Sylvie Nails

Ik had het al zo vaak voorbij zien komen en vond het altijd helemaal geweldig, de Sylvie Nails. Hoe leuk is het om een leuk printje op je nagels te hebben en het belooft ook nog eens lang en perfect te zitten. Omdat ze best duur waren en ook toen ik ze wou alleen online te bestellen waren en er dus nog verzendkosten bij kwamen bestelde ik ze toch maar niet. Tot dat ik erachter kwam dat je ze nu dan ook eindelijk in de winkel kan kopen. Online was de print met kant er op uitverkocht dus kocht bij de Etos de Sylvie Nails voor € 7,99 en testte ze vol goede hoop thuis meteen uit!

Zie hier de nagelstickers met een prachtig printje erop. In de verpakking van de Sylvie Nails zitten 24 stickers in verschillende maten zodat er voor jou altijd wel een maat tussen zit en je zou ze zelfs op je teennagels kunnen gebruiken mocht je dat willen (de grootste zijn er echt groot genoeg voor).

Sylvie belooft dat je snel en makkelijk prachtige nagels hebt. Ze zijn makkelijk aan te brengen. Je hoeft namelijk alleen maar de sticker van het velletje af te halen op je nagel te plakken en dan het overige sticker wat te veel is er af te vijlen en klaar is kees.

Handig dat het duidelijk wordt uitgelegd op de verpakking hoe het allemaal in zijn werk gaat. Ook met duidelijke afbeeldingen, zo kan het toch niet meer fout gaan ;)?

Goed daar gaan we dan, ik heb er zin in want het effect is zo ontzettend leuk! Ik had mijn nagels goed schoon gemaakt en de stappen gevolgd volgens de verpakking. Ik begin met mijn pink te doen, daarvoor was de kleinste sticker net klein genoeg. Hield alleen de rechte kant van de sticker vast en plakte het vervolgens op mijn nagel. Het is wel eventjes een precies werkje als je ze goed recht op je nagel wilt hebben, maar dat is natuurlijk eventjes wennen. De sticker zit er op en dan vouw je het overgebleven stuk sticker naar onderen en vijl je het er af en klaar ben je.

Ik knipte de stickers trouwens door midden, zo zou ik ze nog een keer kunnen gebruiken, nouja in ieder geval met mijn pink dat zou prima kunnen. Mijn pink ging trouwens prima met het aanbrengen van de stickers maar daarna werd het echt een regelrechte ramp.

Omdat ik hele smalle nagels heb waren de stickers al snel te breed voor mij (zie mijn wijsvinger). Maar ook het plakken ging niet goed, want de stickers plakken helemaal niet goed. Aan de onderkant lieten ze zo goed als meteen los en de bobbels waren niet uit de stickers te krijgen, hoe goed je ze ook plakte en aandrukte, er was niks aan te doen. En ik wil al helemaal niet van mezelf zeggen dat ik onhandig met dit soort dingen ben. Dit is echt een domper…

Enorme vouwen in mijn stickers en mijn wijsvinger is al zo goed als los van mijn vinger. En ik had ze echt goed ontvet mijn nagels, had niet aan de plaklaag met mijn vingers aangeraakt of wat dan ook.

Het mag er hier misschien wel een beetje fatsoenlijk uitzien maar het is alles behalve mooi en praktisch… Door mijn haar gaan kan niet meer, al mijn haren bleven achter de stickers hangen, iets uit mijn broekzak halen was onmogelijk en als ik langs mijn kleren wreef blijven mijn stickers even hanger, met andere woorden echt een ramp.

Hier kan je ook overal de vouwen zien. Maar misschien zie je hier ook het probleem van de stickers, ik heb ontzettend ronde nagels. Dat kan wel eens de boosdoener zijn geweest in dit verhaal…

Want zeg nou zelf, het ziet er wel heel erg tof en mooi uit…

Maar het was echt een ramp op mijn nagels en de helft was na een kwartier al helemaal los gelaten, ik besloot ze dus weer van mijn nagels af te halen, dat gaat trouwens heel makkelijk, je kan ze er gewoon aftrekken. Alleen toen stond een mooie verassing op mijn nagels te wachten, ze waren helemaal beschadigd! Gelukkig kon ik dat nog met een buffer vijl fixen…

Ik ben echt ontzettend teleurgesteld in Sylvie Nails en zou het zeker niet weer kopen, ik vind het dan ook echt zonde van mijn € 7,99 wat ik erg veel geld vond voor nagel stickers. Je kunt ze trouwens nu in de winkels kopen, onder andere bij Etos en Blokker. Mocht je voor het hele assortiment willen gaan kijk dan even bij een online webshop in de winkel is er een selectie.

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

 • Reply
  debby
  27 september 2012 at 07:28

  hahah wat grappig! ik heb een paar weken geleden dezelfde gekocht en was ook diep teleurgesteld. Wat een ramp deze stickers. Ik noem ze dan ook sylvie fails

 • Reply
  Lifesplash
  27 september 2012 at 07:29

  Je hoort er ook weer hele positieve dingen over, maar nu klinken ze echt bagger. Drie keer niets gewoon, bah. Maar ik vind het patroontje wel heel erg leuk! Wat kosten ze overigens veel joh, echt zonde maar oke. Veel makkelijker vind ik zelf altijd om gewoon een papiertje op je nagels te plakken met basecoat zeg maar. Dat kan namelijk ook en dan heb je ook een soort nagelstickers, haha. Veel cheaper.
  Maar geef mij sowieso maar een lakje. Alleen het gevoel van nagels lakken is al een feestje. :D

 • Reply
  Charile
  27 september 2012 at 07:36

  Hmm, wat jammer zeg!

 • Reply
  Martina
  27 september 2012 at 07:45

  Ik ben alleen bekend met de nail apps van OPI en die zijn echt geweldig! Ik had deze gister bijna meegenomen! Blij toe dat ik het dus niet gedaan heb!

 • Reply
  Hester
  27 september 2012 at 07:59

  Ah, echt waste of money. Sowieso heel duur… Ik denk wel dat het een beetje aan de vorm van je nagels ligt, want je hoort er ook hele positieve dingen over.

 • Reply
  Miss Mags
  27 september 2012 at 09:00

  Dit product lijkt mij ook niets als ik je review zo lees, maar idd zijn er wel mensen die er wel tevreden over zijn. Maar dat heb je altijd.

 • Reply
  larissa
  27 september 2012 at 09:45

  Wat slecht zeg voor die prijs! Ik was van plan om ze te kopen maar nu niet meer.

 • Reply
  Miranda
  27 september 2012 at 10:32

  wat ontzettend jammer dat ze bij jou niet goed werken.

 • Reply
  lin
  27 september 2012 at 12:33

  Hey, de Sylvie fails! Ik heb er al meer slechts over gelezen. En ik ben zo eigenwijs dat ik ze zelf ook nog wil testen… Misschien moet ik dat toch maar niet doen ;)

 • Reply
  Marjolein
  27 september 2012 at 12:54

  Wat stom dat iedereen er zo enthousiast over deed dan! Zulke stickers vind ik ook echt verschrikkelijk.. Alleen van die patches die echt van nagellak zijn (Sephora, OPI) vind ik fijn. Dit lijkt verdacht veel op die dingen die Essence ooit had!

 • Reply
  Kaylani
  27 september 2012 at 13:42

  Ik heb al meerdere reviews gezien, en iedereen zegt dat ze slecht zijn Ö
  Nouja, bedankt voor het voorkomen van een miskoop :)

 • Reply
  Kimberly
  27 september 2012 at 14:53

  Wat balen zeg dat ze het bij jou totaal niet werken! Ze zien er juist zo mooi uit..

 • Reply
  Esmay
  27 september 2012 at 15:43

  Wat jammer! Vooral omdat ik altijd bij anderen zag dat het wél goed was :(

 • Reply
  Axelle
  27 september 2012 at 17:18

  Oh wat zonde dat het niet goed werkt , want ik vind het wel heel mooi moet ik zeggen !
  Njaah met nail art experimenteren is zeker zo leuk :)

 • Reply
  Kim
  27 september 2012 at 19:10

  Jammer! Had al zo’n gevoel dat het helemaal niks zou zijn.

 • Reply
  Moniek
  27 september 2012 at 19:55

  Wow, daar had ik echt meer van verwacht!

 • Reply
  Jana
  27 september 2012 at 20:00

  Ooh wat jammer! x

 • Reply
  Milou
  27 september 2012 at 21:21

  Ik las eerst alleen maar hele positieve berichten hierover, maar dit ziet er nou niet echt veelbelovend uit, nee. Jammer!

 • Reply
  martina
  27 september 2012 at 22:40

  wat jammer, helemaal omdat ik er veel positieve verhalen over gelezen heb!

 • Reply
  Dita
  28 september 2012 at 09:25

  Ja ik las al eerder een review, wat jammer dat ze zo slecht zijn..

 • Reply
  Yasmina
  28 september 2012 at 17:37

  Je moet een keer die van Missporty proberen, die zijn goedkoop en geweldig!

 • Reply
  Beautiefull
  28 september 2012 at 20:48

  Wat een fail. Ik had echt verwacht dat ze goed zouden zijn! Ga ze dus zeker niet meer kopen.

 • Reply
  Joyce
  29 september 2012 at 17:03

  Wat zonde!

 • Reply
  Mariel
  29 september 2012 at 19:06

  Jammer dat het niet zo mooi uitpakt! Ik moet ze nog steeds testen, mijn nagels waren steeds te kort..

 • Reply
  Nicky
  30 september 2012 at 13:27

  Gisteren heb ik ze gebruikt.. Had ze al weken in huis en moet toch zeggen bij mij zit het best goed! ben alleen benieuwd hoelang het blijft zitten

 • Reply
  Nannick
  30 september 2012 at 16:30

  Ja, dit wordt hem toch niet inderdaad…

 • Reply
  Lonneke
  2 oktober 2012 at 16:36

  Oh het ziet er wel heel cool uit! Jammer dat aan het aanbrengen zo lastig is :(

 • Laat een reactie achter