Succesvolle mensen hebben knappe partner nodig.

Ik las vandaag weer zo iets belachelijks, succesvolle mensen hebben een knappe partner nodig om hun postitie en positieve beeld te behouden tegenover de rest van de wereld. Wat een ontzettend belachelijk iets vind ik dit! Dus een succesvolle vrouw of man is meteen niks meer als je een niet zo adembenemend niemand naast je hebt staan? Blijkbaar is dit wel het geval, echt waar gaat het dan heen met de wereld?

Beoordeel je iemand op zijn uiterlijk en niet op zijn innerlijk? Oké, ik moet toegeven soms denk ik wel, kan die man of vrouw niet beter krijgen dan dat? Maar dan denk ik ook meteen van, misschien zit er wel een ontzettend mooi persoon aan de binnenkant en daar heb je zoveel meer aan dan een mooi persoon met een verschrikkelijk innerlijk.

Succesvolle mensen gaan ervan uit dat ze met knappe partner nog veel meer succes zullen hebben. Denk aan Paris Hilton en in die richting, die zou toch echt wel haar imago verliezen als ze met een doorsnee jongen komt aanlopen waar je niet van denkt, wat een hottie.

Wat ik trouwens wel een mooi voorbeeld vind zijn Heidi Klum en Seal, of het trouwens nog een voorbeeld te noemen is weet ik niet aangezien de geruchten rond gaan dat ze gaan scheiden. Maar Heidi is een ontzettend knap top model en Seal kan ik nou niet de knapste man noemen die ik ooit heb gezien. Heidi kan dus niet zeggen dat ze succesvoller is geworden door het uiterlijk van haar ‘partner’.

Ik ben van mening dat je echt naar het innerlijk van een persoon moet kijken, al heeft dat bij mij ook wel eventjes geduurd moet ik eerlijk toegeven, want het oog wil natuurlijk ook wat. Het is mooi meegenomen als iemand er knap uitziet. Alleen zeker geen vereiste voor mij.

Ik ben erg benieuwd hoe jullie erover denken, gaan jullie voor de knappe man die je eigen beeld ook een beetje kan opschroeven, dat ze je in de stad nakijken van “Oh kijk dat meisje lopen met die knappe vent!”. Of loop jij dolgelukkig met een normale jongen door de stad waarbij niet de halve winkelstraat naar je omkijkt ?

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  Paola
  24 januari 2012 at 19:48

  Doe mij maar een vent met een lief innerlijk! Uiterlijk boeit me niet onwijs veel, maar speelt natuurlijk wel deels mee..

 • Reply
  Laralaurentia
  24 januari 2012 at 19:53

  Precies wat Paola zegt!

 • Reply
  Bellachique
  24 januari 2012 at 19:57

  Liever iemand waar ik echt van hou, die inhoud heeft en mij gelukkig maakt en aanvult :).

 • Reply
  Marijke
  24 januari 2012 at 20:28

  Uiteraard kies ik ook voor het innerlijk!
  Natuurlijk is het wel zo dat je eerst iemand beter moet leren kennen om te kunnen checken of de persoonlijkheid bij je past…en je zal eerder iemand beter willen leren kennen als het uiterlijk je aanspreekt. Dat hoeft niet mega knap te zijn, maar het uiterlijk moet wel IETS hebben waar je je door aangetrokken voelt.

 • Reply
  Tim
  24 januari 2012 at 20:30

  Uiteraard het innerlijk. Maar ik moet zeggen dat uiterlijk bij mij toch ook wel een rol speelt. Want hoe kan je je aangetrokken voelen door iemand die je qua uiterlijk helemaal niet aantrekkelijk vind?

 • Reply
  Maartje
  24 januari 2012 at 20:57

  Het maakt me niet uit of mensen in een winkelstraat wel of niet omkijken naar mijn vriend. Zo lang ik mezelf lichamelijk (en natuurlijk ook geestelijk) tot hem aangetrokken voel. Innerlijk is natuurlijk belangrijk, maar uiterlijk ook. Ik zou niet verliefd kunnen worden op een jongen die ik qua uiterlijk lelijk zou vinden.

 • Reply
  Sam
  24 januari 2012 at 20:57

  Liefde maakt blind zeggen ze!
  doe mij het innerlijk maar, aan knappe jongens heb je toch vrij weinig want stel dat iedereen verliefd op JOU vriendje word..

 • Reply
  Miranda
  24 januari 2012 at 20:57

  Ik vind innerlijk ook een stuk belangrijker. Je kan wel een knappe vent hebben, maar diegene kant wel een naar innerlijk hebben.

 • Reply
  Daphne
  24 januari 2012 at 21:13

  Geef mij maar iemand met een heel lief innerlijk! Altijd mooi meegenomen als hij ook nog knap is :) Ik vind het ook zo goed dat er meerdere vrouwen zijn die zo over mannen denken! Laatst zag ik een programma met een man die iets heel raars in zijn gezicht had, maar wel een vrouw en kinderen had. Die vrouw keek dus ook niet naar het uiterlijk.

 • Reply
  Hermina
  24 januari 2012 at 21:28

  Wat heb je aan een knap iemand als zijn innerlijk toch verrot is, en als je er later oud mee wil worden zit j opgescheeptmet een lelijk innerlijk en daarbij komt ook nog eens uiterlijk bij, haha. Doe mij maar een lieve jonge :)

 • Reply
  Daniëlle
  24 januari 2012 at 21:34

  Natuurlijk is ieders eerste indruk het uiterlijk, maar ik vind zelf dat het innerlijk veel belangrijker is. Ik heb liever een lieve vriend die iets mankeert (om het even plat te zeggen), dan een knappe vriend met een rot innerlijk. Niet iedereen is perfect en innerlijk maakt veel goed!

 • Reply
  Nena
  24 januari 2012 at 22:07

  Ik loop dolgelukkig door de stad met een jongen die aan de buitenkant zeker niet verkeerd is, maar die een nog veel betere binnenkant heeft :)

 • Reply
  Liesbeth
  25 januari 2012 at 11:16

  Als ik een écht knappe jongen zie, denk ik ook niet meer dan dat. Ik ga er meestal gewoon van uit dat het toch niet zal klikken. Mooie jongens zijn vaak ook ijdel en hebben een groot ego, ik weet het niet.. Ik leer pas een jongen beter kennen als het innerlijk me aanstaat. Uiterlijk is mooi om naar te kijken, op een poster of een computerscherm, maar naar mijn vriendje kan ik úúren kijken, ook al is hij geen David Beckham!

 • Reply
  LottedeJ
  25 januari 2012 at 14:02

  Mij maakt het niet uit. Ik vind het innerlijk vele malen belangrijker en het kan me ook echt niks schelen wat de anderen van het uiterlijk van mijn vriend vinden.

 • Reply
  Merel
  25 januari 2012 at 20:02

  Lees hierboven veel dat er gedacht wordt dat er maar 2 opties zijn: heel lekker en stom of heel lief en minder aantrekkelijk. Ik heb, eigenlijk oneerlijk, een toffe kop van m’n ouders meegekregen dus ik kan altijd uit duizend jongens kiezen. Jammerlijk dat 95% met enkel die ene reden met me wilt afspreken/daten. Eerste indruk van chicks is dat ik arrogant ben en mezelf geweldig vind en kerels vinden me of een lekker wijf of nja.. een lekker wijf.
  Uit eigen ervaring weet/vind ik dat je niet onaardig of debiel hoeft te zijn als je onder de “knappe mensen” valt. Tuurlijk (ken ze genoeg) zijn er veel mensen die hun poppenkop of calvinkleinmodellenkop naar hun hoofd laten stijgen en zichzelf geweldig vinden, maar believe me, even doorzoeken en er zitten echt supercombinaties tussen van mooi & lief :) mijn vriend is de liefste en vind hem de knapste van de hele wereld (mss dat anderen daar niet helemaal mee instemmen soms haha maar ach gaat erom wat ik vind he) die stiekem van alles heeft wat hij voor de hele wereld verbergt, behalve voor mij omdat ik hem waardeer zoals hij is en niks aan hem zou veranderen.

  Iemand kiezen als partner (in hoeverre kies je??) moet je voor jezelf doen, niet voor je carriere, voor wat anderen vinden van diens uiterlijk of sociale status of dure kleren of dat soort gekke dingen. Ik loop tegen vooroordelen aan, maar die kerel die je ontzettend mooi vind en onbereikbaar lijkt en stom, praat eens met hem, open en eerlijk (niet kwijlend natuurlijk da’s irritant lijkt me) en wie weet waardeert ie het wel dat er eens iemand niet alleen met hem wilt zoenen).

  Ik heb nu griep en mijn vriend houdt al 2 dagen mn haar vast als ik weer moet overgeven om me vervolgens een kusje te geven en te vertellen dat ie me lief vindt. Zo een moet je aan de haak slaan (even zoeken haha) en dan zit je gebakken :).

 • Reply
  Charlotte
  26 januari 2012 at 16:26

  Wat een debiele uitspraak! Ik ben zelf behoorlijk op weg om een succesvol (media)componist te worden (al zeg ik het zelf, sorry voor de eigendunk als het zo overkomt) en heb juist mijn knappe vriendje ingeruild voor een jongen die er iet direct superspetterend uitziet maar waarmee ik urenlang kan praten! Totaal het tegenovergestelde dus.

 • Reply
  Laura
  26 januari 2012 at 17:03

  Vind dat ze het zelf mogen weten. Het is niet mijn leven

 • Reply
  Annemiek
  27 januari 2012 at 12:12

  Draagt Seal nou nagellak!!!!???

 • Reply
  Nannick
  28 januari 2012 at 09:04

  Wat belachelijk dat dat wordt gezegd! Ik zou liever een jongen willen die normaal is en niet door iedereen wordt aangekeken.

 • Laat een reactie achter