Swatches: Essence Superheroes

 photo Heroes_zps19cb0c01.png

Zijn jullie het Essence en Catrice nieuws al zat? Ik hoop het niet, want ik heb weer een leuke nieuwe collectie voor jullie die in de winkels ligt! De Superheroes collectie kondigde ik al een tijdje geleden aan op mijn blog maar hij ligt nu dan ook in de winkels! Ik nam alle lakjes mee naar huis en de toffe glitter nagellak remover!

 photo Heroes2_zps13bc01a0.png

De Essence Superheroes collectie is een collectie vol met nagellak en nail art spulletjes, waar de nagel liefhebber helemaal blij van wordt. De nagellakken hebben allemaal een andere stijl. Van liquid sand tot aan thermo effect nagellak. Ik testte ze allemaal voor jullie uit!

 photo Heroes3_zps0b6a4de9.png

Wonder Wow! Man! – Deze nagellak bezorgt jou echte gouden nagels. Dekt in twee laagjes.

 photo Heroes7_zps6b0a5533.png

The Incredible – Een leuke liquid sand nagellak met lieve blauwe glittertjes. Alleen het liquid sand effect is minimaal, dat vind ik jammer.

 photo Heroes6_zpsca9a8ea2.png

The Awesome – Een leuke paarse transparante lak met glitters. Ook leuk om als topcoat te gebruiken over een paarse kleur.

 photo Heroes8_zps79c7e1a5.png

Fantastic Girl – Deze nagellak moet meekleuren met de warmte. Alleen ik zie niet heel veel verschil. Als je goed kijkt zie je het! Wel had ik hele koude handen die niet warm wilden worden. Op internet zag ik swatches bij andere bloggers waarbij het wel goed werkte! Misschien heb ik hier gewoon te koude handen voor.

 photo Heroes5_zps37f753d4.png

Super, Man! – Deze vind ik echt tof! Een prachtige zilveren nagellak die ook nog eens dekt. Met leuke glitters er in om het helemaal af te maken!

 photo Heroes4_zps32f48639.png

Power Girl – Dit doet me meteen denken aan een lakje van vroeger die echt mijn favoriet was! De ene keer zijn je nagels paars en de andere keer weer blauw! Dit lakje vind ik ook erg mooi.

 photo Heroes1_zps73aa492c.png

En dan hebben we nog de nagellak remover met toffe glitters. Dit is echt de meest rare nagellak remover die ik ooit heb gezien. Het is in een gel vorm en daarin zitten glitters. Ik dacht dat deze zouden oplossen als je je nagellak er af zou halen maar helaas. De glitters zitten daarna dus aan je vingers, niet echt handig! De gel vind ik wel leuk, maar het is wel erg onzuinig in gebruik.

Ik vind de Essence Superheroes collectie leuk, maar niet spectaculair. Het is het eigenlijk allemaal net niet, terwijl het zo ontzettend leuk had kunnen zijn. Ook vind ik de lakjes aan de dunne kant waardoor ze snel in de randjes van de nagels trekken. De nagellak en nagellak remover kosten per stuk € 1,99! Wat vinden jullie van de collectie?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

43 reacties

 • Reply
  Judithr8
  4 januari 2014 at 15:04

  Ik heb de remover, Super, Man! en Power Girl gekocht. Wat mij betreft de leukste items! Van tevoren had ik ook hogere verwachtingen van de collectie, zoals The Awesome die was zo mooi geweest als hij goed dekte.

 • Reply
  Michelle
  4 januari 2014 at 15:08

  Wat een super leuke swatches! xx

 • Reply
  Kimberley
  4 januari 2014 at 15:08

  Ik ben benieuwd naar Fantastic Girl, dat effect lijkt me wel heel gaaf!

 • Reply
  Ilse
  4 januari 2014 at 15:10

  Oh, die Fantastic Girl lijkt me leuk! Ik heb altijd warme handen dus ben benieuwd of het bij mij dan wel werkt haha.

 • Reply
  Laura
  4 januari 2014 at 15:12

  Leuke lakjes! Ik weet nog niet welke ik ga scoren. :)

 • Reply
  MySimplySpecial
  4 januari 2014 at 15:14

  Er zit nog niet echt een lakje tussen die ik ga kopen denk ik.

 • Reply
  beautyjuf
  4 januari 2014 at 15:14

  Wat fijn dat jij de nagellakremover-gel hebt getest! :-) Afgelopen week stond ik ermee in mijn handen en twijfelde of ik ‘m wel/niet zou kopen. Uiteindelijk niet gedaan. Achteraf gezien ben ik blij met deze beslissing.

 • Reply
  Vera
  4 januari 2014 at 15:15

  Ik vind alle lakken super tof behalve de goude! Ik ben een stuk enthousiaster over deze collectie dan jij bent, maar ik had ook geen last van de dunheid van de lakjes eigenlijk.

 • Reply
  Dionne Knooren
  4 januari 2014 at 15:17

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  beautybysandra
  4 januari 2014 at 15:20

  Er zitten echt hele leuke lakjes tussen :)

 • Reply
  rachel
  4 januari 2014 at 15:21

  heb ze toevallig ook gekocht vanmorgen

 • Reply
  Britt
  4 januari 2014 at 15:39

  Leuke lakjes vind ik! En bij die kleurveranderende nagellak, moet je ze eens onder de kraan houden, dan zie je het heel goed! Leuke collectie vind ik!

 • Reply
  Miss Happinez
  4 januari 2014 at 15:45

  Bedankt voor de swatches :) ik vind de meeste lakjes wel leuk, maar die nagellakremover is wel een beetje raar. Die glitters lijken me hardstikke vervelend

 • Reply
  Monique
  4 januari 2014 at 15:50

  Ik heb die thermo effect nagellak, werkt bij mij echt goed!!!!!
  Buiten issie paars, en binnen opkijk nagelbed zegmaar roze, met aan de tips paars!!!! Echt een leuk effect. En als m’n handen echt heel warm zijn, is de lak helemaal roze.

 • Reply
  Hester
  4 januari 2014 at 15:53

  Power Girl en Super, Man! zijn toch zeker wel mijn favorieten. Ik heb een filmpje gezien – geen idee meer bij wie – van iemand die haar nagels met Fantastic Girl onder de kraan hield, toen zag je het effect wel echt goed! Die removergel is volgens mij meer een marketingtruc en de andere lakjes spreken me ook niet echt aan.

 • Reply
  Liefsannebelle
  4 januari 2014 at 15:54

  Ik vind die thermo lak al van zichzelf een leuk kleurtje!

 • Reply
  xwiesx
  4 januari 2014 at 16:05

  Ik vind het ” the incredible’ lakje mooi.

 • Reply
  Sanne Derks
  4 januari 2014 at 16:12

  Ik vind de remover echt super fijn. Geen stinkende lucht wanneer je de dop eraf draait (aanrader als je normaal hoofdpijn krijgt van removerlucht). En op een of andere manier geeft het een geurtje aan mijn nagels. Ze zijn ook totaal niet uitgedroogd na gebruik van de remover (normaal heb ik hier heel veel last van). Ik heb gelijk nog 2 gekocht (3 totaal nu:p ).

  • Reply
   Aranka
   4 januari 2014 at 16:19

   True, dat is zo! Deze ruikt inderdaad niet! Maar die glitters vind ik dan weer niet prettig!

 • Reply
  lonnie101
  4 januari 2014 at 16:18

  Mmm, ik vind hem toch wel wat tegenvallen! De remover leek me wel fijn, maar als de glitters aan je vingers blijven hangen is dat niet handig..

 • Reply
  pamela
  4 januari 2014 at 16:36

  ik zag hem net staan in de kruidvat en nee ik vind deze collectie toch niets. een hele leuke collectie voor de nagellak liefhebber. maar ik laat deze collectie aan me voorbij gaan.

 • Reply
  Melike
  4 januari 2014 at 16:50

  Ik vind het juist fijn dat het liquid sand effect minimaal is. Ik ben niet zo heel erg van de liquid sand, maar een klein beetje lijkt me wel fijn!

 • Reply
  Sofie
  4 januari 2014 at 16:57

  Inderdaad leuke en mooie lakken, maar jammer genoeg niet zo spectaculair :)

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  4 januari 2014 at 17:19

  Hmmz ik skip deze collectie..

 • Reply
  Monique
  4 januari 2014 at 17:20

  Ik ga hem skippen denk ik, het lijkt het allemaal net niet.

 • Reply
  Eline
  4 januari 2014 at 17:24

  Leuk al die swatches! Hele mooie lakjes zitten er tussen!

 • Reply
  Jewelyz
  4 januari 2014 at 17:27

  Power Girl vind ik erg mooi! Maar goed ik heb nu wel genoeg nagellak ;)

 • Reply
  acrazylady
  4 januari 2014 at 17:31

  heb gisteren alle lakken gekocht en heb de zilveren nu ook op me nagels zitten. vind hem erg mooi de rest heb ik nog niet opgehad.

 • Reply
  Jana
  4 januari 2014 at 17:32

  Hm, nee niet echt iets voor mij. Er zit eigenlijk geen enkel product bij dat ik echt wil hebben

 • Reply
  Naomi
  4 januari 2014 at 17:39

  Hier in belgie (antwerpen) kan ik deze collectie niet vinden maar is de volgende collectie loveletters wel al uit, jammer keek wel uit naar superheroes :(

 • Reply
  Kelly
  4 januari 2014 at 17:44

  Leuke lakjes!

 • Reply
  martinaa89
  4 januari 2014 at 18:29

  bijzondere remover!

 • Reply
  Axelle
  4 januari 2014 at 18:55

  ik vind dat gouden lakje erg mooi!

 • Reply
  Beau
  4 januari 2014 at 19:10

  Fantastic Girl lijkt me echt gaaf :-)

 • Reply
  chucky1012
  4 januari 2014 at 20:01

  Zo cute ;-)

 • Reply
  Tess Evea
  4 januari 2014 at 20:11

  De nagellakremover vind ik heel erg mooi, en de lakjes zijn ook prachtig.

 • Reply
  Kelly
  4 januari 2014 at 20:13

  Die gouden wil ik echt wel graag!

 • Reply
  Jana
  4 januari 2014 at 20:28

  Hmm..ik ben niet overtuigd .. xx

 • Reply
  Lisanne
  4 januari 2014 at 20:50

  Mwah mwah.. De liquid sand vind ik ondanks de tegenvallende sanddeeltjes toch wel erg mooi qua kleur. Verder ga ik er nog even goed over nadenken of ik ze ga aanschaffen…

 • Reply
  Anne Solveig
  4 januari 2014 at 22:13

  Fantastic Girl vind ik gaaf!

 • Reply
  Nikkitha
  4 januari 2014 at 22:43

  Super leuke lakjes :)

 • Reply
  Bianca
  4 januari 2014 at 23:49

  Mooie collectie maar idd net niet. Ik ga niks kopen hiervan denk ik.

 • Reply
  Angelique
  5 januari 2014 at 00:24

  vooral de zilveren lak vind ik erg mooi!

 • Laat een reactie achter