Search
Close this search box.

Spannende Halloween nail-art!

 photo Nail4_zps07552913.png

Door Marissa: 31 Oktober is het weer Halloween en voor diegenen die het vieren of misschien een leuk feest hebben met een Halloween-thema heb ik een bijpassende, niet al te moeilijke, nailart gemaakt! Ik heb kleuren gebruikt waarvan ik denk dat de meesten van jullie die wel in huis hebben.

Marissa maakt vanaf nu nail-arts voor byAranka! Marissa heeft ook haar eigen blog vol met prachtige nail-art en haar prachtige lange nagels maken het helemaal af. Wil je nog meer nail-art zien? Volg dan haar Instagram account!

Wat heb ik gebruikt:
– Een grijze nagellak
– Een witte, zwarte en rode acrylverf
– Sponsjes
– Dottingtool
– Nailartkwastje
– Base-/topcoat

 photo Nail_zps55d14449.png

Eerst heb ik een basecoat aangebracht en daarna 2 laagjes grijze nagellak. Dit is de Essence nailart twins ’02 Romeo’. (Volgens mij uit de oude collectie en niet meer verkrijgbaar…)

 photo Nail1_zps5d19bdd4.png

Breng wat rode acrylverf op je sponsje aan, of rode nagellak en ‘stempel’ als het ware het grootste gedeelte er eerst even af op een papiertje. We gaan voor een beetje een bloederig effect, dus dit hoeft echt niet netjes! Je kunt in beide hoeken van je nagel wat aanbrengen.

 photo Nail2_zps8e413c27.png

Voor de spinnenwebben maak je 1 lange verticale streep over je nagel, ik heb ervoor gekozen om niet tot het uiteinde van mijn nagel te gaan, maar het staat je natuurijk vrij om dat wel te doen. Als je deze lijn hebt gemaakt, maak je aan beide zijden nog zo’n lijn, maar dan iets korter. Ik heb hiervoor witte acrylverf en een nailartkwastje gebruikt, maar een witte striper kan ook!

 photo Nail3_zps6fdfc04c.png

Om de 3 lijnen die je net hebt gemaakt met elkaar te verbinden, maak je er tussenin kleine boogjes. Daarna pak je je dottingtool om een spinnetje te maken. Maak 1 grote stip voor het lijfje en 1 kleine stip voor het hoofd van de spin.

 photo Nail4_zps07552913.png

Maak het spinnetje compleet met pootjes en oogjes. Breng tot slot een topcoat aan op je nagels en je bent klaar.

Zoals je ziet is het heel gemakkelijk te maken en het effect is super leuk! Gaan jullie deze nail-art namaken met Halloween? Happy Halloween!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *