Zoek
Sluit dit zoekvak.

Start de lente in het nieuw

Het is bijna lente dus tijd voor een hele nieuwe fleurige outfit! Daarom heeft Zalando een hele toffe winactie: Start de lente in het nieuw! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je favoriete lente outfit in te sturen en zo maak jij kans op € 400,- shoptegoed bij Zalando!

Het enige wat je hoeft te doen is drie items uit te zoeken in de shop en daarvan de URL te kopiëren in het daarvoor bestemde vakje. De jury gaat alle samengestelde outfits langs en de winnaar wint € 400,- shoptegoed! Maar niet getreurd er worden ook nog vier andere prijzen van € 50,- weggegeven!

Hoe doe je mee?

– Ga naar Zalando en kies drie favoriete items uit
– Kopieer de URL van de pagina en plak deze in het bestemde vakje
– Klik op afbeeldingen laden en je outfit komt tevoorschijn
– Vul je gegevens in
– Vervolgens druk je op nu meedoen en dan maar hopen dat je wint!

De actie loopt tot en met 1 april, de actie pagina is hier te vinden! Heel veel succes allemaal, ik waag ook een kansje!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *