Stage bij de Miss Lipgloss Shop!

De Miss Lipgloss Shop

Vandaag is het dan zo ver, mijn eerste stage dag bij De Nieuwe Zaak, misschien kennen jullie De Nieuwe Zaak wel omdat de Miss Lipgloss Shop daar ook een deel van is. Ik ga vandaag daar dus met mijn stage beginnen voor De Nieuwe Zaak en groot en deels voor de Miss Lipgloss Shop. Ik ga klantenservice en dat soort dingen allemaal regelen. Ik heb erg veel zin in vandaag en ben erg benieuwd hoe het gaat worden. Denk niet dat het altijd gezellig met Cynhtia kletsen en werken is want die is er meer niet dan wel, dus het wordt gewoon keihard doorwerken voor mij.

Helaas heeft de stage voor mijn website wel consequenties want ik heb er nu haast geen tijd meer voor, ik loop 40 uur in de week stage en in het weekend moet ik gewoon werken dus heb vrijwel geen vrije tijd meer over. Dus er zullen helaas een stuk minder artikelen online komen dan dat ik zou hopen. Maar misschien is het allemaal wel prima te combineren en gaat het alllemaal wel goed, ik heb nog geen idee. Maar wel weet ik dat de stage nu op de eerste plek komt want dat is een stuk belangrijker dan mijn site in verband met school, waarvan ik nu echt een diploma moet halen.

Hopelijk snappen jullie het en vinden jullie het niet heel erg (ik zelf helaas wel, haha).

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  charile
  9 januari 2012 at 08:14

  Heel veel plezier!

 • Reply
  Tessa
  9 januari 2012 at 08:55

  Ik vind het wel jammer maar zo’n stage is natuurlijk ook hartstikke tof en een diploma is belangrijk, ga ervoor meid!

 • Reply
  Yara
  9 januari 2012 at 09:02

  Ah wat ontzettend leuk!

 • Reply
  Chantal
  9 januari 2012 at 09:21

  Ontzettend leuk, heel veel succes en plezier!

 • Reply
  Kim
  9 januari 2012 at 09:44

  Geniet van je stage, hier ga je veel ervaring opdoen! Veel plezier

 • Reply
  Lisanne
  9 januari 2012 at 10:19

  Ik heb het gister ook al gezegd maar ik zeg het gewoon nog eens; heel veel plezier! :-)
  En tsja, school gaat gewoon voor, daar heb je gelijk in!

 • Reply
  Yasmina
  9 januari 2012 at 11:05

  Heel veel succes Arank! En hoelang duurt de stage ongeveer? :)

  GA NAAR BEAUTYGLOSS.NL ZE ZOEKT EEN STAGIAIRE VOOR HAAR WEBSHOP!

 • Reply
  Sophie
  9 januari 2012 at 11:09

  Succes en veel plezier! =)

 • Reply
  Bonnie
  9 januari 2012 at 11:17

  Super gaaf Aranka! Heel veel plezier!

 • Reply
  Milou
  9 januari 2012 at 12:03

  Succes vandaag en heel veel plezier!

 • Reply
  Monique
  9 januari 2012 at 14:32

  Heel veel succes ermee! Is vast super leuk!

 • Reply
  Jana
  9 januari 2012 at 17:45

  Succes! & Vooral veel plezier :D x

 • Reply
  Mirjam
  9 januari 2012 at 18:04

  Heel begrijpelijk hoor, ik wens je heel veel succes en plezier!

 • Reply
  LottedeJ
  9 januari 2012 at 18:07

  Jammer, maar hartstikke logisch. School, en dus ook stage, is veel belangrijker dan je site. Ook al snap ik heel goed dat je het zelf ook jammer vind dat je er nu minder tijd voor hebt. Succes!

 • Reply
  Lobke
  9 januari 2012 at 18:31

  Ach, je bent wel een favorite beautyblogger van me maar toch ;) Je moet ook je privé leven goed onderhouden :dp En je stage duurd geen jaren dus die 1/2/3 maandjes kan ik wel door komen met minder artikels

  • Reply
   Aranka
   9 januari 2012 at 19:44

   Ah, dankjewel voor je lieve compliment!

 • Reply
  Paola
  9 januari 2012 at 20:43

  School is erg belangrijk en het lijkt me super om zo’n stage te kunnen doen!

 • Reply
  Miranda
  9 januari 2012 at 21:12

  Natuurlijk is het begrijpelijk. Stage’s zijn natuurlijk ontzettend leerzaam.Als je dan ook nog zo iets gaat doen waar jezelf ook helemaal achter staat, dat moet je vooral doen. School is natuurlijk wel belangrijker. Heel erg veel plezier en succes!

 • Reply
  Pauline
  9 januari 2012 at 21:57

  Wat leuk, veel plezier en succes :D

 • Reply
  Alyssa
  9 januari 2012 at 22:46

  Heel veel succes & plezier met je stage!

 • Reply
  Sweetbeautylife
  10 januari 2012 at 06:12

  Heel veel plezier en succes met je stage! :)

 • Reply
  Joan
  10 januari 2012 at 08:03

  Wat super leuk zeg, dat je daar je stage mag lopen! Heel veel succes en plezier! Ik loop momenteel ook stage, ben bijna klaar en heb er dan een half jaar opzitten, ook 40 uur in de week + in totaal nog 4 uur per dag reizen. Dus ik had ook aanzienlijk minder tijd voor mijn blog en webshop, helaas. :( Gelukkig heb ik straks weer heel waar meer tijd over, kijk daar echt naar uit. :D

 • Reply
  LindaB
  10 januari 2012 at 12:06

  Succes en veel plezier!

 • Reply
  Amanda
  10 januari 2012 at 22:37

  Heel veel plezier!

 • Laat een reactie achter