Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stem voor mij in de Viva 400 lijst!

Lieve, lieve allemaal! Een tijdje geleden kreeg ik ineens een mailtje in mijn mailbox dat ik genomineerd was voor de Viva400. Dé lijst voor succesvolle vrouwen en ik sta daar gewoon tussen. Ik kan het moeilijk geloven maar het is echt waar dat ik daar tussen mag staan. Alleen nu het volgende, het verzamelen van stemmen en dat is natuurlijk een lastige. Ik zou het daarom ontzettend leuk vinden als jullie op MIJ zouden stemmen! Onder de stemmers worden namelijk ook ontzettend leuke prijzen weggegeven: auto’s, reizen naar Parijs met shopping money en ga zo maar door!

Klik hier om op mij te stemmen!

Laten we eerlijk zijn, dit had ik natuurlijk nooit bereikt zonder jullie. Ik kan je niet vertellen hoe ik naar mijn beeldscherm keek toen ik het las, wat een eer. Ik had dit zó niet verwacht! Ik sta tussen alle grote bloggers terwijl (al zeg ik het zelf) helemaal niet zo ontzettend groot en bekend ben, maar toch sta ik er tussen. Dit heb ik natuurlijk allemaal aan jullie te danken en ik kan niet vertellen hoe dankbaar ik ben dat ik dit allemaal mag meemaken. Elke dag werk ik weer met een big smile aan mijn website, ontvang elke dag geweldige producten, mag naar ontzettend leuke events en heb geweldig contact met mijn lieve lezeressen. Ja, ik ben er eventjes stil van maar ik wil zo graag die titel van Blogger winnen in de Viva 400!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Wauw, wat een ontzettende eer! Haha ik las gister trouwens je tweet dat je naar Primark Rotterdam ging en op dat moment ging ik ook naar het Alexandrium, ik dacht hmmm zal ik d’r nog tegenkomen maar ik heb je niet gezien :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *