Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Stylen op de m2 met vtwonen

Een tijdje geleden werd ik door vtwonen benaderd of ik mee wilde doen aan stylen op de m2. Ze vroegen me een moodboard te maken en een deel van het huis aan te geven wat ik anders wilde zien. Aan de hand daarvan gingen ze een inspiratiekamer maken met mijn wensen. Benieuwd hoe het is geworden? Bekijk dan zeker de video en vergeet je niet op het kanaal van vtwonen te abonneren voor meer informatie!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Ik dacht dat je al die spulletjes voor je werkkamer mocht houden.
    Vind het vloerkleed echt heel mooi, en dat ijzeren wandrek ook.
    En de lamp, krukje……..alles dus zo beetje haha
    Leuk z’on filmpje over inrichten en grappig dat het niet van IKEA is, die Scandinavische style vind ik echt bij die van jouw passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *