Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Soy Scents van Shop by Thessa

 photo Therse3_zpsfeb4c799.png

Jullie weten ondertussen vast al wel dat ik gek ben op soy scents! Ze ruiken lekken en staan super leuk op een olie brandertje in mijn kamer. In de winkel vind ik ze vaak saai en duur, terwijl je ze op het internet ontzettend goedkoop en leuk kan kopen. Vandaag laat ik jullie kennis maken met de super schattige soy scents van Thessa!

 photo Therse_zps838c8eb7.png

De Shop by Thessa heeft niet een heel groot assortiment maar zeker wel een heel erg lekker en fris assortiment. In totaal heeft ze rond de 30 geuren, misschien noem ik het niet groot maar eigenlijk is dat het wel. Ze hebben allemaal echt een super schattige vorm met iets extra’s, waardoor het extra leuk is om bijvoorbeeld weg te geven. Maar zelf houden is natuurlijk ook geen straf. De soy scents zijn allemaal niet duurder dan een euro, dus ook nog eens super budgetproof.

 photo Therse1_zps09ee0162.png

Bestellen gaat heel erg makkelijk door je mandje vol te doen met heerlijke geurtjes. Daarna kies je de verzendwijze. Voor de brievenbus betaal je € 3,50 en pakketpost € 5,50. Je kan het geld overmaken of gewoon contant betalen als je ze wilt ophalen. Ook duidelijk in de shop staat aangegeven hoeveel voorraad er nog is.

Een kleine greep uit haar geuren zijn: Fresh Cotton, Blue Lagoon, Coco Mango, Fruit Cocktail, Romantic

 photo Therse2_zps378e8230.png

Dit is Coco Mango, ziet hij er niet super leuk uit? Ik vind het bijna jammer om hem om te gaan smelten.

 photo Therse4_zpsdfa66ce5.png

Langzaam smelt de soy scent in het brandertje, de geur is heerlijk. Je ruikt hem goed, maar wel subtiel. Je begeeft je dus niet in een bedwelmde ruimte..

 photo Therse5_zps1be4f74d.png

En weg is die, je hebt zeker voor een paar dagen wat aan deze soy scent, daarna is de geur op en moet je hem weg doen. Maar je hoeft hem maar heel eventjes aan te doen voor de geur, dus wellicht doe je er veel langer mee.

Mocht je nu ook graag wat soy scents willen bestellen dan raad ik je echt aan om eventjes naar de webshop van Shop by Thessa te gaan en lekker je slag te slaan. Het is trouwens ook super leuk voor moederdag, helemaal niet duur en je hebt een super leuk cadeau!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *