit! Ik ben inderdaad ook niet zo weg van syoss maar hier ben ik nu toch wel nieuwsgierig naar! Ik fohn mijn haar bijna nooit, inderdaad om het vervelende eindresultaat

 7. Dat klinkt super fijn! Vooral ook dat je echt verschil ziet wanneer je het niet gebruikt hebt! Nice. Ik heb zelf ook een spray van Syoss en die is ook zo fijn! :) Deze ga ik vast ook wel proberen als mijn andere op is. :)

 8. Ik heb het ook geprobeerd, wat al eerder gezegd wordt: Syoss beloofd zoveel maar er komt niks van. Ikzelf vond het product eerder een slechte toevoeging hebben dan een goede. Mijn haar werd er heel vet van, slecht doorkambaar en vies.

 9. Wauw deze klinkt goed!
  En beschermend tegen de hitte is helemaal mooi meegenomen.
  Wauw, 50% actie! top. Ik ga morgen gelijk even naar de kruidvat :D
  Bedankt Arank!

 10. Dit product heeft m’n haar echt gekilld.. Het is nu zo dood dat de onderkant gewoon niet meer nat wordt in de regen of onder de douche.. Het blijft een soort droge pluizige boel. Lijkt wel een pruik ofzo. Komt door alle alcohol die erin zit denk ik.

 11. Deze lijkt me wel fijn, hoewel ik niet zoveel met Syoss heb. Ik heb altijd het idee dat mijn haren er niet veel beter van worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *