Search
Close this search box.

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Is het al bijna kerst? Ik ben gek op kerst en alle gekkigheid die daarbij hoort. Ik struin het liefst meteen door de winkels als de kerstafdeling is geopend en neem het liefste dan ook meteen alles mee naar huis. Ik hou niet van kitch, maar met kerst kan het mij niet gek genoeg. Ik sta dan ook te popelen om jullie de Søstrene Grene’s kerstcollectie te laten zien!

Dit jaar hebben Anna en Clara ervoor gekozen om hun eigen persoonlijke draai te geven aan de traditionele Scandinavische kerst, door nostalgisch vintage te combineren met een moderne kijk op Scandinavische flora. Vele uren werden gespendeerd aan het ontwerpen en kiezen van de juiste patronen en items voor de kerstcollectie van dit jaar. De collectie zal in delen beschikbaar zijn vanaf donderdag 19 oktober tot het begin van december. Kijken jullie mee naar de prachtige sfeerfoto’s?

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017 Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017 Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017
Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Søstrene Grene’s kerstcollectie 2017

Ik vind de producten er echt super leuk uitzien en ik kan niet wachten om naar de winkel te gaan. De Søstrene Grene winkel vind je in de volgende plaatsen: Amsterdam, Amersfoort, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Nijmegen, Rotterdam en Zwolle. Wat vinden jullie van de collectie?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Wauw, er zitten echt onwijs veel leuke items bij deze collectie! Vooral de inpakmaterialen vind ik prachtig. Wij vieren kerst niet met cadeaus, maar voor deze toffe inpakmaterialen kom ik daar graag van terug ;)

  2. Oeeeh, de kandelaars wil ik allemaal! En ook die snowglobe met die auto (als het überhaupt een snowglobe is). En ik vind die zwart metalen kerstboom heel gaaf. Hopelijk kan ik nog net op tijd wat dingen scoren direct na kerst. Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *