Zoek
Sluit dit zoekvak.

Soy Scents van Pearl Mania

Sinds ik een olie brandertje van Lara heb gekregen ben ik verslaafd aan soy scents, helaas was de geur van mijn geurtje al snel vergaan en zocht ik dus op internet naar nieuwe soy scents, alleen die zijn best duur! Ik herinnerde me ineens dat de moeder van Serena ook een eigen webshop Pearl Mania had met zelfgemaakte soy scents, daar besloot ik dus een kleine bestelling te plaatsen!

De soy scents zien er echt super uit, en dat voor maar € 0,90 per stuk! Vind het enorm creatief hoe ze dit heeft gemaakt! Dan hebben we het nog niet eens over de geur gehad, ze ruiken namelijk allemaal stuk voor stuk overheerlijk. Ik heb gekozen voor zoete huislijke geuren, maar ze heeft een heel groot assortiment zodat er voor ieders wat wils wel wat tussen zit! En ze zijn echt helemaal niet duur, er zitten ook heel veel soy scents voor € 0,50 tussen!

Verzenden gaat heel gemakkelijk, ze passen door de brievenbus heen dus het verzenden kost maar € 3,50. Daarvoor krijg je ze goed en leuk ingepakt opgestuurd zodat er niks mee kan gebeuren.

Dit zijn de geuren die ik bestelde, ook zat er nog een sample appel en peer bij, die trouwens echt heerlijk ruikt! Favorieten heb ik niet omdat ik ze allemaal goddelijk vind ruiken. Op dit moment heb ik al 3 dagen white tea & coconut leaf in gebruik en die ruikt zó lekker! De geur is behoorlijk krachtig, dus je hoeft hem maar heel eventjes aan te hebben om je kamer heerlijk te laten ruiken naar deze geweldige geur.

Kijk hoe schattig ze zijn, deze heeft een rode bovenkant met hartjes! Ik was in het begin een beetje bang dat de soy scent te groot zou zijn voor mijn brandertje maar dat is gelukkig niet zo, ze passen er precies in als ze gesmolten zijn. De soy scents zitten ook goed verpakt zodat je ze nog kan wegleggen.

Ik ben helemaal verliefd op de soy scents van Pearl Mania, als deze op zijn bestel ik zeker weer nieuwe, want ik heb zelf nog nooit zo een lekkere geur van iets gehad, daar kan geen geurkaars of geurstokje tegenop!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

46 reacties

 1. Ze zien er goed uit! Net kleine taartjes ;) Ik heb ook een brandertje en nog maar één soy scent liggen, dus misschien moet ik ook maar een bestelling gaan plaatsen… :)

 2. Wat ziet dat er leuk uit! Ze lijken me heerlijk. Ik wil nog altijd 1 kopen die naar Appeltaart ruikt ofzo, dat lijkt me zo lekker! Ik heb nu eigenlijk alleen maar van die olien. Is opzich ook wel fijn hoor :)

 3. Wat zien ze er ook echt leuk uit! Ik heb nog geen brandertje maar wil er nog wel graag een keertje een. Goed om te weten dus dat deze een succes zijn!

 4. Oh nice, ik heb laatst ook zo’n brander gekocht bij Action, en ze verkopen daar wax melts. Ook de geur perzik, echt heerlijk! Toch ga ik hier binnenkort eens een bestelling plaatsen, want je hebt me écht nieuwsgierig gemaakt. Ik wil weten hoe ze ruiken, aaah! Haha!

 5. Ziet er lekker uit zeg! Je kan eraan zien dat ze met liefde gemaakt zijn :)
  Die van Yankee Candle zijn ook echt goddelijk, zeker een aanrader (die zijn een klein beetje duurder, maar ook veel groter, je doet super lang met een wax melt!)

 6. Toevallig heb ik net een brander gekocht bij Action! Mijn zus maakte me ook al gek met Pearl Mania, dus we plaatsen binnenkort samen een bestelling :)

 7. Ze zien er echt heel erg leuk uit! Jammer dat we niet kunnen ruiken :) Ik maak mijn soy scents ook altijd zelf. Heel erg gemakkelijk en zo heb je altijd je eigen favoriete geurtje :D

 8. Hij lijkt inderdaad supergroot in je brandertje, maar dat heb ik ook vaak en dan houd ik ‘m in het begin ook even in de gaten dat hij niet overstroomd. Ik ben ook echt gek op mijn brandertje en als mijn voorraadje op is ga ik denk ik echt wel bij Pearl Mania wat bestellen.

 9. Die zien er leuk uit! Ik had ‘vroeger’ ook veel van die soy scents maar nu ben ik meer van de ‘gewone’ geurkaarsen. Deze lijken mij wel heel fijn!

 10. Hm, deze soyscents lijken me heerlijk! Ik heb geen brandertje, maar ik zou er wel graag een hebben. Lijkt me zo lekker om in je kamer te gebruiken.

 11. Ziet er leuk uit! Ze hebben ze ook bij de Xenos voor minder dan een euro. Ik wil er graag een die naar appeltaart ruikt weet iemand waar je die kan kopen?

 12. Ohh ik ben echt gek op lekkere geuren in huis, op dit moment gebruik ik die van de Expo in Groningen maar ik ga denk ik wel een bestelling plaatsen bij Pearl Mania als ze op zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *