Styletoday’s Sample Sale!

Goed nieuws voor de fashionista’s onder ons, Styletoday organiseert in samenwerking met de FashionQlub een geweldige Sample Sale met kortingen tot wel 85%! Op super gave merken zoals Michael Kors, Supertrash en fab. Wil jij lekker goedkoop met vriendinnen een dagje shoppen? Kom dan 14 december naar Leiderdorp om het gezellig bij te wonen!

Ze pakken het groot uit, er zijn grote merken aanwezig waar jij lekker bij kan shoppen maar er zijn ook veel activiteiten te beleven de hele dag. Zoals de “mode meisjes” Tamara Elbaz en Maria Tailor aanwezig die jou stijladvies geven én hun prachtige Collection-PRC presenteren en die je ook nog eens meteen kan kopen.

Als je besluit te komen, kom dan wel in je meest fashionable outfit, want de twee uur kiezen Tamara en Maria de “best dressed shopper” en de winnares krijgt een fantastische prijs! Maar dit is nog niet alles! Je wordt ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels en lekkere cupcakes, verder is er een professionele fotostudio aanwezig waar jij en je vriendinnen de meest leuke kerst foto’s kunnen maken. Na de sale worden er een winnaar uitgekozen die worden verwend met een super de luxe goodiebag t.w.v.€750,00!

Natuurlijk krijgen de vroege vogels ook een cadeautje van ons. Wil jij gegarandeerd zijn van een goodiebag? Geef je snel op voor deze top dag! De eerste 250 aanmeldingen krijgen van ons een voucher voor  een leuke goodiebag die ze kunnen ophalen tijdens de Sample Sale! Klik hier om je op te geven
Exclusieve Sample Sale met onder andere:

– Supertrash
– Michael Kors
– Marc by Marc Jacobs
– Cimmaron
– Fab.
– Collection-PRC

en nog veel meer merken!

Komen jullie ook de 14 december? Ik probeer er in ieder geval bij te wezen!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Sofie
  5 december 2013 at 13:52

  Gaaf!

 • Reply
  chucky1012
  5 december 2013 at 13:54

  Zo leuk! ;-)

 • Reply
  Beau
  5 december 2013 at 14:07

  Leuk!

 • Reply
  Ashleey
  5 december 2013 at 14:26

  Wat gaaf maar helaas ben ik die dag weg :(

 • Reply
  diolifestyle
  5 december 2013 at 14:32

  Wat gaaf zeg!

 • Reply
  MySimplySpecial
  5 december 2013 at 15:24

  Wat leuk!

 • Reply
  Kelly
  5 december 2013 at 17:18

  Wat leuk!

 • Laat een reactie achter