Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Spetterende Koninginnedag Nagels

 photo Koning9_zps4fd4c06f.png

Over een paar dagen is het zover, Koninginnedag! De laatste Koninginnedag voor heel veel jaar en dat moeten we natuurlijk spetterend vieren. Dat spetterend nam ik wel heel serieus en had deze leuke nail-art gemaakt. Deze kan trouwens echt iedereen namaken! Benieuwd hoe je deze feestelijke nagels maakt? Kijk dan eventjes verder!

 photo Koning_zps5fd8ea84.png

Wat heb je nodig?

– Plakband
– Rietjes
– Nagellak
– Nagellak remover
– Wattenstaafjes
– Groot vel papier tegen het knoeien

 photo Koning1_zps5d74296a.png

Lak eerst je nagels in de basiskleur, laat dit echt goed drogen!

 photo Koning2_zps6336c0f1.png

Plak nu plakband op je vingers, het liefst zo dicht mogelijk tegen je nagels aan tegen het knoeien.

 photo Koning3_zps267a673f.png

Pak een dik stukje papier en doe daar een flinke klodder nagellak op.

 photo Koning4_zps336828e5.png

Dip daar het rietje in en zorg dat er behoorlijk wat aan het rietje zit, pas wel op dat het niet teveel is, ga anders eerst eventjes oefenen met blazen.

 photo Koning5_zpsf91e1105.png

Ga nu door het rietje blazen en daardoor krijg je al deze leuke spetters op je nagels!. Alleen was het bij mijn ringvinger een beetje verkeerd gegaan en had ik teveel blauwe nagellak in mijn rietje.

 photo Koning6_zpscdeec0fa.png

Haal nu het plakband van je vingers af en probeer het zo goed als mogelijk schoon te maken met nagellak remover. Breng hierna nog een topcoat aan.

 photo Koning7_zps43d8c001.png

 photo Koning8_zpsd8e2efa0.png

 photo Koning9_zps4fd4c06f.png

En dit het resultaat, je hebt super snel hele leuke en feestelijke nagels! Natuurlijk kan je het ook met andere kleurtjes doen als je dat zou willen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

49 reacties

  1. Ik vind het echt super tof eruit zien! En lijkt me leuk om te doen, lekker knoeien haha :P Het effect doet me een beetje denken aan die nagelstickers van L’Oreal, maar om het zelf te maken is natuurlijk veel leuker

  2. Leuk! Volgens mij moet je echt echt echt heel weinig spetters en nagellak gebruiken, anders wordt het inderdaad snel rommelig.. of misschien een wat minder aanwezige kleur blauw. Hmm.. ik weet het niet. In ieder geval leuk gedaan!

  3. Superleuk! Ik gebruik zelf altijd van die plijstertape rondom mijn nagels. Dat blijft bij mij veel beter zitten dan plakband.

  4. Ik vind het echt een superleuke nail art! Vooral de wijs- en middelvinger vind ik erg goed gelukt. Misschien ga ik dit na-apen voor koninginnedag ;)

  5. Erg leuk en creatief! Ik ben er nu ook mee bezig , zo even alles schoonmaken met remover en dan even een topcoat erover. Klaar voor koninginnendag! Fijne koninginnendag iedereen ;)

  6. Superleuk! Weer eens wat anders dan oranje nagels haha! Dit doe ik ook wel eens met legerkleurtjes, maak je makkelijk een legerprintje op je nagels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *