Search
Close this search box.

Spam je blog!

Hoe leuk is het om je bezoekersaantallen te zien stijgen? Uit ervaring kan ik spreken dat dat wel één van de leukste dingen zijn die er zijn. Alleen aan nieuwe bezoekers komen is soms moeilijker dan je denkt, daarom mag je vandaag lekker spammen! Het is al een hele tijd geleden dat ik dit heb gedaan, maar ik ben wel benieuwd naar jullie blogs en misschien krijgen jullie er zo nog wel nieuwe bezoekers bij!

Volgens mij hoef ik er weinig over uit te leggen, maar houd het wel netjes! Vertel even iets over jezelf en waar je blog over gaat. Je link kun je erbij plaatsen, maar dan kom je nog wel eens in de spam terecht, dus als je de link in het bijbehorende vakje plaatst komt het ook helemaal goed, volgens mij weet iedereen wel als je op je naam klikt je naar je blog toe gaat ;).

Heel veel spam plezier en hopelijk levert het heel wat nieuwe bezoekers op en ik ben ook altijd opzoek naar leuke en nieuwe blogs!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

183 reacties

 1. Super leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Denise en op http://www.beautybydenies.nl post ik dagelijks minimaal een artikel over beauty, fashion of lifestyle. Ik ben gek op ploggen en neem jullie graag een dagje mee in mijn drukke studentenleven. Afgelopen week heb ik mijn eigen bedrijf gestart en ik vertel jullie ook graag over alle voor- en nadelen! Ik zou het super vinden als je eens een kijkje neemt op m’n blog. Tot dan! Liefs, Denise

 2. Yaay, wat leuk dat we eens mogen spammen! Mijn blog Younique (*klik op naam*) staat bomvol kleurrijke DIY’s, vrolijke vondsten en akward moment. Komen jullie even langs om ‘hoi’ te zeggen :-)?

 3. Wat lief dat we mogen spammen! Mijn naam is Anneloes en ik schrijf wekelijks ongeveer 4-5 keer op mijn beautyblog http://www.beautycloud.nl/ ! Hier vind je alles over beauty: van reviews tot tutorials en van previews van nieuwe collecties tot (kleurrijke) looks! Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen ♥

 4. Jaa spammen! Leuk, lief, dankjewel!

  Ik blog op http://www.beautynspice.nl over beauty (hence the name haha). Ik focus me vooral op review en looks, en daar ligt ook echt mijn passie. Ik vind het heerlijk om te experimenteren met kleur, maar een look wel draagbaar (voor zo ver dat kan natuurlijk) te houden. Vandaag is er een pictorial online gekomen van een look die prima met kerst en oud & nieuw gedragen kan worden! Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

 5. Heel erg leuk dat we mogen spammen! Ik ben Deniece en ik blog op http://www.missbeautybudget.nl en daar vertel ik graag over beauty, lifestyle en andere leuke dingen van het leven. Jezelf mooi voelen of mooi maken, hoeft niet duur te zijn en daar kan je alles over lezen op Miss Beauty Budget!

 6. Wat aardig van je dat we hier mogen komen spammen voor ons blog.
  Ik hou van beauty, fashion en fotograferen.
  Had gisteren weer nieuwe posts geplaatsd.
  Ik zou het leuk vinden als jullie er een kijkje nemen…….

  Tot ziens Xoxo

 7. Leuk!
  Ik heb twee blogs, ja, een beetje overdreven, I know. Maar ik ben vast niet de enige.
  Mijn eerste blog is http://www.doornathalie.nl Hierop schrijf ik vanalles over mijn creatieve uitspattingen, veelal in de keuken, maar ook op schrijfgebied of andere zaken.
  Mijn andere blog is http://www.tijdgezocht.nl Hierop schrijf ik over hoe ik altijd te weinig tijd heb en dat ik wil zoeken naar manieren om mijn tijd beter in te delen. Lezers kunnen persoonlijke verhalen van mij verwachten, maar ook praktische tips over hoe je tijd kunt besparen.

 8. Allereerst leuk dat we mogen spammen op je blog. Mijn blog gaat niet over beauty. Nee gewoon simpel over dingen die ik meemaak en waarvan ik denk dat is best leuk om te lezen. Simpel, maar niet minder leuk denk ik dan. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje willen nemen :)

 9. Superleuk dat we mogen spammen! Dankjewel daarvoor!

  Hoi allemaal,
  Mijn naam is Wendy en ik ben 19 jaar oud. Op het youtube-kanaal ‘ChristenenNL’ upload ik elke zondag een video over het Christendom. De video’s gaan o.a. over inspirerende personen uit de Bijbel, Bijbelverhalen en over geloven in de 21e eeuw.
  Ik zou het heel leuk vinden om daar andere Christenen te onmoeten!
  Ik heb trouwens ook een Christelijke blog: http://www.wendyestherx.wordpress.com.

  Ook heb ik een beauty, fashion en lifestyle blog: http://www.wendyxesther.wordpress.com

  Kom gezellig langs! Het lijkt me leuk om je te ontmoeten.
  Liefs, Wendy

 10. Leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Lieke, ik ben 23 jaar oud en mijn blog heet Make It Personal (http://blog.make-it-personal.nl) Ik schrijf voornamelijk over boeken maar ook over persoonlijke dingen, films, beauty, DIY’s en ga zo maar door! En ook houd ik eens in de zoveel tijd een winactie, dus komt zeker even kijken :D

 11. Ontzettend leuk dat we mogen ‘spammen’! Ik ben Asmahane, het Marokkaanse gezicht achter Lovely Modesty. Ik ben een jonge, werkende mama met een grote liefde voor schrijven. Ik blog op mijn manier over mama zijn, lifestyle, beauty, recepten, kortom; alles wat de hedendaagse dame bezighoudt! :-)

 12. Wat leuk dat we mogen spammen! Ook altijd een goede manier om nieuwe blogjes te ontdekken :)

  Ik ben Astrid, en mijn blog heet Adriana Moja, een koosnaampje dat mijn vriend ooit voor me bedacht heeft. Ik ben vrij actief en probeer elke dag een nieuwe post online te zetten. Mijn posts gaan over vanalles, maar de basis ligt bij cosmetica. Ik heb een zwak voor budgetmerken en onontdekte pareltjes, palettes en waxmelts.

  Momenteel is er ook een winactie gaande met heul veul budgettoppers van onder andere Balea en p2!

  Natuurlijk kijk ik dadelijk gelijk naar jullie blogs!

  Liefs,

  Astrid
  http://adrianamoja.blogspot.nl/

 13. Leuk dat we mogen spammen, zo vind ik vaak ook zelf een nieuwe leuke blog!
  Mijn blog Beauty Therapy gaat voornamelijk over beauty, ik ben er dol op namelijk. Ook kun je er nog wat artikelen vinden die gerelateerd zijn aan fashion en sporten.
  Neem gerust een kijkje!

 14. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 15. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en mijn blog heet gek op make-up. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over één van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, als je het leuk vindt, kun je me volgen op verschillende social media kanalen, alle buttons vind je rechts op mijn blog! :)
  Liefs Mariëlle

 16. YAY! Ik blog voornamelijk over beauty (budget producten), lifestyle en fashion maar in mijn archief kan je nog veel meer onderwerpen vinden. Niet iedereen kan zich immers chanel veroorloven en ik ook niet dus ik vind het leuk om reviewen te schrijven over producten die betaalbaar en van goede kwaliteit zijn. Tegenwoordig review ik ook steeds meer over wat duurdere producten, ook dit vind ik leuk om te doen, want wie wilt zich nou niet een keer verwennen met een wat duurder product? Alsnog blijf ik een grote budget liefhebber. http://www.inspiiredbylife.nl

 17. Wat lief dat we even kunnen spammen. Mijn blog heet Make Me Blush. Het is een beautyblog met vrijwel dagelijks een nieuw beauty gerelateerd artikel. Ik zou het heel leuk vinden als je even een kijkje kwam nemen :)

 18. Wat leuk zo’n spam artikel! Mijn naam is Margot, ik ben 26 jaar en blog nu fulltime op My Simply Special. Dit is een blog vol met tips en inspiratie voor het dagelijks leven van een jonge vrouw. Een mooie outfit samenstellen, iets lekkers op tafel zetten, je haar mooi opsteken of een slaapkamer knus inrichten? Dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Hoe je jouw leven Simply Special kan maken lees je hier!

 19. Hoihoi, wat ontzettend lief dat we mogen spammen! Dankjewel! Op http://www.beautyjuf.nl schrijf ik dagelijks over alle ins&outs rondom beauty, make-up en nagellak. Iedere maandag en woensdag verschijnt er een uitgebreide review over een lipstick en/of nagellak. Ook geef ik je zo nu en dan een kijkje in mijn leventje. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs op mijn blog! Liefs Marloes

 20. Wat ontzettend lief dat we mogen spammen! Ik schrijf op betweensaladsandsweets 3 x in de week, er komt sowieso elke week een food artikel online en verder heb ik het over dingen die mij bezig houden. Beauty, lekker eten, winkelen, vriendinnen etc etc!

 21. Leuk dat we mogen stammen! Ik heb een site over alles wat vrouwen leuk vinden, beauty reviews, looks, persoonlijke artikelen en meer! Mocht je dat leuk vinden, neem vooral een kijkje als je het leuk lijkt!
  Liefs, Elize
  Wwworden.girlonthewhitebike.nl

 22. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Dana, international business studentje en blogger op http://www.dcjournal.nl. Mijn blog gaat over van alles en nog wat, van mac lipsticks tot studie updates! Elke 2 dagen komt er een artikel online en veel plezier op mijn blog! <3

 23. Heel lief dat we mogen spammen! Mijn blog is http://sarahdiseblog.blogspot.com ! Mijn eigen paradijsje waar ik voornamelijk over beauty schrijf (reviews, hauls, wishlists,…), maar ook persoonlijke dingen of andere passies (eten, fashion…) met jullie deel, steeds met een vleugje humor (of dat is toch de bedoeling!;)) Ik zou het erg fijn vinden mochten jullie eens een kijkje nemen!

 24. wat leuk dat we dit mogen doen! Ik deel op mijn blog allerlei DIY’s voor in huis en inspiratie met verschillende materialen (denk aan takken of leer) of voor verschillende doeleinden (kerst of waxinelichthouders) er is zoveel te doen en het is zo leuk om zelf iets persoonlijks toe te voegen aan je interieur! Klik dus op mijn naam en neem een kijkje! Iedereen kan het maken en het hoeft echt niet veel te kosten!

 25. Wat aardig! Nou, mijn blog is eigenlijk ‘gewoon’ een website met info over en schrijfsels van mij. Ik schrijf namelijk boeken en columns, over actuele en vaak gevoelige onderwerpen. Deze schrijf ik voor diverse websites en online magazines, maar dus soms ook op mijn eigen website. Beautyartikelen schrijf ik alleen voor andermans blog. :-)

 26. Spammen is altijd leuk! Ik ben Desiree, 23 jaar, getrouwd en mama van een prachtige zoon (21 maanden) en een prachtige dochter (2 maanden). Ik blog over mijn leven en alles (nou ja niet alles) wat daarbij komt kijken.

 27. Leeeeuk!! Op fashionbeautydaphne vind je alles wat een 22jarige bezig houdt. Maar vooral outfit of the days en beauty artikelen. Kom je een kijkje nemen?

 28. Ah, altijd leuk, zo’n artikel! Vooral de reacties zijn dan leuk om te lezen natuurlijk!
  Zelf heb ik ook een blog, deblogster.wordpress.com, maar ik update niet meer op mijn blog. Wel op snapchat! Als je me op snapchat volgt onder de naam ‘mybeautysnaps’ zul je enkele keren per week een beautygerelateerd snapchatverhaal zien, bijvoorbeeld een review, of een LOTD. Allemaal met snapchatfoto’s, dus dat is om snel, lekker tussendoor te bekijken :)
  Liefs,
  mybeautysnaps

 29. Wat leuk & lief ook van je! Sommige lezers van jouw blog zullen mij wel kennen, maar ik blog over het leven van een Single girl. Je vind er bizarre dating stories, verhalen over mijn Mr. Big en ik geef je een kijkje in mijn leven als allround make-up artist.

 30. Leuk, ik doe mee! Mijn blog heet TypischJanneke.nl en dit is een beauty- en lifestyleblog met af en toe een diy. Ik ben nog niet zolang aan het bloggen, dus meer bezoekers zijn meer dan welkom.

 31. Wat lief dat we mogen spammen! Mijn blog is: http://www.itruelyme.nl

  Nederlandse beautyblog waar je meer dan alleen beauty vindt. Lees hier dagelijks artikels over make-up reviews, fashion, lifestyle en inner beauty. Sinds ik de diagnose Coeliakie (glutenallergie) kreeg op 08-10-2014, probeer ik ook daar meer over te delen. Mijn motto: Being beautiful in my own way ♥! Alles over wat ik leuk vind om te doen, om te zien en om te lezen.

  Het zou ontzettend gaaf zijn als je een keer een kijkje komt nemen op mijn blog!

 32. Ik ben Elsbet, en http://www.laviepure.be is mijn persoonlijke Life & Style blog waar ik iedere woensdag en donderdag (+soms nog een extra dag) een artikel over beauty, lifestyle, fashion of food op post. Dat doe ik met enorm veel passie en plezier. Ik zou het dan ook superfijn vinden moest je eens een kijkje nemen en eventueel een reactie achterlaten. Enjoy! XOXO

 33. Ik heb zelf niet echt een blog, maar schrijf wel meermaals per week voor die van mijn beste vriendin Veronique. Je kan ons vinden op http://verodoesthis.blogspot.be
  Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als je een kijkje wil nemen, en nog leuker als je ons zou gaan volgen! :-D

  We schrijven over erg uiteenlopende dingen, waar beauty en lifestyle de lichte overhand nemen. Maar we schrijven ook over ons eigen leven, films & muziek…
  Kortom, een erg gevarieerde blog die het bekijken waard is! ;-)

 34. Jeej eindelijk:) nou hier mijn persoonlijke /fashion beauty blog bylauraisabelle.blogspot.com , ik ben nog maar net begonnen en geniet er met alle plezier van neem gerust een kijkje in mijn internet wereld
  Liefs laura

 35. Nice! Op mijn Belgische blog vind je alles over beauty maar ook meer persoonlijke artikelen. Qua beauty komen er reviews, shoplogs, nagellakswatches en nog meer leuks voorbij. Kom zeker eens kijken :-)

 36. Altijd fijn als het een keertje mag :)
  Mijn blog is http://www.cestquilafille.be Het is een persoonlijk lifestyle blog en ik probeer de laatste tijd vooral de focus te leggen op food en travel: hotspots, receptjes, reviews van leuke concepten, reisverslagen en persoonlijke verhalen. 1 à 2 keer per week komt er een nieuwe post. Ik ben blij met elke nieuwe bezoeker :)

 37. Wat lief dat we mogen spammen op je blog! Ik vind dat je echt een super leuke blog hebt en over leuke dingen schrijft! Ik ben sinds een week een blog begonnen en vind het super leuk. Ik schrijft over beauty, fashion en lifestyle en probeer elke dag wat te plaatsen. Het zou leuk zijn als jullie een kijkje willen nemen op mijn blog. http://Www.happymakesbeauty.wordpress.com
  Liefs Rochelle x

 38. Leuk initiatief! Ik ben net weer verder gegaan met mijn blog. Hij is te vinden op peachperfectbyalice.WordPress.com. mijn blog is uniek in feit dat ik eigenlijk alleen maar reviews van beautyproducten plaats. liefs, Alice

 39. Hoihoi, mijn naam Is dieuwertje en sinds een paar maandjes heb ik een blog waarin ik de geslaagde en minder geslaagde recepten uit mijn keuken deel. Ik hoop hiermee mensen te inspireren tot het maken van een lekkere maaltijd of snack

  Liefs,

 40. Lief dat we mogen spammen! Ik ben Marlayne, 14 jaar oud en ik schrijf dagelijks artikelen voor op mijn bymarlayne.nl. Dit doe ik met veel plezier en ik zou het heel leuk vinden als je eens een kijkje zou willen nemen.

 41. Hoi! Leuk dat we mogen spammen! Zelf blog ik pas een paar maandjes op Sax and the Pretty.nl, waar ik als saxofonist en student aan het Conservatorium van Amsterdam schrijf over beauty & fashion, muziek en daarnaast schrijf ik columns over alles wat me in het dagelijks leven opvalt, irriteert of blij maakt. Ook de gênante momenten komen helaas ruim aan bod. Verder neem ik je mee naar mijn concerten en laat je zien hoe hoog mijn hakken zijn ;) Vorige week ben ik ook een gelijknamig YouTube kanaal gestart en begonnen met vloggen. Misschien kom ik je eens tegen op mijn blog! groetjes, Femke

 42. Hoe leuk en lief. Ik hou van spammen om een legale manier en maak hier dan met veel plezier gebruik van. Ik ben een 35 jarige die schrijft over alles wat het leven nog mooier maakt.

 43. Ik maak hier eventjes gebruik van aangezien ik een aantal weken ‘out’ was :)
  Op mijn blog vind je beauty & fashion, reviews, persberichten en af en toe some personal stuff.
  Kom zeker eens langs!!
  http://beautytalk.be
  Eefje

 44. Ik ben boekblogger op http://leesdame.nl Een blog voor jong en oud en deze maand geef ik wat extra aandacht aan sprookjes omdat december daar een gepaste maand voor is. Verder vind je leeservaringen en andere (persoonlijke) artikelen omtrent boeken op mijn blog.

 45. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Ilse en blog sinds 1,5 jaar over alles wat met nagels en nailarts te maken heeft. Reviews van nagelproducten en persberichten komen ook aan bod! Neem eens een kijkje op mijn blog, misschien zie ik jullie daar wel!

 46. Wat lief dat wij mogen spammen! Ik ben een Belgische blogster – Melissa en blog op mijn persoonlijk blog mellavieee.be . Omdat ik in mijn laatste jaar van mijn bacheloropleiding zit is het niet altijd evident om dit te combineren met bloggen. Maar toch probeer ik op regelmatige basis een artikel te plaatsen. Ik zou het fijn vinden moest je een bezoekje brengen. Liefs Melissa x

 47. Leuk leuk leuk!
  Ik blog zo goed als dagelijks (en soms 2 artikelen!) op http://doormariska.nl waar ik schrijf over lifestyle, beauty en andere dingen die ik erg leuk vind. Ook vind ik het leuk om bezoekers blij te maken met een leuk cadeautje dus je kunt er ook regelmatig een leuke winactie vinden van bijvoorbeeld een MAC Lipstick naar keuze!
  Ook komt er volgende week een ‘Santa’s Surprise Week’ online met iedere dag een leuke winactie!

  Tot snel op http://doormariska.nl

 48. http://dailybreakfast.nl/

  Ik (Kim) ben Daily breakfast gestart op 19 Augustus 2013. Ik zat niet lekker in mijn vel en wilden mijn verhalen kwijt, daarom besloot ik een lifestyle blog te starten met af en toe wat artikelen. Mijn blog werd steeds een beetje groter en langzamerhand kwamen er meer artikelen online van beauty en fashion, mijn grote passie. In Juni 2014 zocht ik een helpende hand en bood Brittany zich aan, super leuk. Ik ken Brittany al langer omdat wij schoon nichtjes zijn. Haar vriend is de neef van mijn vriend. Onze lifestyle blog is ondertussen veranderd in een echte beauty, fashion & lifestyle blog. Wij halen er super veel plezier uit om dingen op de blog te schrijven en met jullie te delen. Jullie reacties raken ons daarom ook elke keer weer. Wij vinden het leuk om hard voor de blog te werken en steeds beter te worden en tips mee te pakken van iedereen. Wij hebben sinds kort Youtube helemaal ontdekt en halen hier veel plezier uit.

 49. Dan gooi ook ik mij er even tussen natuurlijk.

  Mijn naam is Lucinda en mijn blog is mijn eigen stukje wonderland, met alle gekkigheid die daar bij komt kijken. Ik heb het best gezellig en schrijf precies wat ik denk. Op dit moment is het voornamelijk beauty wat de klok slaat, maar ik ben druk op zoek naar een balans tussen ook de andere dingen die mij interesseren. Ik zou het super tof vinden als je ook eens een kijkje komt nemen. xxx Lucinda

 50. Leuk! :D Mijn naam is Joni, ben 26, woon in België en ben net afgestudeerd als psychologe. Ik blog in het Engels op http://www.styleevolves.com over beauty, fashion, lifestyle… Alles wat me interesseert! Op vrijdag heb ik de vaste rubriek Fandom Friday en momenteel ben ik bezig met gedurende de advent 25 dagen lang (van 1 tot 25 december, dus) elke dag een artikel te posten!

 51. Mijn naam is Kim en ik ben 21 jaar. Mijn blog staat in het teken van dankbaarheid en de mooie dingen in het leven. Ook blog ik over persoonlijke dingen, fotografie, video en andere dingen die ik graag met jullie wil delen!

 52. Fijn dat we weer mogen spammen!!:)
  Ik ben marjolein van http://www.liefsmarjolein.nl en op mijn blog wil ik jullie mooie beauty spulletjes maar ook hier en daar een lekker receptje of een artikeltje over mode of interieur laten zien. Een van alles wat blogje dus maar wel met het grootste oog op beauty want daar ligt mijn grootste passie. Let my blog speak for it self en neem een kijkje!:) zie je daar!
  Liefs, Marjolein

 53. Hallo Allemaal! Ik ben Marthe en ik blog pas sinds héél kort. Ik schrijf gedetailleerde reviews over (budget) beauty producten. Ik ben druk bezig om mijn website verder te ontwikkelen en zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Bedankt dat we mogen spammen! mijn website is: normalbeauty.wordpress.com

 54. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ga zeker ook een kijkje nemen op de andere blog die hier in de reacties staan :)
  Mijn naam is Amanda en ik ben nog maar pas begonnen met bloggen op htpp://amandaah.nl Op mijn blog schrijf ik over beauty, muziek en lifestyle. Ik vind make-up heel leuk, dus daar schrijf ik graag over. Ik bezoek graag naar concerten en in de kleine maand die ik nu blog staan er al twee concert recensies online. Verder deel ik recepten en film recensies. Neem vooral een kijkje op mijn blog :)

 55. Wow! Wat een hoop reacties zeg, ik vind het zelf ook altijd leuk om hier doorheen te scrollen en nieuwe blogs te ontdekken :’)

  Zelf blog ik omdat ik het gewoon heel erg leuk vind, soms persoonlijke berichtjes, wat outfits en soms zelfs recepjes! Ik moet ook even zeggen dat ik jouw kookfilmpjes en artikelen die zo nu en dan tussendoor komen echt leuk vind, mag je van mij vaker doen!

  Dan nu toch echt over mijn blog, zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen (:

 56. Leuk! Mijn naam is Kimberley en ik schrijf veel over beauty op Beyoutiful-lifestyle. Ook doe ik aan het Kayla Itsines fitness programma en ben dus druk bezig met afvallen. Ik hou om de twee weken bij hoe dit gaat en wat de resultaten zijn. Ik zou het super leuk vinden als jullie even een kijkje nemen <3 Klik maar op m'n naam XOXO

 57. Wat leuk zeg! Ik ben Natasja en ik blog nu zo’n 1,5 jaar. In eerste instantie was ik een beautyblogger, maar sinds kort noem ik mezelf toch meer een happy beauty blogger. Wat dat inhoud lees je uiteraard op mijn blog http://www.beautyflamenatasja.nl.
  Als je zo lief bent om een bezoekje te brengen, laat je dan ook even een reactie achter? Kan ik meteen jouw blog bezoeken (als je die hebt dan ;))

 58. Superleuk dat je dit doet! Mijn blog heet http://www.misscraftsy.nl/ en dit is jouw inspiratieblog voor een happy & healthy lifestyle. Geniet van gezonde recepten, artikelen over (inner) beauty en een healthy lifestyle en volg mijn weg naar het fit worden.
  Iedereen die graag gezond en gelukkig wil leven, maar niet weet hoe of een oppepper nodig heeft, kan hier (hoop ik!) veel inspiratie vandaan halen. Doe jij gezellig met me mee?

 59. Haha wat leuk dit! Ik ben pas sinds kort bezig met bloggen. Ik ben sinds kort de vaste OOTD fotografe van een vriendin en zij heeft me gemotiveerd en geïnspireert om ook zelf een blog te beginnen! Ik plaats hier hersenspinsels en OOTD artikelen. Mijn blog is: wwww.loesblogt.wordpress.com

 60. Hi! Bedankt voor de mogelijkheid tot legaal spammen:)

  Zo’n 2,5 jaar geleden ben ik begonnen met mijn blog (http://www.livelifeblog.nl) In eerste instantie om over beauty te bloggen want dat is wat ieder meisje leuk vind. Inmiddels ben ik erachter gekomen dat mijn interesses breder zijn dan alleen beauty en is mijn blog met mij meegegroeid. Daardoor is mijn blog denk ik net iets anders dan de meeste andere blogs. Ik probeer dicht bij mijzelf te blijven in mijn artikelen en daardoor variëren de artikelen van (natuurlijk een beetje) beauty, lifestyle, persoonlijk, interieur maar ook naar gadgets, musthaves en vooral positiviteit!

  Ik zou het heel erg leuk vinden als jij/jullie een kijkje zouden nemen op mijn blog. En wie weet, nog vaker terug te komen.

  Fijne pakjes avond!
  XoXo Melanie

 61. Fijn om te mogen komen spammen!!
  Ik ben Isabelle en ben nog niet zo lang geleden opnieuw beginnen bloggen op Lifestyle Isabelle. Ik schrijf vooral over lifestyle, maar er komen ook regelmatig beauty en fashion artikels online!
  Ik zou het zeker fijn vinden als jullie kwamen kijken!!
  lifestyleisabelle.wordpress.com

 62. Er is inderdaad niets leukers dan stijgende cijfers, ik kan er uren naar kijken haha.

  Geen idee of je mijn online magazine al kent, http://www.likeandlove.nl, maar anders bij deze:

  Like & Love (it!) haalt voor jou de krenten uit de pap. En scheidt het kaf van het koren. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog eens doen voor het te laat is? Like & Love (it!) geeft je de beste tips. Het is een kwestie van liken. En loven!

 63. Heey wat lief dat we mogen spammen. Ik heb 1 grote ambitie: schrijven en interviews afnemen. Ik wil dan ook journalist worden. Hier schrijf ik over op mijn blog. Oja! Een kleinigheidje, ik ben nu bezig met een winactie, dus doe snel mee! Het stemmen eindigt in week 52!

  Heel veel liefs,
  Marit

 64. Yay! Dat is leuk! Ik blog al bijna 5 jaar op BeautyAddicts.nl. Voornamelijk over beauty, maar ook over fashion en lifestyle. Af en toe komt er ook een receptje voorbij, zoals vandaag een recept voor kruidnoten!

  Ik zou het erg gezellig vinden als je even een kijkje komt nemen :)

 65. Wat lief dat je ons een kans geeft ons blog in de spotlight te zetten, Die kans kan je niet laten liggen, zou ik zeggen.Zelf heb ik sinds een niet al te lange tijd een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf. Dit kan dus echt over verschillende onderwerpen te gaan…..De blogjes zijn geschreven vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit zo uitgebreid mogelijk te beschrijven Ze zijn mijn persoonlijke beleving, waarin je dit soms ook in de details terug kunt vinden…
  Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl
  Groetjes Petra

 66. Leuk! Spamtijd!
  Ik blog op http://www.azarabeauty.nl. Iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag komt er een artikel online en op zaterdag een filmpje.
  In eerste instantie vond ik het leuk om te bloggen over beauty, maar inmiddels is het uitgelopen naar beauty, lifestyle, food en een beetje fashion. Eigenlijk precies wat ik op dat moment leuk vind.
  Misschien niet heel speciaal en er zijn duizenden blogs die hetzelfde concept hebben, maar het gaat mij vooral om hoe ik me voel bij bloggen. Bloggen was voor mij een bezigheidstherapie in moeilijkere tijden en nu ik me beter voel word ik nog steeds erg rustig van een dagje bloggen. Heerlijk!
  Leuk als je een kijkje zou komen nemen :) xxxx

 67. Deze persoonlijke beauty blog bestond alweer 4 jaar in oktober 2014! http://femketje.nl/ gaat over alles wat mij bezighoudt: van beauty, make-up, enorm veel nagellak en lifestyle met een lading gekkigheid tussendoor, tot mijn 2 katers, fotografie en modellenwerk. Er worden vooral veel reviewartikelen gepost (sowieso altijd 1 om 5:00 ‘s ochtends, en een mogelijk 2e artikel in de middag) en vaak ook winacties om al mijn lieve lezers te bedanken! :D

 68. haha wow al super veel reacties!
  Super tof dat je ons dit laat doen Aranka! Er Hebben dus al veel gebruik van gemaakt haha. Wil ik ook!

  Sinds afgelopen oktober blog ik ook op mijn blog http://www.liefsmarieke.nl een site waar ik alles deel wat ik zo leuk vind in het leven. Dat kan bijvoorbeeld gaan over beauty, boeken, series en zelfs soms wat psychologie. Ik word echt onwijs enthousiast van het bloggen en het maakt mij echt heel blij. Ik probeer ongeveer om de dag een blog te plaatsen en dat lukt prima tot nog toe! Meer lezers is natuurlijk altijd heel leuk, dus kom vooral eens kijken :)

 69. Hee
  Hopelijk mag ik ook van de gelegenheid gebruik maken om hier een hele leuke webshop onder de aandacht te brengen, aangezien bloggende meiden wel in mijn doelgroep passen en ik mijn webshop pas net geopend heb. Ik ben dus ook op zoek naar een groter bereik met mijn webshop. Mijn webshop is http://www.milouzzi.nl waar ik exclusieve lederen armbanden verkoop. Iedere zes weken komt ik met een nieuwe collectie armbanden die helemaal bij dat moment passen. Zo heb ik op het moment een collectie met glitter armbanden omdat je outfit niet zonder kan tijdens de feestdagen. Neem gerust een kijkje of like onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en leuke acties en aanbiedingen.

  Liefs Milouzzi

 70. Leuk! Mijn naam is Steffi en ik blog sedert 2008 op mijn beauty blog http://www.beauty-treasures.be . Ik blog regelmatig over alles wat te maken heeft met make up, beauty en verzorging. Ik maak reviews, tutorials en filmpjes, looks en schrijf ook af en toe over eten (makkelijke receptjes).

  Ik zou het super vinden mocht je een keertje langs komen!

 71. Hi!! Mijn naam is Amelie en samen met vriendin Anne schijf ik op AA Beautyaddicts. We schrijven over beauty, met name veel make-up. We schrijven eerlijke en uitgebreide reviews, maar komen onze favorieten langs, tips, looks en how-to’s. Voor iedereen staat er wel iets, ook als het gaat om low budget of high end. Kom zeker eens kijken!!

 72. Dit blijft altijd een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken! Zelf ben ik Nikki en heb ik twee blogs. Als eerste heb ik mijn blog The Joyful Things In Life (http://thejoyfulthingsinlife.blogspot.nl/). Hierop post ik over de dingen die ik leuk vind in het leven. Op dit moment is beauty een grote passie van mij. Ik probeer elke dag een artikel online te krijgen waarvan het twee keer in de week een video bevat.
  Omdat ik lezen ook erg leuk vind ben ik ook begonnen met een boekenblog, Books With A Beauty Chick (http://bookswithabeautychick.blogspot.nl/). Hierop komen recensies van de boeken die ik heb gelezen, wishlist, shoplogs etc. Hiervoor heb ik nog geen vast schema, maar komt er gewoon een artikel online wanneer het uitkomt. Neem vooral even een kijkje en laat een reactie achter als je langs bent geweest! :)

 73. Wat lief van je dat je deze mogelijkheid biedt! Ik ben sinds een paar dagen begonnen met bloggen, dus dit is super. Mijn blog is geschreven in het engels zodat hij internationaal bereikbaar is. Ik wil graag schrijven over “beauty” en daar bedoel ik niet alleen make-up mee. Ik zie graag de “beauty” in alles. Ook probeer ik mijn mening over producten te geven en andere daarmee te helpen. Dus neem leuk een kijkje op mijn blog: http://www.beautywithmaxime.blogspot.com en houd me in de gaten!

 74. Lief dat we mogen spammen! Mijn blog Face2beauty bevat vooral reviews over beauty. Maar ik houd er ook zeker van als blogs persoonlijke artikels verwerken, ook dat komt dus aan te pas op mijn blog! Zelf vind ik het altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen, hopelijk jullie ook! Zou leuk zijn als jullie eens op mijn blog komen gluren!

 75. Hoi!

  Leuk dat we mogen spammen! Mijn blog, Reviews & Roses, valt in de categorie “van alles wat”, want naast boekrecensies, vind je er ook filmrecensies, tv serie recensies, DIY projecten, mijn mening over diverse andere producten, muziek en nog veeeeeel meer :D.

 76. Ooh leuk! ik heb samen met een vriendin een blog waar we vooral schrijven over fashion en beauty! denk aan shoplogs, outfit ideeën en reviews! kom zeker eens een kijkje nemen! xoxo Axelle

 77. Super leuk. Ik ben een jongen van 14 en schrijf over beauty, fashion, lifestyle en nog veel meer. Ik plaats 3/4 keer in de week een artikel.
  XDerek ( LivewithDerek.blogspot.nl )

 78. Hoi!

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen :). Mijn naam is Annemae, een 16 jarige studente die op http://www.byannemae.blogspot.nl blogt over haar leven, dingen die ze mee maakt, beauty en lifestyle. Neem vooral een kijkje en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

  Liefs Annemae

 79. Superleuk om mijn blog te kunnen introduceren hier, bedankt! Ik schrijf over fotograferen. Iedereen kan mee op mijn ontdekkingsreis in de fotografie. Stap voor stap probeer ik van alles uit te leggen. Daarnaast ga ik vanaf 1 januari met een project 365 beginnen.

  Ik zie jullie graag en ga meteen alle andere blogs bekijken. Leuk!

 80. Ik heb sinds drie dagen een nieuwe blog en zou het leuk vinden als je een kijkje neemt. Waar ik voorheen voornamelijk over beauty blogde op mijn blog Wickedskakid ben ik sinds drie dagen een nieuwe weg in geslagen. Ik voelde al een tijdje dat beautybloggen niet helemaal meer bij me paste en besloot een deel van mijn studie/werk met mijn hobby te combineren.

  Living on a Budget is een blog waar ik met regelmaat zal schrijven over onderwerpen die met een klein budget te maken hebben. Je kunt hierbij denken aan low-budget recepten en do it yourselfs maar ook serieuzere onderwerpen met betrekking tot besparen.

 81. Wat fijn dat we mogen spammen! ♡

  Ik ben Ines en ik blog sinds een tijdje op insins.me . Mijn blog is een beetje een een verzamelboek van alles dat ik tof vind! Make-up, verzorging, lifestyle, weet ik veel maar altijd probeer ik het te brengen met een persoonlijke toets!

 82. Ik ben Yentl en ik heb een reisblog. Ik schrijf er elke keer als ik op vakantie ga een review over. Bezienswaardigheden die je zeker moet zien, plaatsjes waar je lekker kan eten, shoppen of gewoon van de rust genieten!

 83. Hoi , hartstikke leuk dat we onze blog mogen spammen!
  Ik en een paar vriendinnen hebben samen een blog over beauty , fashion & lifestyle! We proberen elke week 2 artikels te posten!
  Kom zeker eens een kijkje nemen ! Er staat juist een leuke shoplog online :D

  xxx-jes

 84. Ik heb een paar maanden geleden een blog aangemaakt en ik vind het heerlijk om mijn gedachten op een creatieve manier te verwoorden. Waar ik in de verbale communicatie soms niet goed uit mijn woorden kan komen, chaotisch ben en mijn gedachten niet kan omschrijven, kan ik dat in het geschreven woord een stuk beter. Als je interesse hebt, neem vooral een kijkje :)

 85. Hoi! Ik ben Evy en ik schrijf op http://www.mbfl.blogspot.nl over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Ik dans veel, ik doe ook mee aan wedstrijden, ik heb in een rockbandje gezongen en ik acteer weleens. Ik ben heel creatief en ik heb mijn eigen stijl. Ik heb zo ook mijn eigen beautytips. Ik plaats verder nog veel reviews en shoplogs, omdat ik nou eenmaal een shopaholic ben. Ik zou het tof vinden als je een kijkje neemt! xxx

 86. Wat lief dat we mogen spammen!
  Mijn naam is Senna en ik ben 17 jaar.
  Ik schrijf over fashion, beauty, food, diy’s en meer! Ik vind het heerlijk om te schrijven. Mijn blog bestaat al een paar maandjes, maar nu ben ik echt meer actief en schrijf ik ook meer!
  http://mylifeassenna.blogspot.nl/

  X senna

 87. Hoii! Ik ben Josephine en ben 13 jaar oud. Mijn blog gaat over boeken die ik review en nog veel meer over boeken of tijdschriften. Ik hoop dat je een kijkje wilt nemen op mijn blog :). Greetz Josephine

 88. Hoi! Ik ben Femke en mijn blog http:\\www.blogbyfem.blogspot.com gaat over mode, persoonlijke dingen en soms ook een beetje over beauty. :) Ik blog meestal een paar keer per week en soms vaker :).

 89. Hey! Ik ben Eva en ik ben 15 jaar. Guess what, en jarig op tweede kerstdag. Ik schrijf over van alles wat ik leuk vind, vooral over fashion en make-up (want dat is zo orgineel), nee maar dat is gewoon waar ik van houd. :) Ik heb twee katten, een zus, doe VWO en wil rechten gaan studeren. Enjooooy. http://www.evalammers.blogspot.nl

 90. Hoi, Mijn naam is Conchita ik ben mama van Ninouk 10-7-2014 en HBO ogeleid huidtherapeute. Ik ben sinds kort begonnen met een blog. Daarop schrijf ik vanalles over beauty, huidverbetering en lifestyle. Het zou leuk zijn als je een kijkje wil nemen. Omdat ik net begonnen ben ontvang ik graag feedback. Liefs Conchita

  Mijn site is http://www.beautyfanatic.nl

 91. Hey ik ben Rafaëla ook wel eigenaresse van FaSStyle. Op mijn blog vind je fashion, beauty & lifestyle. Ik ben afgelopen december begonnen met mijn website, maar ‘k heb zelf wel andere blogs gehad.

  Neem eventjes een kijkje, zal ik leuk vinden hihi.

  http://www.fasstylee.blogspot.nl

 92. Hoi! Allereerst wil ik zeggen: ‘Ik ben verliefd op je blog!!’ xd
  Leuk dat we mogen spammen :)
  Ik ben Lover4ever en ik heb een blog, waar ik bijna dagelijks over dingen schrijf zoals boeken, films, lifestyle, … Neem een kijkje door op mijn naam te klikken :) x

 93. Superleuk! Ik ben een tijd terug begonnen met mijn blog maar heb besloten de draad weer op te pakken en zou het superleuk vinden als je een kijkje kwam nemen! Ook heb ik een Instagram account, waar je nieuwe updates en mooie foto’s tegen zult komen! Mijn blog gaat over alles wat met fashion, beauty en lifestyle te maken heeft, en er zullen ook persoonlijke onderwerpen en gerechten op komen!

  Instagram: Beautifulyoubyfleur

  Liefs Fleur

 94. Hey! mijn blog is: mylifebyzita.blogspot.nl en ik blog over van alles en nog wat (: Je kan er vinden: tips, DIY, bakken, persoonlijk en nog meer. Leuk als je een kijkje neemt! ♥

  instagram: mylifebyzita

  xx Zita ♥

 95. Erg leuk! Ik ben een 19jarige fashionista. Ik blog vooral over mode, beauty & lifestyle. Ik deel mijn passie op http://www.come-moda.nl. Een leukste artikel heb ik niet perse, dus dit is de link naar mijn laatste artikel >> http://www.come-moda.nl/nederlandse-power-vrouwen/. Op dit moment ben ik actief op Facebook (www.facebook.com/comemoda) & Instagram. Op Instagram wordt ik gevolgd door fashionista Winonah de Jong. Ik heb meer dan 12000 volgers op mijn account –> http://www.instagram.com/comemoda. En om er bij te horen heb ik ook nog twitter: http://www.twitter.com/comemoda

 96. Mijn naam is Suus en ik ben 24 jaar met een bitterzoete kijk op het leven. Ik schrijf over lifestyle, comfort food reizen en andere dingen. Onder het mom ‘doe maar lekker normaal’ probeer ik op eenvoudige wijze leuke stukjes te schrijven met een knipoog. Een beetje pessimistisch. Een beetje gek. Ik studeer journalistiek dus ik ben kritisch, maar ook weer niet tè. Veel leesplezier. :)
  http://www.lifejunkies.nl

 97. Ik blog om de drie dagen over van alles en nog wat. Dagboek achtige dingen, recepten, mode, uiterlijk. Ik probeer overal zo veel mogelijk mijn persoonlijke draai aan te geven. :)
  Iedereen is welkom!

  xxx

 98. Lieve dames,

  Vanaf 1 maart is YourFrosting.com gestart met de verkoop van hippe en goedkope sieraden. Kom snel kijken en pak gelijk 10% korting mee met de code: opening10.

  Liefs,

  Team Your Frosting

 99. Hoi, wat leuk dat we mogen Spammen ;)
  Ik heb sinds 2 á 3 weken een Blog, mijn blog gaat voornamelijk over Fashion, Lifestyle en Beauty. Ook maak ik DIY’s en die plaats ik dan ook op mijn site en op Youtube Kanaal.

  Groetjes Daniek

 100. Ik blog niet over beauty in de letterlijke maar figuurlijke zin. De natuur is ook prachtig en de wezens die erop leven nog meer. Als gedragsbioloog ben ik gefascineerd door katten. Met mijn blog probeer ik mensen te informeren en misschien zelfs wel te inspireren om het leven van onze huiskatten te veraangenamen! Als je katten leuk vind, moet je zeker even op mijn (wekelijkse) blog gaan kijken.

 101. Voor onze website http://www.marocstore.nl zijn wij opzoek naar bloggers en vloggers die nieuwe producten willen testen voor ons.
  Wil jij de leukste producten gratis testen? En heb je een blog of YouTube-kanaal waarop je regelmatig nieuwe dingen publiceert? Dan wij zijn op zoek naar jou.

 102. Ik ben Simone en ik blog op de website simoneleeft.nl een persoonlijke blog over alles wat me interesseert in het leven en wat ik leuk vind om over te schrijven het zijn verschillende onderwerpen van DIY tot gadgets, maar ook lifestyle , food en verzorging.

 103. ‘A Pinkie Life’ is een recente blog gevuld met leuke DIY’s, lifestyle, shopping, alledaagse ‘pinkie things’.Ik probeer elke woensdag een DIY te plaatsen en elke zondag een weekoverzichtje. Tussendoor zullen er nog artikels bij komen.Aarzel niet om eens rond te kijken en mij te volgen op bloglovin https://apinkielife.wordpress.com/

 104. Hii, ik ben janine Emma mulder en ik schrijf dagelijks artikelen op mijn blog http://janinemma.nl over beauty, lifestyle en meer! Neem gerust een kijkje en voor vragen of tipHii, ik ben janine Emma mulder en ik schrijf dagelijks artikelen op mijn blog http://janinemma.nl over beauty, lifestyle en meer! Neem gerust een kijkje en voor vragen of tips kan je altijd contact zoeken! X

 105. Hoii!

  Ik ben Janine Emma Mulder en ik heb sinds een paar maanden een eigen beautyblog, elke dag komt er een nieuw artikel online oover beauty,lifestyle of andere onderwerpen!
  neem gerust eeen kijkje en tips zijn van harte welkom!
  x

 106. Spam je blog, zie ik staan en dacht: waarom niet?

  Ik heb al enige tijd een persoonlijke blog op een jongerenwebsite, maar ben sindskort op een eigen site begonnen. Het is te vinden op http://www.writtenbyrikowinter.nl. Er staan ook artikelen over diverse onderwerpen. Lees ze gerust eens!

 107. Hoihoi,
  Ik ben pas begonnen met mijn blog en ik post hier een aantal keer per week iets over beauty, food, tips and tricks, reviews, diy’s en eigenlijk alles wat ik leuk vind.
  Hopelijk wil je een kijkje nemen? x

 108. Leuk dat we mogen spammen! Ik spam graag mee. http://me-licious.com is een persoonlijke lifestyle blog. De onderwerpen die aan bod komen hebben vooral te maken met lifestyle, health en beauty maar ook food, DIY en interieur mogen niet ontbreken. Door op deze manier iets bij te dragen hoop ik dat mijn lezers hier wat van opsteken en uiteraard graag terugkeren. Neem jij ook een kijkje op Me-licious.com?

 109. Ik ben Eva en woon in België. Ik heb een blog die gaat over lifestyle, beauty, fashion en dergelijke dingen. Ik schrijf vaak over persoonlijke dingen, bepaalde dingen die met het leven te maken hebben, review en meer. Mijn blog bevat niet al te lange artikelen die makkelijk en snel weg te lezen zijn, in mijn ogen best handig dus!

 110. Hi!
  Mijn naam is Luna en ik ben net een paar maanden geleden begonnen met bloggen. Ik blog over veel verschillende dingen. Ik post recepten, DIY’s, reviews en dingen als tips enz. Kom gerust een keer kijken als het je interessant lijkt. Hij heet thedeliciouslifestyle.wordpress.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *