Zoek
Sluit dit zoekvak.

Srprs.me Roadtrip Vlog: Bestemming #2 Durbuy

Srprs.me Roadtrip Vlog: Bestemming #2 Durbuy

Leuk dat jullie kijken naar de tweede vlog van ons srprs.me roadtrip avontuur! We vervolgen onze weg naar … Durbuy! Een prachtig stadje midden in de Belgische Ardennen. Omdat we in een prachtig B&B zitten in ’the middle of nowhere’ bezoeken we veel plaatsjes in de Ardennen, wij nemen jullie mee! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Ik heb deze reis van srprs.me gekregen, meer informatie over de srprs.me roadtrip vind je hier op de website.

De reis met srprs.me heb ik gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *