Spullen die ik graag voor in huis zou willen hebben

Dingen die ik nog graag in huis zou willen hebben

Ik vind het heerlijk om lekker inspiratie op te doen op Pinterest, in de Media Markt rond te lopen en te kijken wat voor een nieuwe gadgets er weer zijn. Het is dan ook niet zo gek dat ik een hele waslijst aan spullen heb die ik nog graag voor in huis zou willen hebben. Benieuwd wat dat allemaal is? Kijk dan mee!

Loungeset

Ik roep het al jaren, ik wil een loungeset, maar nog steeds staat er een oude tuinset in de tuin. Een loungeset is best prijzig en onze tuinset is nog goed (waarom zou je dan een nieuwe kopen). Ik vind bijvoorbeeld een teak loungeset of een aluminium loungeset heel erg mooi en stijlvol. Ik zie het al helemaal voor me, een leuk hoekje in de tuin met planten en zo een tof kleed voor buiten…

Nieuwe bank

Ik wil heel graag een nieuwe bank voor in de woonkamer. Onze vorige woonkamer in het appartement was 5 meter bij 11 meter dus ontzettend groot. We hebben nu maar een woonkamer van 3,5 bij 8,5 en is dus een stuk kleiner. De grote bank stond prachtig in ons appartement, maar nu in deze woonkamer is het wel erg krap. Een wat kleinere bank zou ik dan ook heel erg graag willen. Maar onze bank zit nog prima en onze kat vind hangen in de bank ook af en toe nog erg leuk. Dus we wachten wel tot of de kat dood is of de bank van ellende uit elkaar valt.

Soundbar

Iets wat ik echt heel erg tof vind en waar ik steeds bij sta te kijken in de elektronica zaak is een soundbar. Vooral de wat luxere varianten met Dolby Atmos vind ik echt geweldig, wat een geluid komt daaruit. Alleen wel jammer dat die dan snel weer rond de 1000 euro zitten. Voorlopig dus maar even geen soundbar, zullen de buren ook blij mee zijn.

Grote spiegel

Ik vind zo een grote passpiegel echt fantastisch. Nu hebben we zo een saaie standaard spiegel van de IKEA die volgens mij iedereen heeft, maar ik zou het echt tof vinden als ik een wat chiquere of luxere passpiegel kan vinden die op de overloop kan hangen. Ik denk dat dat meteen wat doet voor onze saaie hal boven.

Bijzettafel

Eigenlijk precies hetzelfde verhaal als de bank, we hebben nu een bijzettafel bij de bank staan die eigenlijk te groot is. Ik zou dus een iets kleiner exemplaar willen hebben waardoor de ruimte groter lijkt. En onder plank eronder, daar zetten we alleen maar troep op en dat ziet er niet uit.

Vloerkleed

Om het in de woonkamer wat gezelliger te maken wil ik heel graag een leuk vloerkleed. Ik vind zo een grof gebreid kleed wel heel erg tof, maar ik geloof dat de kat die ook heel erg leuk gaat vinden. Daarnaast ben ik ook bang dat Mila erop gaat plassen, dus we stellen het nog even uit…

En natuurlijk staan er nog heel wat andere kleine dingen op mijn wensenlijstje. Zo wil ik nog een mooie wasruimte op zolder met mooie kasten en dergelijke. Op de eerste verdieping hebben we nog twee lege slaapkamers waar we nog van allerlei spullen kwijt kunnen (denk bijvoorbeeld aan een grote Pax kast). Je houdt natuurlijk van alles te dromen en te wensen. Wat voor een spullen staan er bij jullie nog op het wensenlijstje?

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Wilhelmien
  19 juni 2020 at 13:46

  Ik heb net een vloerkleed besteld bij tapeso..nl. Veel keuze daar. Een tip.
  Groetjes uit Assendorp.

 • Reply
  Anna
  19 juni 2020 at 15:15

  Oh er staat zoveel op het lijstje! Komende zomer ga ik samenwonen dus er moet van alles aangeschaft worden. Ik houd echt van interieurshoppen dus dat vind ik helemaal niet erg! Het meeste probeer ik wel op marktplaats te halen, maar inspiratie doe ik graag op in de winkels.

  Wat er – naast de essentials – op mijn lijstje staat is: een vuurkorf, een hangmat, en een leuk lekker zittend tuinmeubel. Hopelijk is daar nog wat geld voor over aan het eind van de verhuizing, wie weet!

  • Reply
   Aranka
   19 juni 2020 at 15:20

   Ooooh heerlijk een hangmat, dat lijkt mij ook wel iets!

 • Reply
  chucky1012
  19 juni 2020 at 20:17

  Waarom gaan jullie niet kringloopshoppe?
  Je vindt de mooiste woonaccesoires en meubels zoals bankstellen etc…

  Succes Xoxo

 • Reply
  Lara
  20 juni 2020 at 11:13

  Lekker vriendelijk wel om zo over je kat te praten 😪

  • Reply
   Nina
   20 juni 2020 at 12:47

   Vooral dat ‘we wachten wel tot de kat dood is’, dat vind ik zo naar klinken

   • Reply
    Nathalie
    20 juni 2020 at 15:52

    Ja dat vond ik dus ook helemaal niet fijn klinken, arm diertje

 • Reply
  Lauren
  20 juni 2020 at 14:28

  Vind het ook raar klinken, maar Aranka zal dat vast niet zo bedoeld hebben hoor!

  • Reply
   Aranka
   20 juni 2020 at 14:35

   Haha nee zeker niet. We zijn ontzettend gek met haar! Ken geen andere kat die zo’n goed leven heeft. Maar een kat sloopt wel de boel, dus ik wil pas nieuwe dingen als Mila niet meer leeft (gelukkig gaat ze hopelijk nog 10 jaar mee)!

  Laat een reactie achter