Search
Close this search box.

Spetterende nagels voor Koningsdag

 photo Koning9_zps4fd4c06f.png

Op mijn bucketlist staat nog een keer de Koning en Koningin in het echt zien. Lucky me, dit jaar komen ze in Zwolle en wil ik echt eens een glimp van ze opvangen! Pinterest herinnerde me aan deze toffe en leuke nail-art die ik een aantal jaar geleden had gemaakt, hij was ineens weer ontzettend populair. Ik vind hem ook te leuk om in het archief te laten staan, dus hierbij nogmaals!

 photo Koning_zps5fd8ea84.png

Wat heb je nodig?

  • Plakband
  • Rietjes
  • Nagellak
  • Nagellak remover
  • Wattenstaafjes
  • Groot vel papier tegen het knoeien

Tegenwoordig bestaat er ook Liquid Nail Art Tape die Helen in haar webshop verkoopt, daar kun je nog netter en makkelijker deze nail-art mee maken!

 photo Koning1_zps5d74296a.png

Laten we aan de slag gaan. Lak eerst je nagels in de basiskleur (ik kies voor wit), laat dit echt goed drogen!

 photo Koning2_zps6336c0f1.png

 

Plak nu plakband op je vingers, het liefst zo dicht mogelijk tegen je nagels aan tegen het knoeien.

 photo Koning3_zps267a673f.png

Pak een dik stukje papier en doe daar een flinke klodder nagellak op.

 photo Koning4_zps336828e5.png

Dip daar het rietje in en zorg dat er behoorlijk wat aan het rietje zit, pas wel op dat het niet teveel is, ga anders eerst eventjes oefenen met blazen.

 photo Koning5_zpsf91e1105.png

Ga nu door het rietje blazen en daardoor krijg je al deze leuke spetters op je nagels!. Alleen was het bij mijn ringvinger een beetje verkeerd gegaan en had ik teveel blauwe nagellak in mijn rietje.

 photo Koning6_zpscdeec0fa.png

Haal nu het plakband van je vingers af en probeer het zo goed als mogelijk schoon te maken met nagellak remover. Breng hierna nog een topcoat aan.

 photo Koning7_zps43d8c001.png

 photo Koning8_zpsd8e2efa0.png

En dan is dit het resultaat, ziet het er niet ontzettend leuk en feestelijk uit? Ik moet alleen nog even een leuk oranje outfitje scoren en dan kan Koningsdag wat bij betreft beginnen!

 photo Koning9_zps4fd4c06f.png

Wat gaan jullie doen met Koningsdag en wie van jullie zie ik misschien in Zwolle? Je kunt het natuurlijk ook met andere kleuren doen als je niet zo veel zin hebt in een nail-art voor Koningsdag. Met leuke pasteltinten is natuurlijk ook erg tof voor het voorjaar.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Grappig idee, maar voor mij teveel geklieder. Ik hou het dit jaar wel gewoon bij oranje nagellak! Nu niet ergens tegen aan stoten, anders moet je weer helemaal opnieuw beginnen :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *