Zoek
Sluit dit zoekvak.

Srprs.me Roadtrip Vlog: Bestemming #1 Brussel

Srprs.me Roadtrip Vlog: Bestemming #1 Brussel

Zó gaaf! Vorige week mochten we dan eindelijk aan onze roadtrip met srprs.me beginnen en natuurlijk heb ik onze vijf dagen gevlogd! We beginnen thuis met het openkrassen van de rijrichting en nemen jullie daarna mee naar onze eerste bestemming… Brussel!

Ik heb deze reis van srprs.me gekregen, meer informatie over de srprs.me roadtrip vind je hier op de website.

De reis met srprs.me heb ik gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *