Stinkende handen? Zo kom je er vanaf!

Kennen jullie dat? Je hebt uien of knoflook gesneden en na het eten stinken je handen verschrikkelijk. Ik had dinsdag uien gesneden voor een pizza en vandaag (vrijdag) stinken mijn handen er nog steeds naar. Ik irriteer me hier echt vreselijk aan en ging dus internet afzoeken om dit probleem te verhelpen en ik kwam aan de volgende tips!

Ik had serieus alles al geprobeerd. Handen wassen, handen crème, lemony flutter en ik heb in de tijd ook al meerdere malen gedoucht maar de geur wou gewoon echt niet weg. Ik was het echt helemaal zat en zocht dus de volgende tips op:

 • Was je handen na het snijden met mosterd klinkt erg vies maar het werkt wel.
 • Geen mosterd in huis? Als je je handen met zout wast kan het ook prima.
 • Wat ik ook veel las is je handen wassen met afwasmiddel erin met citroen, alleen dit werkt voor mij niet.
 • Tandpasta kwam ik ook erg vaak tegen, maar let wel op dat dat je handen erg droog maakt na smeren met een voedende handencrème is dus echt een must.
 • Heb je een beetje maggie in huis, masseer eerst daarmee je handen in en was het daarna met water eraf.

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Lisa
  14 maart 2011 at 17:29

  Haha,
  Wat cool met de mosterd!

 • Reply
  franca
  14 maart 2011 at 18:18

  haha de pizza was wel lekker!
  stonken je handen daarna niet naar maggie en mosterd dan?

 • Reply
  yak man
  14 maart 2011 at 18:32

  oe handig! :) Gelukkig hebben we altijd maggie thuis =)

 • Reply
  maccia
  14 maart 2011 at 20:57

  handige tips! Ik heb van die citroendoekjes liggen, helpt echt prima bij mij!

 • Reply
  Silva
  14 maart 2011 at 21:44

  Handige tips! Hm, mosterd klinkt wel erg vies, maar ik ga het toch eens proberen ^^

 • Reply
  marion
  22 september 2011 at 09:31

  Hoi
  Ik heb het net geprobeerd met zout en de lucht is er bijna af. Ga het straks nog eens doen.
  Geweldige tip. Ik heb er al zo lang last van en kon geen oplossing vinden. Ook ik heb het heel vaak geprobeerd met handen wassen enzo maar niets hielp

  Bedankt

 • Reply
  Sunanda
  14 januari 2013 at 09:36

  Heee! Als je bijv handen hebt die na het knoflook snijden ernaar stinken moet je je handen wassen met een stuk ijzer. je hebt ze in speciale vorm voor je handen. er ontstaat een reactie waardoor de geur verdwijnt!

 • Laat een reactie achter