Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stemmen op mijn zusje

Daar was ik weer om te vragen of jullie op mijn zusje willen stemmen. Dit keer kan je een prachtige camera winnen en die kan ik dan gebruiken voor mijn website! Je kan namelijk de Panasonic TZ20 winnen en ik heb de TZ4, met andere woorden dan ga ik er nogal mee op vooruit! En er zit een HD camera in dus ik kan ook nog eens veel betere filmpjes maken. Dus allemaal voordelen voor mij en jullie! Je kan met deze link stemmen: http://www.fotowedstrijd.nl/fotos/info/id/683/, ik hoop echt dat ze (en ik natuurlijk een klein beetje) gaat winnen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *