Zoek
Sluit dit zoekvak.

Summerproof voeten met VSM Calendulan Klovenzalf

 photo VSM_zps3540d98e.png

De zomer is er nog niet echt maar om ons daar al vast op goed voor te bereiden is het natuurlijk erg belangrijk om mooie voeten te hebben. We gaan straks allemaal weer voor de slippers en sandaaltjes en daar horen mooie en verzorgde voeten in zonder eelt en andere kloven. Daarom is het heel erg verstandig om je voeten nu alvast goed te verzorgen zodat ze als de zomer er is, de slippers zonder enkel probleem aan kunnen.

 photo VSM1_zps7ee5dc54.png

Calendulan Klovenzalf heeft als natuurlijke basis Calendula officinalis extract. Calendula staat bekend om haar huidherstellende eigenschappen. De zalf ondersteunt het herstellende vermogen van de huid. Je kunt Calendulan Klovenzalf gebruiken zolang het nodig is.

 photo VSM2_zps38b6a877.png

Ik gebruik de crème voor het slapen gaan en voordat ik mijn sokken aan doe. Dus twee maal per dag. Omdat ik zelf niet echt heel erg last heb van kloven, maar meer hele kleine kloofjes gebruik ik hem niet intensief drie maal per dag wat aangeraden wordt. Je brengt de crème aan op de gewenste plek en masseert hem daarna in. Je kan trouwens de klovenzalf ook gebruiken op bijvoorbeeld je ellebogen als deze erg droog en beschadigd zijn.

 photo VSM3_zps25b1c5f2.png

Wil je je voeten zomerklaar hebben? Volg dan deze stappenlijst:

1. Begin met een eeltvijl. Let op dat je niet al het eelt weghaalt. Een klein laagje eelt biedt natuurlijke bescherming op de drukpunten van je voet. Vijl altijd tijdens of na het douchen, wanneer de huid op haar zachtst is.
2. Scrubben! Om te zorgen dat ze mooi egaal bruin worden van het eerste zonnetje.
3. Dan een heerlijk voetenbad. Verwen je voeten met een teiltje gevuld met lauwwarm water met bijvoorbeeld een bruisbal/-tablet.
4. Dep ze daarna goed droog en start met smeren met Calendulan Klovenzalf. Laat de zomer maar komen!

 photo VSM5_zpsa9bf3daa.png

Zie hier mijn droge voeten, hier had ik nog geen product gebruikt.

 photo VSM6_zpsc5330d37.png

Insmeren met de zalf!

 photo VSM7_zpsa6d4e943.png

Mijn voeten na een paar dagen, ziet er een stuk beter uit niet? Ik heb het idee dat het zeker werkt en mijn voeten een stuk soepeler zijn en minder droog dan eerst. Of het echt helpt op hele diepe kloven weet ik niet maar ik denk wel dat het de huid een stuk zachter maakt zodat er minder snel kloven zullen ontstaan en ze misschien wel weg trekken. Maar voor de droge voeten die last hebben van hele kleine kloofjes zoals ik is het ideaal!

 photo VSM4_zps92526f21.png

Calendulan Klovenzalf is vanaf nu verkrijgbaar bij drogist en apotheek voor € 7,95.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Het lijkt me een fijn product :-) Ik smeer met enig regelmaat mijn voeten in met een voetverzorgende crème en ik merk dat hierdoor mijn huid ook al soepel blijft :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *