Search
Close this search box.

Swallowable Parfum

De beautywereld komt steeds maar weer met nieuwe en indrukwekkende producten. En nu ook weer, een parfum die je moet slikken in plaats van opspuiten. Bizar, als je het mij zo vraagt. Het gaat Swallowable Parfum heten en dat slik je door middel van een pil. In deze pil zitten moleculen met een synthetische geur. En dit moet dan weer iets nadoen met vetmoleculen. Raar gedoe als je het mij allemaal vraagt… Maar als deze moleculen in aanraking komen met lichaamsenzymen, worden de geurmoleculen vrijgelaten en door transpiratie via het huidoppervlak.

Met andere woorden dus, je zweet gaat heel erg lekker ruiken? Als dat zo is wil ik het wel een keertje proberen want ik vind echt niks viezer ruiken dan zo een ontzettend lieve en muffe zweetlucht. En tijdens het sporten is het ook wel handig, misschien word dan zo een gespierde hunk wel verliefd op je omdat je zweet zo lekker ruikt. De sterkte van de geur is afhankelijk hoe warm jij als persoon bent. Hoe warmer je bent hoe sterker de lucht is.

Alleen wat ik me afvraag waar het naar gaat ruiken, straks is het een hele vieze en stinkende muffe lucht. Dat was je dus niet effe van je lijf af want het komt echt van binnenuit die geur. Ik wacht het allemaal wel eventjes af en als het op de markt is ben ik stiekem wel een beetje benieuwd naar dit product!

De Swallowable Parfume is nog in ontwikkeling maar het ziet er zeker naar uit dat het op de markten gaat komen. Alleen wanneer en waar is nog onbekend.

Wat denken jullie van dit nieuwe product? Denken jullie dat dit een gat in de markt is of dat het een totale flop gaat worden?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Oh.. dit klinkt wel bijzonder. Ik denk niet dat ik zelf zo’n pil zou willen slikken, maar ondanks dat ben ik er wel benieuwd naar!

  2. Ik vind het onzinnig, dit kan nooit goed voor je lichaam zijn. Zweten is belangrijk voor lichaam om je temperatuur te regelen, ik zou daar nooit mee rommelen uit ijdelheid.

  3. Ik weet zeker dat dit niet goed voor je lichaam kan zijn. Dat kán gewoon niet! Ik zou het daarom zelf ook niet proberen, tenzij het tegendeel bewezen is. Maar interessant is het zeker, en een ‘leuke’ ontwikkeling op het gebied van parfum.

  4. Het maakt me heel nieuwsgierig! Eerst even afwachten in elk geval of het echt niet schadelijk is en hoe lang de geur blijft hangen! Voorlopig spuit ik wel met een overdosis deo, haha!

  5. Ik vind het zo raar, ik ben ook zeker niet van plan om het te gaan gebruiken. Je weet nooit wat het aantast, of iets. Sowieso houd ik van een parfumwolk nadat je je parfum hebt opgespoten. :’) Parfum it is voor mij.

  6. Dat vind ik best ongezond klinken. We willen ook alles maar lekker hebben ruiken, maar niet iedereen ruikt lekker. En zo is het nu eenmaal, maar ja op zich verbaast het me niets aangezien de beautywereld soms wel met meer vreemde dingen op de proppen komt.

  7. Dit vind ik ook wel erg apart. Vraag me af hoe deze pillen weer worden afgebroken in je lichaam. Dan spuit ik liever iets vaker met een luchtje om lekker te blijven ruiken..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *