
Sinds ik mijn slowcooker heb, probeer ik allemaal nieuwe gerechten uit. Ik vind het echt super leuk allerlei ingrediënten in mijn slowcooker te gooien en aan het eind van de dag een fantastische maaltijd te kunnen eten (de spareribs zijn hier groot favoriet!). Ik maakte al een keer eerder riblappen in de slowcooker, deze vond ik lekker, maar niet fantastisch. Maar dit recept met sukadelappen uit de slowcooker, écht fantastisch. Ik denk dat ik nog nooit zo iets lekkers had gemaakt.

Sukadelappen uit de slowcooker, draadjesvlees
Ik ben gek op draadjesvlees, mijn moeder maakte het altijd een aantal keer in het jaar en dat was dan echt feest. Zelf maakte ik het altijd in een gietijzeren pan, lekker maar zo lekker als dit met alle smaken die bij één komen heb ik het nog nooit eerder gehad. Het is eigenlijk super simpel, je doet alle ingrediënten in de slowcooker, zet hem aan en 8 uur later heb je een fantastisch gerecht! En echt, dit is héél lekker, we hebben zelfs de saus met de vinger opgelikt.
Je kunt het draadjesvlees natuurlijk met een oer Hollandse pot eten zoals aardappels met rode kool. Zelf vonden wij het ook erg lekker met verse friet die wij dan weer dipten in de heerlijke saus. Loopt het water je al in de mond? Dat kan ik mij voorstellen, scroll snel verder naar het recept van sukadelappen uit de slowcooker.


Sukadelappen (draadjesvlees) uit de slowcooker
Benodigdheden
Ingrediënten
Instructies
- Snij de sjalotten (ui mag natuurlijk ook), champignons, knoflook en de wortel in stukken en doe dit in de slowcooker.
- Kruid de sukadelappen met peper en zout en bestrijk deze met een laagje mosterd. Leg deze bovenop de groentes in de slowcooker
- Voeg de 200 milliliter water toe en verkruimel het runder bouillonblokje.
- Voeg nu de laurierblaadjes, worcestersaus, rode wijn azijn, appelstroop toe en top alles af met verkruimelde ontbijtkoek plakken.
- Laat de sukadelappen vervolgens gedurende 8 uur (na 6 uur zijn ze ook al gaar maar vallen net niet heel mals uit elkaar) garen in de slowcooker op de laagste stand.

3 reacties
chucky1012
14 maart 2023 at 08:51Goed dat je het recept hebt gedeeld.
Het ziet er heerlijk uit.
Xoxo
Nana
14 maart 2023 at 12:29Oh 😍🤤 Ik weet wat ik van de week ga eten! De foto’s zijn om van te watertanden..
Bedankt voor het delen van je recept!
Aranka
14 maart 2023 at 12:31Zeker doen, het is echt heerlijk!