Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stila Mile High Lashes

 photo Stila Mile High Lashes7_zpsifw6hnhv.png

Als je al een hele tijd beautyblogs volgt, of buitenlandse, dan ken je het merk Stila wellicht wel. In het begin van mijn beautyblog bestaan kwam ik vaak dit merk tegen. Stila is een high end merk dat helaas niet in Nederland te koop is, maar wel erg geliefd was. Ik was laatst mijn kantoor aan het opruimen en kwam deze mascara tegen. Mijn interesse werd weer gewekt en ik testte hem uit! Maak Stila zijn verwachtingen nog waar, een aantal jaar later?

 photo Stila Mile High Lashes_zpsudgvz8yg.png

Misschien kennen jullie niet allemaal het merk, dus even een klein introductie. Stila is een merk dat voor creativiteit en eigenheid staat. Stila is opgericht in 1994 wat het bedrijf 21 jaar oud maakt. Het merk maakt hoge kwaliteit producten die voor de echte professionals geschikt zijn, dit maakt ook meteen het prijskaartje aan dit merk. Met Stila moet je van make-up gaan houden en je eigen weg vinden, volgens het merk. Het merk test trouwens wel op dieren, dat kwam ik helaas ook tegen.

 photo Stila Mile High Lashes2_zps68huybal.png

Als ik het goed heb, moet deze mascara het paradepaard van Stila zijn. Het is een mascara dat mooie lange, volle en gekrulde wimpers beloofd, dat klinkt mij goed in de oren. Op de achterkant van de verpakking vinden we nog wat meer informatie over de mascara. Het speciale borsteltje moet voor een nog beter effect zorgen, maar daar kom ik zo op terug.

 photo Stila Mile High Lashes3_zps4avr5gme.png

Toen ik de mascara uit de chique verpakking haalde, was het eerste wat ik dacht, wat zonde, de dop is helemaal verkleurd. Dit vond ik er meteen ook een stuk minder chique uitzien. Maar wat blijkt, dat hoort… Gekke keuze als je het mij vraagt. Voor de rest staat er totaal geen informatie of tekst op de mascara, dat vind ik ook opmerkelijk. Alleen op de dop dit een sticker met het logo van het merk.

 photo Stila Mile High Lashes4_zps6sfcguli.png

De mascara heeft een gouden huls die ik er toch niet zo mooi vind uitzien in combinatie met de andere kleur dop. De inhoud van de mascara is trouwens wel prima, 11 ml. De dop gaat makkelijk open en dicht en heeft een soort van extra slotje waar je hem goed in vast kan draaien. Je kunt hem dus goed luchtdicht bewaren en gaat niet zomaar open.

 photo Stila Mile High Lashes5_zps6bwmozkn.png

Als we de mascara uit zijn huls halen komt er een iets kleiner borsteltje dan ik gewend ben tevoorschijn. Het borsteltje heeft natuurlijk een speciale functie bij deze mascara. De haartjes zijn gemaakt van stevig plastic en staan in een soort van v-vorm. Deze houden de mascara goed vast en maken het daardoor makkelijker om lengte en volume te geven aan je wimpers.

 photo Stila Mile High Lashes6_zpsyhwjxvhf.png

Hier zie je het borsteltje van dichtbij en zie je de soort v-vorm die het borsteltje heeft. Ik ben heel benieuwd hoe het zijn effect heeft op mijn wimpers. Het kleinere borsteltje heeft trouwens geen nadelen, hij werkt echt prima.

 photo Stila Mile High Lashes9_zpspq90u7ym.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Stila Mile High Lashes10_zps8gwy13kc.png

Mijn wimpers met de Stila Mile High Lashes. Ik vind dat de mascara goed zijn werk doet, het ziet er vrij natuurlijk uit. Maar toch heb ik hele lange wimpers die veel volume en krul hebben. In het begin klonterde de mascara een beetje en bleven de wimpers aan elkaar plakken. Maar na een paar keer extra kammen had ik dit effect waar ik wel blij mee ben.

 photo Stila Mile High Lashes8_zpsogimgwsv.png

De mascara zit zo vast als een huis en loopt echt niet uit of brokkelt af. Mijn wimpers voelen ook wel hard aan, maar zelf heb ik daar nooit zoveel problemen mee. Tijdens het douchen kreeg ik de mascara er ook amper vanaf, ik moest echt te werk gaan met een reiniger op basis van olie, terwijl het geen waterproof mascara is. Fijn om te weten als het weer eens regent dat hij goed blijft zitten, haha.

 photo Stila Mile High Lashes1_zpsovig1ixy.png

Ik ben best onder de indruk van deze mascara en hij doet goed zijn werk, zonde dat ik hem zo lang in de kast had liggen. Het enige jammere vind ik dat je hem wat lastig kan kopen, want hij is niet in Nederland te koop. Je kunt hem op verschillende buitenlandse websites zoals BeautyBay kopen voor zo ongeveer € 21,20 wat natuurlijk best aan de prijs is voor een mascara.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Ik vind het effect erg mooi, prijs vind ik eigenlijk ook wel meevallen. Voor de meeste drogisterij merken betaal je al snel rond de €15,-

  2. Klinkt goed! Ik heb hier wel 21 euro voor over. Valt opzich nog mee trouwens aangezien de mascara’s in de drogisterijen ook steeds duurder lijken te worden!

  3. Wauw, ik ben echt verrassend positief na het lezen van deze review en zien van de foto’s. Ik had om de één of andere reden toch niet zo veel verwacht van deze mascara. Ik vind de huls trouwens erg mooi en dan moeten we het nog hebben over het effect: mooi!

  4. Heel mooi effect wel! Kleine borsteltjes vind ik ook net wat prettiger werken, omdat ze toch wat preciezer zijn. Maar €21 voor 3 maanden wordt wel een duur grapje natuurlijk :-) Ach ja, als je hem iedere dag gebruikt…

  5. Wauw ik vind het resultaat wel erg mooi zeg! Jammer dat hij vrij prijzig is, want anders had ik hem waarschijnlijk wel aangeschaft!

  6. Ik vind de prijs eigenlijk helemaal niet het probleem, zeker niet als ik ook nog eens lees dat hij heel goed blijft zitten, want daar heb ik nog wel eens last mee bij Nederlandse drogisterij merken. Jammer dat ‘ie niet makkelijk verkrijgbaar is hier :)

  7. Leuk om eens een product van een merk als Stila voorbij te zien komen op je blog! Ik moet zeggen dat ik het effect van de mascara heel mooi vind, maar dat ik de verpakking echt lelijk vind, haha.

  8. Wauw ziet er goed uit hoor! Leuk dat er ook eens een ander merk voorbij komt op je blog, zelf was ik namelijk nog niet zo bekend met Stila! ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *