Search
Close this search box.

Sporten en in shape komen, zo ga ik het doen

Sporten en in shape komen, zo ga ik het doen

Het is jullie vast niet ontgaan – als jullie mijn afval updates volgen – dat ik ben begonnen met hardlopen. Mijn doel is dat twee tot drie keer per week te doen om meer conditie op te bouwen, actief bezig te zijn en natuurlijk de overtollige kilo’s te verliezen. Maar eigenlijk heb ik er nog nooit echt een artikel over geschreven hoe ik dat nou wil doen en wat voor een invulling daar aan geef. Vandaag praat ik jullie bij over het sporten en het in shape komen.


Sporten en in shape komen, zo ga ik het doen

Een paar weken geleden ben ik begonnen met hardlopen, dit omdat een vriendin het ook doet en daar goede resultaten mee behaald. Door haar resultaten was ik ook gemotiveerd om te gaan hardlopen en van het één komt het ander. Zelf ben ik begonnen met rondjes te hardlopen van ongeveer 2,5 kilometer waar ik met een interval mee bezig ben. Mijn conditie is namelijk nog lang niet zo goed dat ik het in één keer kan volhouden. Ik merk dat het steeds beter gaat (ik hou mijn tijden en afstanden bij met RunKeeper) en dat motiveert om door te gaan! Naast het hardlopen heb ik ook mijn abonnement bij de sportschool weer opgepakt en wil ik me daar richten op spierkracht. Ik ben er klaar voor en wil ook lekker knallen!

Sporten en in shape komen, zo ga ik het doen

Sporten en in shape komen, zo ga ik het doen

En na het sporten heb ik altijd wel trek in iets en dan blijft het lastig een bewuste keuze te maken en Modifast wil je daar mee helpen! Modifast lanceert deze maand Modifast Protein Shape. Dit zijn eiwitrijke producten voor als je weinig tijd hebt en toch verantwoord bezig wilt zijn! De lijn bestaat uit een aantal producten die je als gezonde snack, als eiwitrijke toevoeging bij de maaltijd of na het sporten om in shape te raken en te blijven kunt eten of drinken.

Sporten en in shape komen, zo ga ik het doen

De naam zegt het al in de producten van Modifast Protein Shape spelen eiwitten de hoofdrol. Eiwitten vormen een belangrijke factor als je gezond en fit wil raken en blijven. Ze leveren de nodige energie en zijn onmisbaar voor je spieropbouw. Met andere woorden, je kunt dus lekker van deze producten genieten zonder je schuldig te voelen! De Modifast Protein Shape heeft een uitgebreid assortiment aan producten zodat er voor iedereen op ieder moment van de dag wel iets tussen zit. Zo zijn er verschillende smaken milkshakes, pudding, heerlijke repen, koekjes en chocolaatjes. En die ga ik testen in combinatie met het sporten en in shape komen!

Sporten en in shape komen, zo ga ik het doen

Sporten en in shape komen, zo ga ik het doen

Ik ga de Modifast Protein Shape de komende tijd testen in combinatie met lekker veel bewegen en bewust eten om in shape te komen. Ben zelf heel erg benieuwd hoe de producten me gaan bevallen en natuurlijk gaan smaken! De producten vervangen trouwens geen maaltijden, maar zijn een bewustere aanvulling zijn op je dagelijkse voeding. Ze zijn niet alleen een lekkere snack, maar zorgen er ook voor dat je voldoende eiwitten binnen krijgt.

De producten van de Modifast Protein Shape liggen vanaf nu in de winkels bij onder andere verschillende supermarkten en drogisterijen. Wil je meer informatie over de Modifast Protein Shape producten, check dan even hun website voor meer informatie. Binnenkort kom ik bij jullie terug  met mijn ervaringen over de Modifast Protein Shape, ik ben heel erg benieuwd! Doen jullie ook met mij mee?Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

 1. Ik vind je er super goed uit zien op de foto’s!
  Je bruine kleurtje en deze kleur blond staat je echt mooi.
  Hardlopen en aan je conditie werken kan nooit kwaad, maar vind je er zo ook helemaal top uit zien hoor.

 2. Goed van jou van jou dat jij bent gaan hardlopen ;-)
  Ook dat je weer gaat sporten op de sportschool.
  Ben dan ook zo benieuwd of die shakes etc. werken….

  Succes Xoxo

 3. Ik ben het niet eens met Rachel. De shakes kunnen goed werken. Alleen ik zou het volgende doen: vervang 2 maaltijden per dag door een shake en niet als tussendoor. Anders val je niet af. Goed van je dat je naar de Sportschool gaat. En wat het hardlopen betreft: doe het niet te gehaast maar bouw het langzaam op.

 4. Maar…. die producten zijn helemaal niet gezond. En er zit zo veel rommel in dat je er echt niet mee gaat afvallen. Zou het zo jammer vinden als je zoveel moeite doet voor iets wat niet gaat werken. Dat helpt de motivatie ook niet!

 5. Stoer! Ben benieuwd hoe het modifast assortiment voor je werkt. Goeie plannen in elk geval, hou vol- je kan het! Hou ons op de hoogte!

 6. Het is geen crashdieet. Je kan het nog veel moeilijker treffen dan dit. Weet je wat een crashdieet is Melissa? Dat is Cambridge maar dan val je heel snel af,je verliest je haar gedeeltelijk of het wordt alleen dunner dus als je mooi dik haar wil behouden doe dan niet aan Cambridge. Je mag dan bijna niks eten 500 calorieën per dag en je moet hun shakes en of repen nemen en verder niets. Je maag dan alleen water drinken . Ik heb ook weleens weightcare gedaan,ik viel vier kilo af in zes weken ,maar zodra ik normaal ging eten zat die vierbkilo er zo weer aan plus twee kilo extra. Wat ik doe als ik moet lijnen is het volgende: 350 calorieën minder eten en drinken dan ik nodig heb,veel bewegen,sporten en niks tussen door. Zelfs de wijn laat ik dan staan. Aranka moet het zelf weten wat ze doet maar ik probeer goede adviezen te geven.

  1. Fijn. Eindelijk iemand die het begrijpt. Ik krijg hier ook altijd reacties dat mijn advies crashen is, terwijl maar weinig mensen hier wat van voeding af weten en wat crashen nu precies is.

 7. Goed dat je zo lekker bezig bent met sporten, wel jammer vd modifast-troep. Je kunt veel beter snacken met ‘echt’ eten en daar de juiste voedingsstoffen uit halen.

 8. vorige jaar was ik ook begonnen met afvallen,alleen door avondmaaltijd te vermijden was ik 8kg in 1 maand kwijt!zonder sporten!ben tot nu toe 17kg kwijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *