Stem voor mij in de Viva 400 lijst!

Lieve, lieve allemaal! Een tijdje geleden kreeg ik ineens een mailtje in mijn mailbox dat ik genomineerd was voor de Viva400. Dé lijst voor succesvolle vrouwen en ik sta daar gewoon tussen. Ik kan het moeilijk geloven maar het is echt waar dat ik daar tussen mag staan. Alleen nu het volgende, het verzamelen van stemmen en dat is natuurlijk een lastige. Ik zou het daarom ontzettend leuk vinden als jullie op MIJ zouden stemmen! Onder de stemmers worden namelijk ook ontzettend leuke prijzen weggegeven: auto’s, reizen naar Parijs met shopping money en ga zo maar door!

Klik hier om op mij te stemmen!

Laten we eerlijk zijn, dit had ik natuurlijk nooit bereikt zonder jullie. Ik kan je niet vertellen hoe ik naar mijn beeldscherm keek toen ik het las, wat een eer. Ik had dit zó niet verwacht! Ik sta tussen alle grote bloggers terwijl (al zeg ik het zelf) helemaal niet zo ontzettend groot en bekend ben, maar toch sta ik er tussen. Dit heb ik natuurlijk allemaal aan jullie te danken en ik kan niet vertellen hoe dankbaar ik ben dat ik dit allemaal mag meemaken. Elke dag werk ik weer met een big smile aan mijn website, ontvang elke dag geweldige producten, mag naar ontzettend leuke events en heb geweldig contact met mijn lieve lezeressen. Ja, ik ben er eventjes stil van maar ik wil zo graag die titel van Blogger winnen in de Viva 400!

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Jaimie
  23 oktober 2012 at 21:42

  Wat leuk, gefeliciteerd!! Ik had graag op je gestemd, maar ik heb geen Viva account. :o

 • Reply
  Michelle
  23 oktober 2012 at 23:11

  Ik stem op je! Je hebt het verdiend!

 • Reply
  Kelly
  24 oktober 2012 at 10:51

  Ik heb ook op je gestemd en vind het ontzettend gaaf dat je ertussen staat!! Heel veel succes en ik hoop dat je wint!

 • Reply
  Anne Solveig
  24 oktober 2012 at 11:46

  Leuk! Gefeliciteerd!

 • Reply
  Laura Louise
  24 oktober 2012 at 12:16

  Super, heel erg gefeliciteerd! Mijn stem heb je!

 • Reply
  BeautyByTS
  24 oktober 2012 at 13:06

  Ik heb op je gesteld, ik hoop dat je wint, heel veel succes!!!

 • Reply
  Wiktoria
  24 oktober 2012 at 16:24

  Wat leuk, gefeliciteerd!

 • Reply
  Lotte
  24 oktober 2012 at 21:26

  Wauw, echt super gaaf dat je hier tussen staat! Mijn stem heb je ook!

 • Reply
  Hester
  25 oktober 2012 at 08:55

  Wauw, wat een ontzettende eer! Haha ik las gister trouwens je tweet dat je naar Primark Rotterdam ging en op dat moment ging ik ook naar het Alexandrium, ik dacht hmmm zal ik d’r nog tegenkomen maar ik heb je niet gezien :’)

 • Reply
  Yak Man
  26 oktober 2012 at 15:48

  Wow, dat is echt heel erg leuk zeg :o. Wat je wel niet kan bereiken met bloggen ^^.

 • Laat een reactie achter