Srprs.me Roadtrip Vlog: Bestemming #2 Durbuy

Srprs.me Roadtrip Vlog: Bestemming #2 Durbuy

Leuk dat jullie kijken naar de tweede vlog van ons srprs.me roadtrip avontuur! We vervolgen onze weg naar … Durbuy! Een prachtig stadje midden in de Belgische Ardennen. Omdat we in een prachtig B&B zitten in ’the middle of nowhere’ bezoeken we veel plaatsjes in de Ardennen, wij nemen jullie mee! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Ik heb deze reis van srprs.me gekregen, meer informatie over de srprs.me roadtrip vind je hier op de website.

De reis met srprs.me heb ik gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

 • Reply
  chucky1012
  15 september 2017 at 15:43

  Prachtig ;-)
  Dit heb ik ook op mijn wishlist gezet….

  Xoxo

 • Laat een reactie achter