Zoek
Sluit dit zoekvak.

Speciaal voor hem: NIVEA MEN Crème

Speciaal voor hem: NIVEA MEN Crème

Grote ergernis bij vrouwen is toch wel dat de mannen ongevraagd je spullen in de badkamer gebruiken! Ik weet zeker dat ik niet de enige ben en ik kan wel talloze voorbeelden opnoemen. Dan ligt mijn dagcrème weer open, of ineens is mijn halve potje leeg of nog erger mijn product is helemaal verdwenen en zit lekker bij meneer in het toilettasje. Tijd om hier een eind aan te maken! Speciaal voor mannen is er de NIVEA MEN Creme, een crème die de mannen overal voor kunnen gebruiken.

Speciaal voor hem: NIVEA MEN Crème

Eerlijk is eerlijk, mannen gebruiken liever niet al te veel producten. Tenminste als ik naar onze badkamer kijk ligt het bezaaid met potjes en flesjes van mij en Danny heeft alleen zijn aftershave en een tube gel voor zijn haar. Maar ook mannen hebben verzorging nodig en dan zijn mijn crèmes ineens wel heel interessant. Als meneer last heeft van een droge of trekkerige huid pakt hij er zonder pardon mijn dagcrème bij. Waar wij netjes een erwtje gebruiken voor ons gezicht gebruikt meneer het liefst het hele potje, weg dagcrème. En zo kan ik nog wel een paar voorbeelden geven, jullie vast ook.

Speciaal voor hem: NIVEA MEN Crème

Maar nu is het klaar met dat gedonder, ik ben het zat. Ik deel alles met liefde, maar niet op deze manier. Het is tijd dat meneer zijn eigen boontjes gaat doppen en wel met deze super handige NIVEA MEN Creme! Een flink blik met maar liefst 150 ml wat geschikt is voor het gezicht, lichaam en de handen. Dit is gewoon wat mannen nodig hebben en overal voor kunnen gebruiken! Want uit het onderzoek van NIVEA MEN is ook gebleken dat 1 op de 3 Nederlandse mannen behoefte heeft aan één complete crème voor gezicht, lichaam en handen.

Speciaal voor hem: NIVEA MEN Crème

Op de achterkant van het blik vinden we duidelijke informatie over het product. Het is een hydraterende crème die de huid onmiddellijk beschermt tegen uitdroging. Het is speciaal ontwikkeld voor mannen, want die hebben toch andere behoeftes en verzorging nodig. Wist je trouwens dat de huid van de man gemiddeld 20% dikker is dan die van de vrouwen? Dat heeft dus een hele andere verzorging nodig. En super handig, het is een crème die je overal voor kunt gebruiken. Wel zo handig, want mijn vriend snapt al niet waarom ik tien flessen en potjes heb staan in plaats van één product.

Speciaal voor hem: NIVEA MEN Crème

De crème heeft een vertrouwde NIVEA geur met een mannelijk tintje. Zelf vind ik hem erg lekker ruiken, maar wel erg mannelijk. Het is een lichte crème die niet vet aanvoelt en een zachte matte huid achterlaat. Even een paar kenmerken op een rijtje over de NIVEA MEN Creme:

  • voor gezicht, lichaam en handen
  • trekt snel in
  • plakt niet
  • hydrateert de huid
  • beschermt de huid tegen uitdroging

Speciaal voor hem: NIVEA MEN Crème

Tijd om dit grote blik voor hem klaar te leggen in de badkamer, het kan in ieder geval niet missen! Danny test de crème meteen enthousiast uit – lees lekker uitgebreid smeren – op zijn gezicht. De crème voelt heel zacht aan op zijn gezicht en de geur vindt hij erg prettig. Hij smeert makkelijk uit en de huid voelt meteen zacht en soepel aan.

Speciaal voor hem: NIVEA MEN Crème

Hij belooft vanaf nu mijn crèmes met rust te laten en zijn eigen NIVEA MEN Creme te gaan gebruiken, missie geslaagd dus! Ik blij, hij blij!

Speciaal voor hem: NIVEA MEN Crème

Dus ben jij het ook zat dat je vriend, vader of broer aan je crème zit? Maak er dan nu heel makkelijk een einde aan met de NIVEA MEN Creme! Een handige basic crème die speciaal gemaakt is voor de behoeftes van de man. En helemaal leuk is dat Vaderdag er binnenkort aan komt, heb je meteen een leuk cadeau voor hem! De NIVEA MEN Creme van 150 ml kost € 4,99 en is te koop bij onder andere de Kruidvat, Albert Heijn en Etos. Lijkt het jullie wat zo een aparte crème voor je vriend, man, vader of broer?

Dit is een gesponsord artikel

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Mijn man heeft nog nooit iets van mij gebruikt, haha. Hij gebruikt de hele serie van L’Oreal Men Expert. Ik vind die reclame van Nivea zo irritant, alleen dat is al reden om het niet te proberen (eigenwijs he). Overigens vind ik het wel vreemd dat je die crème voor het hele lichaam kunt gebruiken, dat doe ik zelf ook niet, en vind ik voor mannen dus net zo vreemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *