Search
Close this search box.

Søstrene Grene nostalgische kerstcollectie 2019

Automatische concepten

Voor Anna en Clara is Kerst de mooiste tijd van het jaar. Met de Kerst collectie van dit jaar hopen de zussen zo veel mogelijk mensen te kunnen inspireren met prachtige inpak ideeën, elegante tafelschikkingen, feestelijke decoraties en het creëren van een magische tijd voor de kinderen.

Automatische concepten

Zoals jullie weten ben ik gek op de Søstrene Grene en loop altijd eventjes naar binnen als ik in de buurt ben. Het is een heerlijke winkel om geven rond te neuzen en leuke interieur accessoires te kopen voor niet al te veel geld. Rond Kerst kijk ik altijd uit naar de kerstcollecties en die van de Søstrene Grene is ook weer erg sfeervol. Ik deel deze nostalgische kerstcollectie graag met jullie, zoals Søstrene Grene hem noemt.

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

De collectie is inderdaad vrij nostalgisch en klassiek. De ballen zijn vrij standaard en klassiek, maar toch verrassend leuk met een hedendaags element er in. Ik vind vooral de luxere ballen erg mooi en de kleur rood spreekt mij ook erg aan. Misschien dit jaar maar eens voor een rode boom gaan!

Volgen jullie mij al op Instagram?

Automatische concepten

Hoe mooi is deze lantaarn trouwens? Past perfect bij de feestdagen maar kan ook prima voor daarna.

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

Natuurlijk zijn cadeautjes ook een heel belangrijk onderwerp tijdens kerst. Een mooi cadeau geef je natuurlijk mooi ingepakt en daarvoor kun je wel terecht bij Søstrene Grene. Bij Søstrene Grene heb je verschillende soorten inpakpapier en accessoires om je cadeau tot een echt cadeau om te toveren.

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

En om alles af te maken zijn er natuurlijk kaarsen en leuke waxinelicht houdertjes. Ik vind ze echt super leuk en ga hier zeker even naar kijken. Vind het echt heerlijk dat de dagen weer langer worden en de kaarsjes weer aan kunnen!

De nieuwe Kerstcollectie van Søstrene Grene komt dit jaar in twee delen uit. Het eerste deel is vanaf 24 oktober in de winkels te vinden. Het tweede deel vanaf 21 november.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Ohh, wat een geweldig, leuke items! Ik heb er al heel wat gespot die mooi op mijn lijstje komen voor de kerst. :-) Kan niet wachten om weer kerstdeco in te slaan!

  2. Oooh, wauw. Ik vind letterlijk àlles mooi. Wat een probleem weer. Haha. Ik ben ook wel te vinden voor die typische klassieke / nostalgische collecties met rode en groene kleuren. Voor mij is dat pure gezelligheid. Zalig :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *