Search
Close this search box.

Stijlvolle en warme basic outfits voor de herfst

Stijlvolle en warme basic outfits voor de herfst

De blaadjes kleuren bruin en vallen van de bomen af. De temperatuur komt ook steeds dichterbij de 0. Het is duidelijk, het is herfst! De zomerse jurkjes zijn alweer opgeborgen en het is tijd voor truien en lekkere warme jassen. Vandaag deel ik een aantal leuke simpele outfits die perfect bij de herfst passen.

Stijlvolle en warme basic outfits voor de herfst

Als de herfst weer begint krijg ik altijd zin om weer te gaan shoppen. Warme kleuren, andere soort stoffen en materialen, ik vind alles leuk! Zo kocht ik laatst ook mijn stoere Dr. Martens laarzen in het lakleer. Net even wat stoerder en het lakleer past ook wel goed bij mij.

Ook was ik al tijden opzoek naar een soort van leren broek. Deze nep leren broek zit echt heerlijk en kun je perfect combineren met een stoere trui.

Stijlvolle en warme basic outfits voor de herfst

Met deze outfit ben ik echt súper blij. Het is helemaal mijn smaak, simpel maar stijlvol. Ik heb hier mijn leren legging gematcht met stoere veterlaarzen. Deze lange fijn gebreide trui maakt het helemaal af, het is een trui van super zacht katoen (en ook nog eens duurzaam). Het is een hele mooie natuursteen kleur die heel warm staat al zeg ik het zelf.

De trui valt mooi ruim en heeft een chique hoge hals. Voor mij is deze trui als lange trui te dragen, maar ben je wat kleiner kan die ook perfect als jurk. Ik ben in ieder geval verliefd op deze trui! Ik draag de maat 44/46 van deze trui.

Stijlvolle en warme basic outfits voor de herfst

Iets minder chique maar vooral heel comfortabel is deze coltrui. Ik hou van basics en heb heel wat coltruien in mijn kast liggen. Het nadeel vind ik vaak dat coltruien erg strak rondom het lichaam zitten. En aangezien ik niet de slankste ben vind ik het wel fijn als het wat losser zit en deze coltrui zit perfect!

Deze coltrui is lekker warm en in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Ik koos voor een warme olijfgroene kleur. En voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten, deze trui kost maar € 11,99. Ik denk dat ik er nog een aantal kleuren bij ga bestellen. Ik draag hier de maat 44/46.

Stijlvolle en warme basic outfits voor de herfst

En om de outfit natuurlijk helemaal herfstproof te maken koos ik ook nog een warme jas. Deze warme doorgestikte jas met capuchon en imitatiebont is mooi lang en ziet er sportief uit! Het is een wat wijdere jas waar perfect een dikke trui onder past.

De jas is ontzettend warm, heeft twee ritsen eentje waar je hem heel hoog mee dicht kunt ritsen en eentje voor meer vorm. Ook zit er een koord bij je taille die je aan kunt trekken voor meer vorm. Ik ben super blij met deze warme was. Ook deze jas is in vele verschillende kleuren te koop. Ik koos voor de maat 46 (heb normaal 44) zodat er ook een dikke trui onder zo passen en dat gaat perfect!

Stijlvolle en warme basic outfits voor de herfst

Ik ben weer helemaal klaar voor de herfst met een paar mooie aanvullingen op mijn garderobe. Het leuke is aan bonprix dat de items helemaal niet duur zijn en je vaak voor niet al te veel geld een super toffe outfit kan samenstellen. Wat voor een items willen jullie nog toevoegen aan jullie herfst/winter garderobe?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met bonprix

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *