Search
Close this search box.

Star Remedies PURE Deodorant

Laatst in het Beautybox filmpje liet ik jullie zien dat er een deodorant in zat. En niet zomaar een deodorant, maar een deodorant in de vorm van een soort steen. Ik was meteen benieuwd naar dit product, maar tegelijkertijd ook heel erg terughoudend, dat kan toch nooit gaan werken zo een steen onder de oksels en je hebt de hele dag geen last meer van onaangename geurtjes? Ik testte het een aantal dagen uit en heb mijn mening duidelijk klaar staan.

Laat ik eerst een wat vertellen over PURE deodorant, PURE deodorant is namelijk een 100% natuurlijke deodorant en wordt niet op dieren getest. De deodorant die je eigenlijk ziet is een mineraal zout die alleen in de natuur voorkomt. PURE is de enige deodorant in de wereld die helemaal natuurlijk is en alleen op vorm wordt gebracht zodat het makkelijk in gebruik is.

Maar hoe werkt deze ‘deodorant’ nou eigenlijk? De natuurlijke antibacteriële werking van de steen neutraliseert de bacteriën die een zweetgeur kunnen veroorzaken. Je gebruikt de deodorant dan ook op een vochtige huid. Ik douche me elke ochtend en onder het afdrogen wrijf ik de steen eventjes onder mijn natte oksels en dep ze daarna voorzichtig droog. De steen laat geen laagje achter wat andere deodorants wel doen, dus de huid kan goed ademen. Ook heeft de steen geen geur, dus je blijft gewoon geurloos (mocht je niet van al die sterke deodorant geuren houden). Je kan het de steen ongeveer een jaar doen, hij is dus erg zuinig in gebruik! Of je het dan hygiënisch vind moet je zelf maar uitvinden, maar je gebruikt hem natuurlijk altijd op een schone huid na het douchen.

Goed, nu de grote test, dit kan toch niet werken? Na het douchen pakte ik de steen (of eigenlijk moet ik kristal zeggen) en wreef hem onder mijn oksels. Het liet geen laagje achter of iets dergelijks en er kwam geen geur van het product af. Deze dag zou lang gaan duren en ik zou me ook nog eens lekker gaan uitleven in de sportschool, dat zou die nooit gaan overleven dacht ik. Oh, jullie mogen trouwens wel weten dat ik zonder een goede deodorant snel last heb van ongewenste geurtjes, dus voor de zekerheid had ik al een goede deodorant bij me. Maar wonder boven wonder, ik kon het niet geloven was die niet nodig. Een hele dag school met trappen lopen en van het ene lokaal naar het andere lokaal hupsen, geen geurtjes. Na anderhalf uur flink sporten in de sportschool, geen last van geurtjes. Voordat ik naar bed ging had ik nog even onder mijn oksels gesnuffeld, maar nog steeds geen last van ongewenste geurtjes. Hoe het kan weet ik niet, maar het werkt echt heel erg prettig!

PURE deodorant is een ontzettend fijne deodorant die ik zeker je kan aanraden, misschien is het niet erg makkelijk in gebruik maar daar ben je snel genoeg aan gewend. De deodorant belooft 24 uur bescherming en daar voldoet deze deodorant prima aan.

De variant die ik heb in een keramieken bakje met een steen van 60 gram kost € 6,99 en daar doe je ongeveer een jaar mee (dus reken uit je winst). Ik kon helaas niet zo snel een webshop vinden, maar op Bol.com verkopen ze ze ook in handigere verpakkingen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Klinkt als een goede deo! Maar die verpakking is inderdaad een beetje onhandig!
    TOch werkt voor mij de DeoDry van TBS ook super :D

  2. Klinkt super! Al heb ik niet echt snel last van zwetende oksels en onaangename geurtjes dus ik houd het bij mijn Sanex deo : -) Wel fijn dat het bij jou zo goed werkt!

  3. Die klinkt heel fijn! Wel apart, ik vraag me af hoe zoiets nou werkt, haha. Ik heb nog wel het geluk dat ik (bijna) nooit last heb van dit soort dingen, maar hij lijkt me wel fijn werken. Ik vind het toch wel een heel apart product en weet nou niet precies wat ik er van moet vinden… maar ’t is wel positief haha!

  4. Ik heb ook zo’n ding, maar dan op een houdertje. Ik ga hem binnenkort ook eens aan een grondige test onderwerpen, maar dit klinkt al heel goed!

  5. Voor mij interessant omdat dierproefvrij & geen parfum. Heeft iemand negatieve reakties na gebruik van een langere periode of is gestopt ?

  6. Pure werkt echt heel goed. Welke deo ik ook gebruik, na een tijdje ruik ik mezelf en de geur blijft ook in de kleding na het wassen. Sinds een week gebruik ik Pure en ik ruik mezelf niet meer. En geloof me, ik ben zeer kritisch. Het is alsof ik veel minder zweet.
    Met de chemische deo’s verkleedde ik me 2x per dag, wat nu niet meer nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *